Grosmaster Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Значи като цяло съм доволен от него, но имам проблем със спама. Пишат ми все едни и същи юзъри от различни ICQ номера и аз само ги плокирам и няма оправия, а адски много ме дразнят. Ако якой има същия проблем и се е справил с него нека сподели рецептата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 НА мен една "габи" ми пиши от както съм си регнал, а това е от многоо време. Само, че всеки път с различен номер. Иначе и аз съм доволен от ICQ 5.08 ABV много ми е удобно известяването за нов е-майл Но оправяне със спана ...няма начин дори и да ги блокваш...всеки път са с различен номер Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 НА мен една "габи" ми пиши от както съм си регнал, а това е от многоо време. Само, че всеки път с различен номер.Иначе и аз съм доволен от ICQ 5.08 ABV много ми е удобно известяването за нов е-майл Но оправяне със спана ...няма начин дори и да ги блокваш...всеки път са с различен номер i pri mene taq gabi postoqnno ima6e i o6te nqkva ama tq iz4ezna nqkade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 Да бе, точно за тази Габи ви говоря и аз и още 2-3 такива и много ме дразнят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Grosmaster, бъди така добър и прави това което правят всички: Преди да пускаш тема проверявай няма ли вече пусната такава за това, за което се отнася. ОК?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.