goggo Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Когато инсталирам софтуера на инфрареда ми излиза прозорец,в който пише че този софтуер не е минал теста за сигурност на windows(или нещо подобно беше) и ако продължа инсталацията ще започна да имам проблеми с windows-а и ми дава две възможности,да продължа инсталацията или да я прекъсна(което е препоръчително).Вече два пъти давам да продължи да инсталира и след 1-2 седмици и двата пути ми се наложи да направа пълен формат на харда за да ми тръгне компа.Искам да знам дали има начин да мога да премина тоя тест да сигурност и ако има какъв е .Плс ако някой знае да каже. P.S. извинявам се ако има друга подобна тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Когато инсталирам софтуера на инфрареда ми излиза прозорец,в който пише че този софтуер не е минал теста за сигурност на windows(или нещо подобно беше) и ако продължа инсталацията ще започна да имам проблеми с windows-а и ми дава две възможности,да продължа инсталацията или да я прекъсна(което е препоръчително).Вече два пъти давам да продължи да инсталира и след 1-2 седмици и двата пути ми се наложи да направа пълен формат на харда за да ми тръгне компа.Искам да знам дали има начин да мога да премина тоя тест да сигурност и ако има какъв е .Плс ако някой знае да каже. P.S. извинявам се ако има друга подобна тема Не е от това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted November 27, 2005 Author Share Posted November 27, 2005 Не е от това... Тогава от каде идва този проблем щом като не е от това Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Тогава от каде идва този проблем щом като не е от това Ми нямам представа , какво правиш на ПЦ-то и какво води до скапването на Windows-а ти , но 99,9% не е от иснталацията на софтуера за инфраред-а , аз съм го изпитвал на моя компютър доста пъти , със софтуер за дата кабели и инфрареди , но не съм имал подобни проблеми. Търси причината другаде. Може и да греша , но ако някой има по добро обяснение... да каже на човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Компа се скапва чак след 1-2 седмици Как реши че е точно от IR а не от неправилно ползване на Win-a ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted November 27, 2005 Author Share Posted November 27, 2005 Компа се скапва чак след 1-2 седмици Как реши че е точно от IR а не от неправилно ползване на Win-a ??? Вузможно е и аз да съм направил нещо на компа без да се усетя,но и в двата случея като го инсталирам се получава едно и също нещо и през същия интервал от време.Ще пробвам пак да го инстална и ако отново ми направи проблем,може би има някакъв дефект в самия софтуер,незнам.Все пак мерси за хелпа. P.S.какво по точно да рабирам под неправилно ползване на Win-a Ми нямам представа , какво правиш на ПЦ-то и какво води до скапването на Windows-а ти , но 99,9% не е от иснталацията на софтуера за инфраред-а , аз съм го изпитвал на моя компютър доста пъти , със софтуер за дата кабели и инфрареди , но не съм имал подобни проблеми.Търси причината другаде. Може и да греша , но ако някой има по добро обяснение... да каже на човека. Както казах вече може и аз да праа нещо което не трябва ,но си следвам процедурата на инсталиране както беше описано на опаковката на IR и освен това само като инсталирам този софтуер ми го изписва,до ся за никое друго устроиство не ми е излизало.Мерси и на теб за хелпа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Abe to po-princip teq Irda-i sa golemi bokluci ...dokato podkaram moq smenih 1 i sled tva po 20 pyti dvaiveri i pro4ie...ne mi se spomnq napravo. A ot mnogo hora slu6am 4e i te imat problemi. Vij dali ot magazina mogat da ti go smenqt,vypreki 4e i az mislq 4e ne e ot Irda-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 pi4 napravo si svali driverite za irda i si gi install sled tova nepipai ni6to ot prozorcite kadeto ti izlizat ot windows-a . az taka napravih.edinstveniqt problem be6e 4e vseki put kogato sloja telefona do irda i mi izliza "new hardware found" ama az go zatvarqm . sled tova si produljavam rabotata s Upload. i Download. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.