Jump to content
BulForum.com

Проблем с субтитрите на DVD

Recommended Posts

Марката е Neo а модела PDX77.До момента съм нямал никакво проблеми с субтитрите,но от известно време вместо субтитри излизат теренца "---------".Където има латински букви,препинателни знаци или цифри си излизат нормално или така "--------?'. " -------77" Някои може ли да ми каже от къде идва всичко ?

поддържат, макар и не официално :) преди доста време ми се наложи да търся firmware за NEO-то на един колега и попаднах на един сръбски сайт на който имаше за почти всички модели +описание

ЦЪК

Официален сайт

Куб в dir.bg

Това е от първата страница на Google. Успех на търсещите ! :)

Извинявайте, а как стои въпроса със Самсунг, от скоро имам омашно кино самсунг, но субтитрите не ме кефят, някакъв изчанчен шрифт и много малък размер.

Ако има някой линк на който да е обяснено нещо го дайте, ще съм ви благодарен.

Извинявайте, а как стои въпроса със Самсунг, от скоро имам омашно кино самсунг, но субтитрите не ме кефят, някакъв изчанчен шрифт и много малък размер.

samsung-a не е с mediatek chipset, който позволява използването на firmware. поне засега.

потърси тук

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...