Grosmaster Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Въпроса ми е следния, ако някой знае читава програма за промяна на IP адреса да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Въпроса ми е следния, ако някой знае читава програма за промяна на IP адреса да пише. на кой IP адрес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 На моя си естествено. Защото от едно място имам БАН по IP и немога да вляза. За това ми трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 На моя си естествено.Защото от едно място имам БАН по IP и немога да вляза. За това ми трябва. имах в предвид дали не искаш да си сменяш вътрешното IP, щото аз поне не знам как може да се сменя външното ти, освен да ти го смени доставчика но в твоя случай, трябва ти proxy, през което да минеш до баннатото място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Айде казвайте, че и мен ме интересува такава програма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 На моя си естествено.Защото от едно място имам БАН по IP и немога да вляза. За това ми трябва. Реално сам не можеш да го промениш, но можеш да го замаскираш с няк'во прокси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Hide IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 Незнам как става и несъм наясно, но един приятел има БАН от почти всички форуми и използва една програма и си влиза без никакви проблеми. Искал съм му е, но ми се прави на отворен и не е дава, понеже е в пубертета и си мисли че е открил Америка. Та бях намерил някакви ама за нищо нестават Hide IP Ако кажеш откъде да си е дряпна и обясниш, и как се работи с нея, няма да имаш равен Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 hamachi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Чудесията се нарича Proxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Ето ти Hide IP ама не знам дали ще ти свърши работа никога не съм я пробвал цък а за hamachi съм сигурен че няма да ти свърши работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 абе няма ли да сърши работа просто в браузера или каквато там програма ползваш (irc или квото и да е) почти всички програми ползващи достъп до и-нет имат поле в настройките си, където да зададеш прокси сървър (отделен е въпроса че 95% от proxy-тата дето ще намериш са само за порт 80). защото реалното ти ip (външното, видимото за останалия свят) ти се задава от pool-а, които е даден на доставчика, който пък му е даден от международна организация, не си го избираш сам. преди с dial-up-а беше друго - все с различно се влизаше. друг е въпроса че дори и през прокси твоят ip не е скрит напълно, а се предава по някоя от 2-3-те възможни променлива които proxy-то изпраща в header-a на заявката, освен ако не си намериш прокси, което е предвидено за пълна анонимност и не ползва тези променливи. като и ако си намериш proxy, иди намери proxyjudge в google - да видиш дали ip-то ти не се появява пак в заявката. ама и тогава не е гаранция че няма да разберат че си през proxy щото 99.5% от proxy-тата не поддържат връзката към сървъра а я разпадат при получаване на отговор от него, а нормалните компютри я държат отворена (връзката), за да я преизползват за следващото прехвърляне на данни, щото е по-бързо вместо пак да я изграждат, ама на proxy-тата са им ограничени ресурсите и немогат да поддържат 1000 отворени връзки и, и... както и да е - ако кажеш какво точно искаш да направиш ще е по-лесно да ти се помогне. ама и тогава не е сигурно че може да ти се помогне или по-точно че си струва усилието, щото няма напълно невъзможни, а само трудни неща. а има и такива дето нетрябва да се правят и заради който ти намалят поведението и :-) айде пак се отплеснах в писане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 GhostSurf Pro 2005 Platinum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Има една програмка, казва се JAP, но в момента не мога да ви дам линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Има една програмка, казва се JAP, но в момента не мога да ви дам линк. http://anon.inf.tu-dresden.de/ http://anonymouse.ws/anonwww.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Аз знам че май само от доставчика може Пък мисля че с HideIP се скрива адреса не се променя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 http://anon.inf.tu-dresden.de/http://anonymouse.ws/anonwww.html Нямаш равен Стана, мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 A nqkoi moje li da kaje kak se nastroiva tva Jap ,4e go instalnah ama mi dava 4e se kanektva kum nqkude ama ni6to nestava i ne mi go krie Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 И аз искам да задам 1 въпрос.Може ли чрез JAP да си променя IP- адреса в IRC...вместо да ми пише обикновените числа, примерно да ми изписва нещо което аз искам или пък някъкви числа, които аз си избера...Ако може плс да ми обясните как точно става, защото съм хал-хабер в тия работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 И аз искам да задам 1 въпрос.Може ли чрез JAP да си променя IP- адреса в IRC...вместо да ми пише обикновените числа, примерно да ми изписва нещо което аз искам или пък някъкви числа, които аз си избера...Ако може плс да ми обясните как точно става, защото съм хал-хабер в тия работи Тва са прай с BNC, което е платено Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Нямаш равен Стана, мерси много Ей ся инсталвам тоя шит пък ше виим дали ше стане.Надявам се щот винаги се намира някой глупак в ЦС дет да каже , че си с хак , а в крайна сметка да те е ударило на лиготия и да си вкарал лудата калитария EDIT : а ве пийпъл , т'ва е само за браузър ве. Я дайте нещо,дето да заблуждава сървъра (на ЦС примерно , за хофф ми тряа)и да показва друго ИП , аре плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.