fiko_pld Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Махнах стария РАДИАТОР на Видео картата ми.Който беше лепнат с ТЕРМО ЛЕПЕНКА.Купих от NONSAN eдно пасивно охлаждане,ето това: Но проблема ми е ,че там кадето ляга радиатора на чипа на ВИДЕОТО незнам с какво да го уплътна. Някой да ми каже от каде мога си купа ТЕРМО ЛЕПЕНКА или да ми каже ще стане ли със ТЕРМО ПАСТА. И по същия начин ли ще трябва да го мажа както при Процесора. Много ше съм ви благодарен ,ако има някой който може да ми помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Термопаста слагай, точно както се слага и на процесора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted November 30, 2005 Author Share Posted November 30, 2005 МЕрси вече съм с новото ОХЛАЖДАНЕ ако няма кво да се коменира по темата може. АДМИНИСТРАТОРА ДА ЗАТВОРИ ТЕМАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP^sve4o^ Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Кажи поне доволен ли си на колко градуса е клокната и не клокната до колко мхз я докара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted November 30, 2005 Author Share Posted November 30, 2005 За сега сам я клокнал на 450 МHz и си бачка безупречно.Но смятам о6те да я вдигна. Рама и не го ще го дигна но първо искам да си СЛОЖА синкове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Я кажи колко ти струваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.