Jump to content
BulForum.com

Полицаи пребиват инвалид!

karaman

Recommended Posts

Току-що по НОВА телевизия показаха възрастен инвалид

пребит от полицаи при обикс при издирване на наркотици!

Докога уважаеми колеги ще търпим този полицейски произвол!

След този случай за пореден път се убеждавам, че полицаите

са най-големите престъпници и само правят поразии!

Аман от тая простотия! В Симеоново май само простаци приемат! :angry1

:angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Цял живот със фуражка да ходиш да те сочат навсякъде с пръст,Любо Ушев да те наричат,да си правят със тебе ташак.Любо Ушев,Любо Ушев,Любо Ушев Педераст!

Съжалявам за грубия език ама така е песента....а и за това дето са направили заслужават още повече псувни!!!

що за хора биха посегнали на такъв беззащитен човек... img src="style_emoticons/default/angry1.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":angry1" border="0" alt="angry1.gif" />

С комплекс за малоценност.......

tIQ SHIB*NI kuki samo kompleksi izbivat ... te trqbva da pazqt ob6testvoto i da sa mu v pomo6t a ne da prebivat bezashtitni i nevinni lica ... to taka 6te e dokato gi izbirat po test i koito e nai glupaf go nazna4avat nqkfi si4kite po 150 kila nqkfi prosti maimuni det kato im vidi6 pogleda kak bie na Typotiq ti stava qsno Slujitelite na zakona kfi sa ...

A.C.A.B.[/font]

ne 4e ne6to ama ne se daxaite izli6no i vie ne ste pravi ne vsi4ki policai sa edin dol drenki tva 4e ima bokluci e vqrno ama to kade li nqma zatva ne slagaite si4ki pod 1 znamenatel poznavam dosta xora koito sa policai i sa svestni dori i az smqtam da kandidatstvam v simeonovo taka 4e vazdarjaite se ot 4ak takiva komentari 6toto 6te se karame

pak kazvam ne slagaite si4ki pod 1 znamenatel

snolp' date='Nov 29 2005, 20:38' post='454440']

tIQ SHIB*NI kuki samo kompleksi izbivat ... te trqbva da pazqt ob6testvoto i da sa mu v pomo6t a ne da prebivat bezashtitni i nevinni lica ... to taka 6te e dokato gi izbirat po test i koito e nai glupaf go nazna4avat nqkfi si4kite po 150 kila nqkfi prosti maimuni det kato im vidi6 pogleda kak bie na Typotiq ti stava qsno Slujitelite na zakona kfi sa ...

A.C.A.B.[/font]

brav0 we mozak ne6to po-umno ne moja li da izmisli6 da ne bie na tapotiq ?

аман от загубени полицаи

що не пребият някоя мутра така????

по този начин само излагат институцията наречена "полиция" и кадърните си колеги

da taka e no vse pak misla 4e malko se izsilixte osobeno mom4eto s posledniq post predi men ([ds]snolp)

nqkak si mom4e nabor 90 ne varvi da kazva po kuv na4in gi izbirat

da ne govorim 4e po4ti si4ki govorite v mnojestveno 4islo

ne 4e ne6to ama ne se daxaite izli6no i vie ne ste pravi ne vsi4ki policai sa edin dol drenki tva 4e ima bokluci e vqrno ama to kade li nqma zatva ne slagaite si4ki pod 1 znamenatel poznavam dosta xora koito sa policai i sa svestni dori i az smqtam da kandidatstvam v simeonovo taka 4e vazdarjaite se ot 4ak takiva komentari 6toto 6te se karame

pak kazvam ne slagaite si4ki pod 1 znamenatel

Наистина не всички полицаи са такива и аз познавам трима които са си много добри и съвестни... Обаче повечето са яко комплексирани, щото са ми казвали пък и лично съм виждал "(по време на едно посещение на районното) как шефовете им ги навикват, че са нещастници, малоумници, некадърници и нищо не вършат... Но това не оправдава тази тяхна постъпка, както и на един сладур който ме заплашваше че щял да ми чупи ръцете... :dry:

i az sam imal problemi s policaite to koi li e nqmal ama da se slagat si4ki pod 1 znamenatel e tupo

Ами подбора не е много подходящ, щото много хора се уреждат с връзки и честно казано и аз мога, обаче тази професия не е за мен, щото за нея трябват здрави нерви, каквито на мен ми липсват... Ще ме ядоса някой, ще изпляскам и ще го счупя...

аман от загубени полицаи

или пък няква шепа мангали :D И за какво точно са го пребили този инвалид,доколкото разбрах от Пловдив?+това аз не вярвам,че тия милиционери са влязли ей така на своя глава :huh: Някой все пак им е наредил,дал им е заповед за обиск...

Но пък от друга страна много ми е интересно,какво им е направил 1 инфалид,който не може да се ходи и да се движи?Да не би да ги е претрепал и да е било самозащита :lol:

или пък няква шепа мангали :D И за какво точно са го пребили този инвалид,доколкото разбрах от Пловдив?+това аз не вярвам,че тия милиционери са влязли ей така на своя глава :huh: Някой все пак им е наредил,дал им е заповед за обиск...

Но пък от друга страна много ми е интересно,какво им е направил 1 инфалид,който не може да се ходи и да се движи?Да не би да ги е претрепал и да е било самозащита :lol:

търсили са внука на инвалида за наркотици :huh:

Току-що по НОВА телевизия показаха възрастен инвалид

пребит от полицаи при обикс при издирване на наркотици!

Докога уважаеми колеги ще търпим този полицейски произвол!

След този случай за пореден път се убеждавам, че полицаите

са най-големите престъпници и само правят поразии!

Аман от тая простотия! В Симеоново май само простаци приемат! :angry1

едит: На всичкото отгоре това са пловдивски полицаи!

Надявам се да бъдат уволнени без право на пенсия!

blqh x 2

tazi tema naistina e opravdana..ne kato prednata

или пък няква шепа мангали :D

Много си оригинален!

+това аз не вярвам,че тия милиционери са влязли ей така на своя глава :huh: Някой все пак им е наредил,дал им е заповед за обиск...

Стига бе!Сам ли се сети?!

...1 инфалид,който не може да се ходи и да се движи?

Олее ама това истина ли е?!Сериозно ли това значи инФалид?

Да не би да ги е претрепал и да е било самозащита :lol:

Ама си и остроумен при това!!

Иначе съм съгласен с zlobil, че не може по поведението и постъпките на някои от полицаите да се правят изводи за всички!Освен това има голяма вероятност да отправяте безпочвени обвинения към някой юзър или нечий родител, което всички ще се съгласите, че не е приятно!

edit: сега се сетих, че около пощата(централна) имаше един инвалид-клошар, за когото се носеха слухове, че е дилър.Не казвам ,че е същият де, но може би недъгът е добро прикритие (ех това звучи тъпо).

Много си оригинален!

Стига бе!Сам ли се сети?!

Олее ама това истина ли е?!Сериозно ли това значи инФалид?

Ама си и остроумен при това!!

Иначе съм съгласен с zlobil, че не може по поведението и постъпките на някои от полицаите да се правят изводи за всички!Освен това има голяма вероятност да отправяте безпочвени обвинения към някой юзър или нечий родител, което всички ще се съгласите, че не е приятно!

100 % saglasen nikoi ne se saobrazqva.... :excl:

аман от загубени полицаи

по този начин само излагат институцията наречена "полиция" и кадърните си колеги

Ми то туй не е кой знае какво излагане щото у нас полиция звучи доста "меко" /да не говорим че "добрите" полицаи са по-малко от умните хора в България сигурно - демек са на изчезване/. Ама Карабалъшев, току що станал полицаин, родом от Кръстат дол, брал гъби и къпини и поркал в селска кръчма през 7/8 от съзнателния си живот туй не го осъзнава щот нема с кво - ей тука е момента дето не знам дали трябва да се сложи тъжно или смешно човече така че ще оставя на вас да прецените - peace

Колкото до броя на свестните - ами той е правопропорционален на престъпността в България така че какво да говорим изобщо???

P.S. Ще се радвам някой да ме обори защото това са моите изводи от малкото /за щастие/ сблъсъци, които съм имал с нашите "компетиентни" власти

Те са идиоти всичките до един!

Цял живот със фуражка да ходиш,

да те сочат навсякаде с пръст,

Любо Ушев да те наричат

и всеки със теб да си прави т...к!

2.jpg

Тук трябва да има нещо гнило...не може току-така да идат и да претрепат инвалид :confused

Все пак това са хора, имат мозък в главата :excl:

И не слагайте всички полицаи под общ знаменател! Един много голям процент от тях, са хора, които си вършат работата добре.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...