Guest Spool Posted October 9, 2003 Share Posted October 9, 2003 Nqkoi moje li da mi predloji programa za pravene na WEB stranici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted October 9, 2003 Share Posted October 9, 2003 DreameWeaver- za HTML strani4ki Flash 5 ,Director i Swish- za flash strani4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 9, 2003 Share Posted October 9, 2003 Nqkoi moje li da mi predloji programa za pravene na WEB stranici. Front Page Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 9, 2003 Share Posted October 9, 2003 Dreamweaver http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Macromed...weaver.MX.2004/ i flash 5 ti stigat napulno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted October 9, 2003 Share Posted October 9, 2003 notepad <html> .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 rasco e ti pak sa izloji...pri polojenie 4e ima dreamweaver i takanatataka da predalagash na mom4eto notepad...moje pak da ne znae HTML ...ina4e druga programka e homepage(site) shte te izlaja ...4yvala sam q samo ne sam q izpolzvala znam 4e e dosta po tejka ot dreamweaver ...no.... ti si reshavash Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 Nema dve mnenia po varposa: Dreamweaver!!! I da ne znaesh i da znaesh HTML, tazi programa ti predlaga dostyp i do dvata varianta. Ne sluchaino ia izpolzvat povecheto ot nas tuka i kakto i profesionalistite Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 чак пък да съм се изложил.аз ви стимулирам да бъдете PRO, а не LAME.бъдете POWER USERS не бъдете LUSERS.само така ще просперирате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 чак пък да съм се изложил.аз ви стимулирам да бъдете PRO, а не LAME.бъдете POWER USERS не бъдете LUSERS.само така ще просперирате. koito ima vreme bol neka si e PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 mi to HTML se y4i za 3 dena we.... ama za ko da se tormozi mom4eto..vapreki 4e znam HTML pak si polzvam DreamWeaver...s NOtepad kostva mnogo tryd i pisane dokato postignesh jelaniq rezultat a s dreamweaver za 1 den rabota i mojesh da si napravish strani4ka za 4ydo i prikaz:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 ..vapreki 4e znam HTML pak si polzvam DreamWeaver...s NOtepad kostva mnogo tryd i pisane dokato postignesh jelaniq rezultat a s dreamweaver za 1 den rabota i mojesh da si napravish strani4ka za 4ydo i prikaz:)) mnogo pravilno! Kolkoto i da si PRO, se pravqt greshki i e MNOGO ne-PRO i neefektivno da se blyskash samo za da si dokajesh kolko si napred s HTML. S Dreema az li4no pravq dizaina i pak s Dreema v koda si doopravqm scriptovete, css-a i drugi neshta. A ocvetqwaneto na koda i na greshkite e neocenimo, a tova v Notepad da opravish edna gresh4ica e kyrtovska rabota (naprimer zabraven kraen tag nekade). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 tochno puk ocvetqvneto e gola-voda...q propusni nqkoq kavichka v script i shte ti trqbva cqla vechnost dokato razberesh zashto ne bachka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 tochno puk ocvetqvneto e gola-voda...q propusni nqkoq kavichka v script i shte ti trqbva cqla vechnost dokato razberesh zashto ne bachka.... Veli, pyrvo ocvetqwaneto po HTML ne e gola voda a si e dosta dobro i se kustomizira, a Notepad kato nqma nikakvo takova?! Skoro opravqh edin totalno obyrkan html i jyltoto pomaga mnogo da se mahnat greshkite. A scripta si e script, tam si ocvetwqwa kakto i ostanalite programi. Kato mahnesh kavi4ka i ostanaloto do kraia se smenq koeto podskazva kade e grehskata. Misylta mi e , che Dreama si ima po4ti vsi4ko ot koeto se nujdae 1 web,master, ot MX versiite i dinami4no Live Data View za dinami4ni site-ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 Mislia, che s word mogeshe da se pravi WEB stranitsi, no nai dobre izpolzvai FRONT PAGE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 samo informativno FLASH MX i FLASH MX 2004 sa super zle 1vo sa super obarkani 2ro praat super golemi stranici Front Page naprao ne e page editor a e nqakva totalna podigravka pa i btw veche v office XP ne se kazva front page .. updatenete si bazata 3to Dreamweaver MX i MX 2004 sashto sa super obarkani s nenujni gluposti Dreamweaver 5 preporachvam za nachinaeshti i nishto drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 HomeSite 4.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 homesite ok ama e dosta trydni4ak spored men... i natovaren ina4e koito si e sviknal s nego sashto e dobra programka:) stiga 4ovek da se opravi; BTW ima li dreamweaver 5 az misla 4e sled 4 izleze vednaha MX ne sam sigurna de:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 http://www.minix-vmd.org/why-vi.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 Joke, v Office XP pak si e ForntPage, ama e istina che tova ne e programa a e podigravka. A Dreamweaver MX ne razbiram za6to spored teb e obarkana, za men e edno super podobrenie nad versia 4 i se raboti mnogo intuitivno, pone za men! Ne sym vijdal versia 5, no 6tom kazva6, zna4i ima takava. Flash MX i drugoto koeto spomena, da, pravqt mnogo tejki stranici, az izbqgwam da vlizam v stranici v koito ima Flash, za Java da ne govorim - edno prosto menu, koeto se pravi super leko s DHTML nqkoi go pravqt s Java, da se 4udi6 otkyde im hrumva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 mi to HTML se y4i za 3 dena we.... ama za ko da se tormozi mom4eto..vapreki 4e znam HTML pak si polzvam DreamWeaver...s NOtepad kostva mnogo tryd i pisane dokato postignesh jelaniq rezultat a s dreamweaver za 1 den rabota i mojesh da si napravish strani4ka za 4ydo i prikaz:)) Da, taka e - notepad iziskva malko napan... no haide da probvame ne6to, a? Ti opredeli temata i materialite - dvamata pravim html stranica. Ti s Dreamweaver, az s notepad. Posle sravniavame - golemina na failovete (saotvetno skorost na zarejdane), 4etlivost na koda i spazvane na w3c specifikaciite za HTML 4.x, savmestimost s browser-ite... A? Ako si se zanimavala seriozno s takiva raboti rezultata bi triabvalo da ti e izvesten - notepad pe4eli po vsi4ki paragrafi... Istinata e 4e ako 6te si pravi6 malko site-4e (do 10 strani4ki) - nai-dobria izbor e notepad. Dreamweaver e No.1 za golemi proekti - portali i drugi podobni - za6toto niama raven v poddrajkata na strukturata na takav goliam proekt. I to pak s ugovorkata, 4e koda, napisan s nego, triabva da se pipne i iz4isti v krainia etap predi da se upload-ne, za da ne stane tejko i bavno 4udovi6te ot toia proekt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 http://www.minix-vmd.org/why-vi.html Bravo be - napalni mi du6ata! Imalo zna4i fenove i tuka - Vi e maikata i ba6tata na vsi4ko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 neka i az da dam svoeto skromno mnenie po vyprosa do momenta vsi4ki vie izbroqvate html redaktori, no tova ne e dostaty4no za napravata na edna stranica az li4no ti predlagam da ponau4i6 slednite programki: Photoshop, Corel DRAW, 3Ds MAX (tva e samo v slu4ai, 4e iska6 da zadylbava6 v 3D web), Dreamweaver, Flash, Front Page(2002) razbira se ne vsi4ki programi 6te sa ti nujni na vednyj, no v edin moment 6te ti potrqbvat i za final 6te ti kaja, 4e nai-vajnoto e da ima6 uset na designer - drugoto se nau4ava USPEH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 nai-vajnoto e da ima6 uset na designer - drugoto se nau4ava Absolutno si prav Samo ne sym syglasen che FrontPage 6te mu triabva nqkoga, Dreema mu e dostaty4en za dizaina na html-to. Drugoto e taka, samo da dobawq che za 3D moje da polzva i drugi programi, naprimer Caligari trueSpace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 i za final 6te ti kaja, 4e nai-vajnoto e da ima6 uset na designer - drugoto se nau4ava Az mislia 4e s tova triabva6e da se zapo4ne.6toto bez nego kakvito i programi da ima6 pod raka ni6to niamam da stane.Pone spored men e taka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.