Merian Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Марката е Neo а модела PDX77.До момента съм нямал никакво проблеми с субтитрите,но от известно време вместо субтитри излизат теренца "---------".Където има латински букви,препинателни знаци или цифри си излизат нормално или така "--------?'. " -------77" Някои може ли да ми каже от къде идва всичко ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 И филмите, с които преди си нямал проблеми ли правят така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 в менюто за субтитри нагласи всичко на кирилица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 как се сменят кодеците на тея divX dvd-та и може ли изобщо Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 С ъпдейти се сменят, но надали NEO потдържат ъпдейт на firmware Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 поддържат, макар и не официално преди доста време ми се наложи да търся firmware за NEO-то на един колега и попаднах на един сръбски сайт на който имаше за почти всички модели +описание ЦЪК Официален сайт Куб в dir.bg Това е от първата страница на Google. Успех на търсещите ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Извинявайте, а как стои въпроса със Самсунг, от скоро имам омашно кино самсунг, но субтитрите не ме кефят, някакъв изчанчен шрифт и много малък размер. Ако има някой линк на който да е обяснено нещо го дайте, ще съм ви благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Извинявайте, а как стои въпроса със Самсунг, от скоро имам омашно кино самсунг, но субтитрите не ме кефят, някакъв изчанчен шрифт и много малък размер. Ако има някой линк на който да е обяснено нещо го дайте, ще съм ви благодарен. samsung-a не е с mediatek chipset, който позволява използването на firmware. поне засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Извинявайте, а как стои въпроса със Самсунг, от скоро имам омашно кино самсунг, но субтитрите не ме кефят, някакъв изчанчен шрифт и много малък размер. Ако има някой линк на който да е обяснено нещо го дайте, ще съм ви благодарен. потърси тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.