Jump to content
BulForum.com

GTA SAN ANDREAS VS NEED FOR SPEED MOST WANDED

joi

Recommended Posts

Мнението ми е, че до 1, максимум 2 седмици ще си отнесеш наказанието. тия теми стил data.bg не са за тука. затова престани да ги пускаш ако обичаш.

Лично според мен по- добра е GTA SA.Има повече екшън ,има престрелки по пътищата.А и там също има car tuning :P макар и да е на светлинни години зад NFSMW.

Спореде мен и двете игри си заслужават,но НФС-то за мен е по добра защото няма чак толкова насили и по би те разтоварила от ежеднявието,а не да гледаш някфи негри как се избиват и т.н.т :)

Nfs-to i po Grafika i po zvuk vodiii San andreas.....I tuiche az si glasuvam za nfs-to mojesh edin pull da napriash :)

Абе кви са тея глупави сравнения?По къв критерий ги оценявате?Та тва са 2 съвсем различни жанра.NFS като е по-добра можеш ли да излезеш от колата и да пребиеш някой случаен минувач или да полетиш с някой хеликоптер или самолет?

Тва е една от най-глупавите теми които съм срещал.Поне като сравнявате 2 игри да са от един жанр.

Аз примерно не съм особено голям фен ан ралитата и Сан Анреас повече ми харесва.Тва обаче не означава,че е по-добра.Аре ся ми отговорете кое е по-яко-печката или китарата? :laughing:

Както каза w00x,най-добре спри да пускаш такива глупави и безмислени теми...Кой е най-якия филм,най-яката игра и сега тази... :angry1

тия теми стил data.bg

или пък play.evrocom.net :lol:

Joi от 6 теми имаш 5 затворени :) . Замисли се малко B)
Т'ва е така, защото още никой от Модер екипа не е видял тази тема ;)

П.п. Ти коя мислиш че е по-добрата игра, като пускаш темата ? И кажи защо, за да разберем по какво сравняваш игри от различен жанр ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...