Jump to content
BulForum.com

rtorrent - нова надежда

Romel

Recommended Posts

много ме кефи тоя rtorrent . на фона на тази граблива птица - азуреус , струва ми се че не съм пуснал торрент - клиен - нищо не харчи ( е не чак нищо ама като да сравняваш Камаз с опел корса ) Имам само един проблем , който въпреки помоща от някои колеги - линуксари така и не мога да изясня. Става дума за прочутия .rtorrent.rc фаил , които се помества в личната ви директория и конфигурира допълнително клиента. Хубаво , ама при мен се получава следния парадокс: няма ли го файла - всичко си върви перфектно по подразбиране. Има ли файл с такова име - не ебава да върви нищо . няма значение дали е коментиран целия или е "откоментиран" целия - дава все една и съща грешка .......а ааа а бе създателя на програмата казва за нея , че не е правилен конфиг - файла. Добре де, ама аз съм взел примерния файл, какво толкова може да го объркам ? все пак има малко махане на "#" и то ако ми е кеф ! Затова ще помоля някои които има такова чудо да ми го прати ( ако иска да си затрие IP to или нещо което смята за конфиденциално) та да разбера и аз какво става. Проблема ми е че никак не мога да разбера какъв е проблема!

10 Х предварително за дадените препоръки :)

тъпото е , че когато написах само опциите които ми трябваха в отделен фаил без всякакви коментари и всичко се оправи . Що за примерен RC e това ?! пфу :angry1

може и да е алфа, ма поне се отличава с простота на ползване, инсталиране и малко ресурс... ти коя ще предложиш ( оф точно чета в irc че не си падаш по торенти ) ;)

• 2 weeks later...

karaman, публикувай един работещ .rtorrent.rc файл, защото се опитвам да го подкарам и при мен.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...