Jump to content
BulForum.com

програма за промяна на IP адреса

Grosmaster

Recommended Posts

На моя си естествено.

Защото от едно място имам БАН по IP и немога да вляза.

За това ми трябва. ;)

имах в предвид дали не искаш да си сменяш вътрешното IP, щото аз поне не знам как може да се сменя външното ти, освен да ти го смени доставчика :bgrin:

но в твоя случай, трябва ти proxy, през което да минеш до баннатото място.

На моя си естествено.

Защото от едно място имам БАН по IP и немога да вляза.

За това ми трябва. ;)

Реално сам не можеш да го промениш, но можеш да го замаскираш с няк'во прокси.

Незнам как става и несъм наясно, но един приятел има БАН от почти всички форуми и използва една програма и си влиза без никакви проблеми. Искал съм му е, но ми се прави на отворен и не е дава, понеже е в пубертета и си мисли че е открил Америка. Та бях намерил някакви ама за нищо нестават :(

Hide IP

Ако кажеш откъде да си е дряпна и обясниш, и как се работи с нея, няма да имаш равен :bgrin:

• 2 weeks later...

абе няма ли да сърши работа просто в браузера или каквато там програма ползваш (irc или квото и да е) почти всички програми ползващи достъп до и-нет имат поле в настройките си, където да зададеш прокси сървър (отделен е въпроса че 95% от proxy-тата дето ще намериш са само за порт 80). защото реалното ти ip (външното, видимото за останалия свят) ти се задава от pool-а, които е даден на доставчика, който пък му е даден от международна организация, не си го избираш сам. преди с dial-up-а беше друго - все с различно се влизаше. друг е въпроса че дори и през прокси твоят ip не е скрит напълно, а се предава по някоя от 2-3-те възможни променлива които proxy-то изпраща в header-a на заявката, освен ако не си намериш прокси, което е предвидено за пълна анонимност и не ползва тези променливи. като и ако си намериш proxy, иди намери proxyjudge в google - да видиш дали ip-то ти не се появява пак в заявката. ама и тогава не е гаранция че няма да разберат че си през proxy щото 99.5% от proxy-тата не поддържат връзката към сървъра а я разпадат при получаване на отговор от него, а нормалните компютри я държат отворена (връзката), за да я преизползват за следващото прехвърляне на данни, щото е по-бързо вместо пак да я изграждат, ама на proxy-тата са им ограничени ресурсите и немогат да поддържат 1000 отворени връзки и, и... както и да е - ако кажеш какво точно искаш да направиш ще е по-лесно да ти се помогне. ама и тогава не е сигурно че може да ти се помогне или по-точно че си струва усилието, щото няма напълно невъзможни, а само трудни неща. а има и такива дето нетрябва да се правят и заради който ти намалят поведението и :-) айде пак се отплеснах в писане.

И аз искам да задам 1 въпрос.Може ли чрез JAP да си променя IP- адреса в IRC...вместо да ми пише обикновените числа, примерно да ми изписва нещо което аз искам или пък някъкви числа, които аз си избера...Ако може плс да ми обясните как точно става, защото съм хал-хабер в тия работи :)

И аз искам да задам 1 въпрос.Може ли чрез JAP да си променя IP- адреса в IRC...вместо да ми пише обикновените числа, примерно да ми изписва нещо което аз искам или пък някъкви числа, които аз си избера...Ако може плс да ми обясните как точно става, защото съм хал-хабер в тия работи :)

Тва са прай с BNC, което е платено ;)

• 1 month later...
Нямаш равен :bgrin:

Стана, мерси много :D

Ей ся инсталвам тоя шит пък ше виим дали ше стане.Надявам се щот винаги се намира някой глупак в ЦС дет да каже , че си с хак , а в крайна сметка да те е ударило на лиготия и да си вкарал лудата калитария

EDIT :

а ве пийпъл , т'ва е само за браузър ве.

Я дайте нещо,дето да заблуждава сървъра (на ЦС примерно , за хофф ми тряа)и да показва друго ИП , аре плс

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...