midas Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Значи трябват ми основните команди на асемблер, че утре имам някво контролно и така.. Търсих в гугъл, ама нещо май не търся както трябва, малко помощ ако е възможно Мерси много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Заповядай http://docs.ludost.net/Programming/Assembl...r_beginners.zip или си избери от тук Колега, по какъв предмет е това? На изпит без текущи оценки ще ме допуснат ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 29, 2005 Author Share Posted November 29, 2005 Заповядай http://docs.ludost.net/Programming/Assembl...r_beginners.zip или си избери от тук Колега, по какъв предмет е това? На изпит без текущи оценки ще ме допуснат ли ша те допуснат тва и аз незнам за кво е, май нещо да си повишиш оценката. на първата имам 5 мисля да се проам и на втората. Ти може да си споко че ще те допуснат ама незнам ко ша напраиш като доиш на тоя изпит, сичко е само теория... 630 вупроса са, свали си ги от сайта... По компиутарни архитектури е тва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Първо: Въпросите не са 630 Второ: Не си играй да помниш команди на Асемблер - няма да ти трябват! Отваряш лекциите и учиш... Успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Първо: Въпросите не са 630 Второ: Не си играй да помниш команди на Асемблер - няма да ти трябват! Отваряш лекциите и учиш... Успех ! добре де защо се обаждаш като незнаеш за кво става въпрос. Въпросите са точно 636 (това са въпорси за изпита, от тях само 10-тина са свързани с асемблер). а за асемблер важните команди си ги знам, просто трябваше да си ги припомня от някаде. А в лекциите които ги имам изобщо няма команди за асемблер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.