Jump to content
BulForum.com

Купувам захващания за дъно на винт

Recommended Posts

Та значи на новото ми дъно има повече дупки от колкото на старото и захващането за кутията ми се получи малко нестабилно. :huh: Има ли някои излишни такива захващания? Самите хави представляват едни продълговати шестостени които имат резба която се навива в ламаритана на кутията и имат нарязана резба в кухината им в която се навива болтчето което хваща дъното.

Ако някои има такива нека пише. Трябват ми сравнително спешно. Добре е да вървят с болтчета. Също така ми трябват и няколко отделни болтчета за кутия. Около 5-6 захвата за кутия ми трябват заедно с болтчетата и около 5-6 болтчета отделно.

Цената ще е по споразумение. Предложения на ЛС. Благодаря на всички предварително. :rolleyes:

ERA Computers B)

Сигурно ли е че се продават, защото аз искам да си купя. От там са ми давали и без да си плащам, ама предпочитам да си взема едно комплекче да знам че вътре има всички болчета а не да се моля 3 такива 5 такива и т.н

Не се продават официално, но хората са разбрани(за ЕРА става на въпрос), казваш им какво ти трябва и те ще ти го дадат.

Та значи на новото ми дъно има повече дупки от колкото на старото и захващането за кутията ми се получи малко нестабилно. :huh: Има ли някои излишни такива захващания? Самите хави представляват едни продълговати шестостени които имат резба която се навива в ламаритана на кутията и имат нарязана резба в кухината им в която се навива болтчето което хваща дъното.

Ако някои има такива нека пише. Трябват ми сравнително спешно. Добре е да вървят с болтчета. Също така ми трябват и няколко отделни болтчета за кутия. Около 5-6 захвата за кутия ми трябват заедно с болтчетата и около 5-6 болтчета отделно.

Цената ще е по споразумение. Предложения на ЛС. Благодаря на всички предварително. :rolleyes:

Ела си избери колкото искаш.

За една бира Ариана (2л.) давам две шепи,без бира давам една шепа

Извинявам се за офтопика,но как сте почнали да раздавате болчета, не може ли и на мен да дадете малко,защото и при мен са кът.

Ако има някои от Смирненски нека прати ПМ да се срещнем в квартала и да ми даде 20-30 болчета за хард и флопи и от тия за дъното.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...