Shadow^Dancer Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Та значи на новото ми дъно има повече дупки от колкото на старото и захващането за кутията ми се получи малко нестабилно. Има ли някои излишни такива захващания? Самите хави представляват едни продълговати шестостени които имат резба която се навива в ламаритана на кутията и имат нарязана резба в кухината им в която се навива болтчето което хваща дъното. Ако някои има такива нека пише. Трябват ми сравнително спешно. Добре е да вървят с болтчета. Също така ми трябват и няколко отделни болтчета за кутия. Около 5-6 захвата за кутия ми трябват заедно с болтчетата и около 5-6 болтчета отделно. Цената ще е по споразумение. Предложения на ЛС. Благодаря на всички предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Ела ще ти дам,само си вземи една от твоите колонки,защото има различни видове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Няма проблем и през мед даминеш ще ти дам, но наистина е добра идея да носиш едно от твоите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Някъде не се ли продаваха на символична цена едни малки найлонови пакетчета с 20-30 болчета за компютър от всякакъв тип? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 ERA Computers Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 ERA Computers Сигурно ли е че се продават, защото аз искам да си купя. От там са ми давали и без да си плащам, ама предпочитам да си взема едно комплекче да знам че вътре има всички болчета а не да се моля 3 такива 5 такива и т.н Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Не се продават официално, но хората са разбрани(за ЕРА става на въпрос), казваш им какво ти трябва и те ще ти го дадат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colombo Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Та значи на новото ми дъно има повече дупки от колкото на старото и захващането за кутията ми се получи малко нестабилно. Има ли някои излишни такива захващания? Самите хави представляват едни продълговати шестостени които имат резба която се навива в ламаритана на кутията и имат нарязана резба в кухината им в която се навива болтчето което хваща дъното. Ако някои има такива нека пише. Трябват ми сравнително спешно. Добре е да вървят с болтчета. Също така ми трябват и няколко отделни болтчета за кутия. Около 5-6 захвата за кутия ми трябват заедно с болтчетата и около 5-6 болтчета отделно. Цената ще е по споразумение. Предложения на ЛС. Благодаря на всички предварително. Ела си избери колкото искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 За една бира Ариана (2л.) давам две шепи,без бира давам една шепа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 За една бира Ариана (2л.) давам две шепи,без бира давам една шепа Извинявам се за офтопика,но как сте почнали да раздавате болчета, не може ли и на мен да дадете малко,защото и при мен са кът. Ако има някои от Смирненски нека прати ПМ да се срещнем в квартала и да ми даде 20-30 болчета за хард и флопи и от тия за дъното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.