joi Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 KAJETE SI MNENIETO Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Мнението ми е, че до 1, максимум 2 седмици ще си отнесеш наказанието. тия теми стил data.bg не са за тука. затова престани да ги пускаш ако обичаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Дам....стига си пускал разни темички, дето нямат смисъл... тоест имат, но тука изискванията са много по-големи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Лично според мен по- добра е GTA SA.Има повече екшън ,има престрелки по пътищата.А и там също има car tuning макар и да е на светлинни години зад NFSMW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrandoM Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Спореде мен и двете игри си заслужават,но НФС-то за мен е по добра защото няма чак толкова насили и по би те разтоварила от ежеднявието,а не да гледаш някфи негри как се избиват и т.н.т Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Определено NFS MW Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Nfs-to i po Grafika i po zvuk vodiii San andreas.....I tuiche az si glasuvam za nfs-to mojesh edin pull da napriash Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Nfs-to i po Grafika i po zvuk vodiii San andreas.....I tuiche az si glasuvam za nfs-to mojesh edin pull da napriash Абе кви са тея глупави сравнения?По къв критерий ги оценявате?Та тва са 2 съвсем различни жанра.NFS като е по-добра можеш ли да излезеш от колата и да пребиеш някой случаен минувач или да полетиш с някой хеликоптер или самолет? Тва е една от най-глупавите теми които съм срещал.Поне като сравнявате 2 игри да са от един жанр. Аз примерно не съм особено голям фен ан ралитата и Сан Анреас повече ми харесва.Тва обаче не означава,че е по-добра.Аре ся ми отговорете кое е по-яко-печката или китарата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Както каза w00x,най-добре спри да пускаш такива глупави и безмислени теми...Кой е най-якия филм,най-яката игра и сега тази... тия теми стил data.bg или пък play.evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Боже, как може да сравнявате игри в различни жанрове Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 joi спри вече да пускаш толкова безмислени и глупави теми!!!!! Тва не ти е чат!!!!И тоя форум не е като датата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Joi от 6 теми имаш 5 затворени . Замисли се малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Joi от 6 теми имаш 5 затворени . Замисли се малко Т'ва е така, защото още никой от Модер екипа не е видял тази тема П.п. Ти коя мислиш че е по-добрата игра, като пускаш темата ? И кажи защо, за да разберем по какво сравняваш игри от различен жанр ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.