Jump to content
BulForum.com

.::Sell VITESTA, R9000 Pro, Case &чарколяци::.

Recommended Posts

2*256МB VITESTA DDR500 паметите имат остатъчна гаранция 9 месеца. Нямам възможност да ги използвам на 250МХц ФСБ а и ми трябват пари така че трябва да се разделя със тях. ПРОДАДЕНА!

GB MAYA Radeon 9000 Pro 64MB TV-Out DVI. Картата е с волт-мод и охлаждане от селерон на с.370 – представена е като курсова работа в ТУ Пловдив. С перка над радиаторите стига ~315МХз ядро и памет, не си спомням вече точнo – повече от година е на дефаултни честоти. На тази таблица се виждат характеристиките на картата. Като производителност е над GF5200 R9200 и 9250!!! 55лв!

Продавам и кутията си CX-5859. Като нова е, няма една драскотина. Захранването към нея е 300W MaxPower използвано не по-вече от месец, тъй като си купих Фортрон-а. Държи Бартон-а ми на 11*200 на дефаулт напрежение т.е.1.65В и сигнатурата от подписа – всички линии в рамките на 5-те % отклонение. С изтекла гаранция. Цена ПРОДАДЕНА!

От стария ми телефон Samsung C100 за продажба останаха:

Oригинално зарядно 10лв!

Литиево-полимерна батерия – държеше 5-6 дни при умерени разговори (за аксесоарна батериика ми поискаха 9лв днес :wir ) 10лв!

За съжаление кутията която поръчах, простиgна без Фортрон-че вътре и се наложи да я върна. Очаквайте в края на седмицата 400W Pure Fortron :)!

0896659832

icq#221411145

Мога да ти дам 15 лв. за кутията захранването не ми трябва можеш да си го продадеш отделно!

Съжалявам, цената в магазина е ~55лв, тази изглежда като новата, захранването и е използвано няма и месец, продава се на цена 35лв която е под 70% от тази която би платил в магазина. Невиждам нещо нередно.

Имам 2*256 DDR400 GeIL PC 3200 2.5-3-3-6 Default,ако искаш да правим бартер за Vitesta-ta ?

Съжалявам бартер не ме устройва, освен ако не ти се намира Geil UltraX li ne6to drugo s BH-5!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...