Romel Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 много ме кефи тоя rtorrent . на фона на тази граблива птица - азуреус , струва ми се че не съм пуснал торрент - клиен - нищо не харчи ( е не чак нищо ама като да сравняваш Камаз с опел корса ) Имам само един проблем , който въпреки помоща от някои колеги - линуксари така и не мога да изясня. Става дума за прочутия .rtorrent.rc фаил , които се помества в личната ви директория и конфигурира допълнително клиента. Хубаво , ама при мен се получава следния парадокс: няма ли го файла - всичко си върви перфектно по подразбиране. Има ли файл с такова име - не ебава да върви нищо . няма значение дали е коментиран целия или е "откоментиран" целия - дава все една и съща грешка .......а ааа а бе създателя на програмата казва за нея , че не е правилен конфиг - файла. Добре де, ама аз съм взел примерния файл, какво толкова може да го объркам ? все пак има малко махане на "#" и то ако ми е кеф ! Затова ще помоля някои които има такова чудо да ми го прати ( ако иска да си затрие IP to или нещо което смята за конфиденциално) та да разбера и аз какво става. Проблема ми е че никак не мога да разбера какъв е проблема! 10 Х предварително за дадените препоръки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 27, 2005 Author Share Posted November 27, 2005 karaman това ми намирисва на debian маи наи вече тои си падаше по нестандартни места на различните кофиг- файлове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 тъпото е , че когато написах само опциите които ми трябваха в отделен фаил без всякакви коментари и всичко се оправи . Що за примерен RC e това ?! пфу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 29, 2005 Author Share Posted November 29, 2005 може и да е алфа, ма поне се отличава с простота на ползване, инсталиране и малко ресурс... ти коя ще предложиш ( оф точно чета в irc че не си падаш по торенти ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLT Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 karaman, публикувай един работещ .rtorrent.rc файл, защото се опитвам да го подкарам и при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Че кво му е на стандартния конзолен bittrrent ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 apache + torrent flux rule Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 apache + torrent flux rule ...Бих добавил +MySQL + Python и наистина е много добре.Аз им ползвам и 2.0 (бета) и засега няма грижи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.