Jump to content
BulForum.com

Programa za pravene na WEB stranici

Guest Spool

Recommended Posts

rasco e ti pak sa izloji...pri polojenie 4e ima dreamweaver i takanatataka da predalagash na mom4eto notepad...moje pak da ne znae HTML ...ina4e druga programka e homepage(site) shte te izlaja ...4yvala sam q samo ne sam q izpolzvala znam 4e e dosta po tejka ot dreamweaver ...no.... ti si reshavash

чак пък да съм се изложил.аз ви стимулирам да бъдете PRO, а не LAME.бъдете POWER USERS не бъдете LUSERS.само така ще просперирате.

koito ima vreme bol neka si e PRO. :P

mi to HTML se y4i za 3 dena we.... ama za ko da se tormozi mom4eto..vapreki 4e znam HTML pak si polzvam DreamWeaver...s NOtepad kostva mnogo tryd i pisane dokato postignesh jelaniq rezultat a s dreamweaver za 1 den rabota i mojesh da si napravish strani4ka za 4ydo i prikaz:))

..vapreki 4e znam HTML pak si polzvam DreamWeaver...s NOtepad kostva mnogo tryd i pisane dokato postignesh jelaniq rezultat a s dreamweaver za 1 den rabota i mojesh da si napravish strani4ka za 4ydo i prikaz:))

:) mnogo pravilno!

Kolkoto i da si PRO, se pravqt greshki i e MNOGO ne-PRO i neefektivno da se blyskash samo za da si dokajesh kolko si napred s HTML.

S Dreema az li4no pravq dizaina i pak s Dreema v koda si doopravqm scriptovete, css-a i drugi neshta. A ocvetqwaneto na koda i na greshkite e neocenimo, a tova v Notepad da opravish edna gresh4ica e kyrtovska rabota (naprimer zabraven kraen tag nekade).

tochno puk ocvetqvneto e gola-voda...q propusni nqkoq kavichka v script i shte ti trqbva cqla vechnost dokato razberesh zashto ne bachka....

Veli, pyrvo ocvetqwaneto po HTML ne e gola voda a si e dosta dobro i se kustomizira, a Notepad kato nqma nikakvo takova?! :)

Skoro opravqh edin totalno obyrkan html i jyltoto pomaga mnogo da se mahnat greshkite.

A scripta si e script, tam si ocvetwqwa kakto i ostanalite programi. Kato mahnesh kavi4ka i ostanaloto do kraia se smenq koeto podskazva kade e grehskata.

Misylta mi e , che Dreama si ima po4ti vsi4ko ot koeto se nujdae 1 web,master,

ot MX versiite i dinami4no Live Data View za dinami4ni site-ove.

samo informativno FLASH MX i FLASH MX 2004 sa super zle 1vo sa super obarkani 2ro praat super golemi stranici

Front Page naprao ne e page editor a e nqakva totalna podigravka pa i btw veche v office XP ne se kazva front page .. updatenete si bazata

3to Dreamweaver MX i MX 2004 sashto sa super obarkani s nenujni gluposti Dreamweaver 5 preporachvam za nachinaeshti i nishto drugo

Joke,

v Office XP pak si e ForntPage, ama e istina che tova ne e programa a e podigravka.

A Dreamweaver MX ne razbiram za6to spored teb e obarkana, za men e edno super podobrenie nad versia 4 i se raboti mnogo intuitivno, pone za men! Ne sym vijdal versia 5, no 6tom kazva6, zna4i ima takava.

Flash MX i drugoto koeto spomena, da, pravqt mnogo tejki stranici, az izbqgwam da vlizam v stranici v koito ima Flash, za Java da ne govorim - edno prosto menu, koeto se pravi super leko s DHTML nqkoi go pravqt s Java, da se 4udi6 otkyde im hrumva!

mi to HTML se y4i za 3 dena we.... ama za ko da se tormozi mom4eto..vapreki 4e znam HTML pak si polzvam DreamWeaver...s NOtepad kostva mnogo tryd i pisane dokato postignesh jelaniq rezultat a s dreamweaver za 1 den rabota i mojesh da si napravish strani4ka za 4ydo i prikaz:))

Da, taka e - notepad iziskva malko napan... no haide da probvame ne6to, a? Ti opredeli temata i materialite - dvamata pravim html stranica. Ti s Dreamweaver, az s notepad. Posle sravniavame - golemina na failovete (saotvetno skorost na zarejdane), 4etlivost na koda i spazvane na w3c specifikaciite za HTML 4.x, savmestimost s browser-ite... A? Ako si se zanimavala seriozno s takiva raboti rezultata bi triabvalo da ti e izvesten - notepad pe4eli po vsi4ki paragrafi... Istinata e 4e ako 6te si pravi6 malko site-4e (do 10 strani4ki) - nai-dobria izbor e notepad. Dreamweaver e No.1 za golemi proekti - portali i drugi podobni - za6toto niama raven v poddrajkata na strukturata na takav goliam proekt. I to pak s ugovorkata, 4e koda, napisan s nego, triabva da se pipne i iz4isti v krainia etap predi da se upload-ne, za da ne stane tejko i bavno 4udovi6te ot toia proekt...

neka i az da dam svoeto skromno mnenie po vyprosa :)

do momenta vsi4ki vie izbroqvate html redaktori, no tova ne e dostaty4no za napravata na edna stranica

az li4no ti predlagam da ponau4i6 slednite programki: Photoshop, Corel DRAW, 3Ds MAX (tva e samo v slu4ai, 4e iska6 da zadylbava6 v 3D web), Dreamweaver, Flash, Front Page(2002)

razbira se ne vsi4ki programi 6te sa ti nujni na vednyj, no v edin moment 6te ti potrqbvat

i za final 6te ti kaja, 4e nai-vajnoto e da ima6 uset na designer - drugoto se nau4ava :)

USPEH!

nai-vajnoto e da ima6 uset na designer - drugoto se nau4ava

Absolutno si prav :)

Samo ne sym syglasen che FrontPage 6te mu triabva nqkoga, Dreema mu e dostaty4en za dizaina na html-to. Drugoto e taka, samo da dobawq che za 3D moje da polzva i drugi programi, naprimer Caligari trueSpace.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...