Jump to content
BulForum.com

B-Connect Be Free - продавам

Recommended Posts

За 20 лв. само картата ли . Защото аз имам една такава + 20лв. време за разговори и се чуда да е продам ли.

Логиката е, че вече не се намират, а си е изгодно!
И кое му е толкова изгодното - плащаш 4.80 на месец, за да говориш безплатно САМО с един номер. Първоначално се впечатлих, ама като си проверих фактурите и ударих чертата, няма номер, с който да съм провел разговори за повече от 3.50 лв. за месеца.

И кое му е толкова изгодното - плащаш 4.80 на месец, за да говориш безплатно САМО с един номер. Първоначално се впечатлих, ама като си проверих фактурите и ударих чертата, няма номер, с който да съм провел разговори за повече от 3.50 лв. за месеца.

Ми логиката е изгодно ако имаш с кой да говориш. Някой приятелка , по работа , и можеш цял ден да се обясняваш по телефона - без пари.

Ми логиката е изгодно ако имаш с кой да говориш. Някой приятелка , по работа , и можеш цял ден да се обясняваш по телефона - без пари.
cql den ama drugiq pat 6h na mesec ugrani4enie priqtel. tva za bezkrainite lafove be6e parvite 2-3m. ama sega hva6ta6...

cql den ama drugiq pat 6h na mesec ugrani4enie priqtel. tva za bezkrainite lafove be6e parvite 2-3m. ama sega hva6ta6...

Така ли . Ми аз права около 3-4 часа на ден поне разговори па като гледам сметката си ми е се същата.

на месец имаш точно 300 минути , което ще рече по 10 мин секи ден за 30 дни в месеца :D

ако изговориш 300-тате минути почваш да говориш по 11ст на минута с номера...

който не вярва да се обади на оператора и да попита :D

Хахахаха, 3-4 часа на ден. Я се стегни...

Ми обадете се на оператор и ще ви каже че това е САМО за някои номера.Като го попитах какво да разбирам под "само някои" ми казаха -"Разбирай го както искаш".Аз също говоря по 1-2 часа на ден.

Ми обадете се на оператор и ще ви каже че това е САМО за някои номера.Като го попитах какво да разбирам под "само някои" ми казаха -"Разбирай го както искаш".Аз също говоря по 1-2 часа на ден.

Ми аз като се обададих на оператора ми казаха че няма нищо такова с 300мин. , а това на саита са го написали за да ограничат безмислените разговори и злоупотреби ( иди ги разбери ) , но досега не са ми вкарали никакво ограничение.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...