Liverpool`Fan`1 Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Значи въпросът ми е следния: С какво мога да отворя файл с разширение .vob... Кодек, плейър, плъгин или нещо от сорта. Моля помогнете ми.Наскоро започнах да виждам такива файлове по торентите обаче така и не разбрах с какво да го отварям.Това някакъв нов вид компресия ли е ? С каква програма се прави, дали е от software на TV Tuner-ите. Интересува ме много, ако има някой, който има свободно време и знание по този въпрос ще му бъда много благодарен да ми одари едно рамо и обясни... Също така ще помоля да бъда извинен ако има специална тема за разширения или тем подобни, но нямам време да прегледам всички теми.... О и дано не съм сбъркал мястото на темата, но понеже става въпрос за клипове на Anastasia и мисля, че трябва тук да задам въпроса си.Пак искренни извинения, ако съм сбъркал мястото или съм дублирал темата и ще помоля модераторите по този раздел да преместят темата ако не и е тук мястото. Благодаря предварително.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 С DVD player - PowerDVD примерно. Мисля че има и plugins позволяващи и стандартния Media Player да отваря подобни файлове но според мене не си струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 27, 2005 Author Share Posted November 27, 2005 С DVD player - PowerDVD примерно. Мисля че има и plugins позволяващи и стандартния Media Player да отваря подобни файлове но според мене не си струва. Добре щом става с plugins от къде да ги намеря за .vob ? А иначе, аз DVD нямам и няма да има смисъл да свалям PowerDVD.... Ако можеш цъкни един линк да сваля..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 http://filext.com/detaillist.php?extdetail=VOB Пита ли Гугъл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 vob = mpeg2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Аз тези файлове ги отварям с най-обикновен BSplayer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 Ами до Google-то ми писна да се допитвам, защото там освен някви тъпи вируси друго не мога да намеря. Иначе стана работата с PowerDVD.Не позлвам BSplayer, уникално глупав (не налагам мнението си).За жалост не съм имал време да търся и plugin за въпросното разширение, но по-важното, е че успях да свърша работата.И да отбележа, че всички клипове с този формат са с уникално яко качество. Предполага се че е заради DVD-то... Мерси пак на всички ви... Към админи и модератори, моля затваряйте темата... Да не става излишен флууд... Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.