BapBapuHaT Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Продавам старата ми видео карта: GeForce MX200 - 32MB 4x8MB NANYA NT5SV4M16DT-6K цена: 15 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 S kakwo ohlagdane e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Носи я Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Извинявам се, но вчера, аз първи му писах ПМ на човека, че искам да я купя. Търсих го и в ICQ. Но никакъв не се обади до сега(все още чакам). Моля да има ред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Извинявам се, но вчера, аз първи му писах ПМ на човека, че искам да я купя.Търсих го и в ICQ. Но никакъв не се обади до сега(все още чакам). Моля да има ред! Ако това ще те успокои и на мен не се е обадил и нищо не е донесъл. Освен това аз да не съм Ванга да знам кой на кого какво е писал на ЛС, така че не виждам за КАКЪВ РЕД става въпрос. И мисля, че които продава има право да реши кога и на кого да си продаде стоката. Ако аз продавам нещо и лицето X иска да му го занеса на съседната улица, а лицето Y иска за същите пари да му го изпратя в София например, естествено че няма да се харча за куриер, т. е. при една и съща цена която дават, за продавача цената не е една и съща. Ако пък ми се обади някой приятел, и X и Y духат супата. Сори, но това е живота. Така че няма смисъл да се сърдим на някого, камо ли ти пък да си вкарваме нерви за 15 лева Извинявам се за офтопика, но се почувствах длъжен да поясня, че не съм телепат Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted November 29, 2005 Author Share Posted November 29, 2005 GoDZiLa и GeorgeCh, и двамата сте прави, но истината е, че GoDZiLa първи ми се обади и поради този факт, картата е вече негова. Честито... Благодаря на всички за интереса, но нямам повече такива карти да ви услужа :-) Моля, да се затвори темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.