Jump to content
BulForum.com

Ботев Пловдив

nakatak_zick

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

На ЛАУТА!?!??!?

СТИГА ВЕ :( :( :(

Тряяше да си е на нашия стадион..... Уж пише, че ще е на Хр.Ботев пък...ех.

Искаш заради учиндолския наркоман и селяндур да загубим служебно домакотството на Видима???Аман от такива "фенове" вече :angry1

Ми концерта е на Лаута, не ни грее той. Нямаме проблеми с домакинството на Видима :rolleyes:

хахаха не знаех. Това е добра новина. Кой го е преместил там?

хахаха не знаех. Това е добра новина. Кой го е преместил там?

То отначало се говореше че и на Лаута са отказали , щото и буферите имат докакинтво , ама явно са се надъхали нещо :laughing:

Най-важното е че го преместиха от Хросто Ботев , че да няма изцепки на мача с Видима :)

btw събота или неделя е нашия мач и от колко часа , че нещо не съм доразбрал ... :)

Пост на Какалов в botev1912.com

Abe zashto samo gluposti govorite tapanar sam bil lud sam bil kato ne znaete istinata ne govorete.Parvo hristola me bi sled macha s nafteks pri 3 na 3 do sega ne go biah kazval ama sega go kazvam,vtoro biahme se sabrali na cigov chark i az biah osvoboden ot treniora da ne spa s otbora gore zashtoto sutrinta triabvashe da karam malkia na lekar i se pribrah s kolata a toi mi zvani pian i mi vika ti kav si be maikati shte eba shte te ishvarlia ot futbola kaji kade si i shte te prbia samo da te nameri a az sam se obadil tova stava minalia sezon kogato se kachihme na napravim edin banket za splotiavane na otbora,treto tozi sezon na podgotovkata predi macha s velingrad gospodin garkov idva pri men i mi kazva joro vajen si za otbora ama triabva da te izvadia ot sastava i az mu vikam zashto emi ot kakto sam tuk nikoga nikoi ne mi se e barkal ama sega hristolov mi kaza che triabva da te izvadia ot sastava za novia sezin da igrae mushi niama miasto za teb i az mu vikam ok ne se pritesniavai,sled tova sled macha s rodopa i hristolov mi zvani i mi vika joro niama da igraesh tozi sezon zashtoto hristov i mushi triabva da igraiat i az mu vikam ok niama problem neka e taka shtom niama me pusni da si hodia i toi pak zapochna da zaplashva nikade niama da hodish tuk shte stoish,i chetvartia sluchai napravi mi dogovor do 2009 na koito ne sam se podpisval zashtoto ne mi e dal parite koito mi obeshta,biahme se razbrali da go podpisha kato gi polucha,dogovora beshe pri koceto kostadinov no sled kato go izgoniha dogovora ostana v negovia ofis i hristolov go namerili i go vnesam v bfs bez az da znam taka che pone ne govorete gluposti zashtoto na men mi se plache che niama da igraia za liubimia mi otbor za koito sam mechtal ot malak da igraia i tuk bih se varnal samo ako vaprosnia go niama,i nikoga ne sam bil alchen za pari kakto niakoi hora govoria ako sam bil alchen za pari shtiah da si stoia v litex i niamashe da doida v botev za parvo 600 zaplata i dignata s 200 i stana na 800 taka che za botev i bezpari moga da igraia zashtoto mi e na sarceto ama s tozi chovek mnogo zar shte berete i otbora s nego nikoga niama da varvi.Biah dlajen da spodelia s vas zashtoto triabva da znaete za kakvo stava vapros a ne da ste v nevidenie i da samo da me pliuete iskam horata koito sa darjali na men da si ostane taka zaradi tiah go dadoh tova menenie a tezi koito ne sa me haresvali nikoga jivi i zdravi da sa ne im se sardi ne moje vsichki da te obichat.A da i mi se obadi dragoliub simonivich koito mi e dobar priatel i mi kaza ela pri nas da podarjash samo i tova e shte treniram za zdrave i taka ama pri tozi niama shans da se varna.Pojelavam uspeh na otbora i dano tozi sezon vi radvat zashtoto go zaslujavate i ne zabraviaite kakvo napisah na flanelkata sled gola s doko sofia zavinagi edin ot vas i taka shte si ostane shte si umra jalto cheren,tova mnenie sam go napisal s salzi na ochite zashtoto mi e mnogo tejko che niama da imam shans da igraia v nai golemia klub v sveta za men.USPEH I SAMO SHTASLIVI MOMENTI

mda be kakto i tam kazah 6te e prekrasno ako tova stigne do mediite ot ustata na kakata

Ще стане ако отговорните за транспарантите се погрижат, вместо да се занимават с медийни изяви и да чешат собствено его.

Какво пречи да се свика една пресконференция или да се изпрати отворено писмо до медиите и всички да разберат що за президент и най-вече човек е Селския...не че не знаят де аам все пак :devil

и кво ша стане?ша си тръгне ли кво?боли го него кво мислят другите за работата му в клуба

Целта е обществеността и медиите да се настроят срещу него и да започне масова кампания на всички нива ;)

Неслучайно някои медии вече го наричат Митьо Селския :D

Целта е обществеността и медиите да се настроят срещу него и да започне масова кампания на всички нива ;)

Неслучайно някои медии вече го наричат Митьо Селския :D

кучетата лаят, керванът си върви...нищо не може да стане докато той сам не се откаже и го предложи на нормална пазарна цена

кучетата лаят, керванът си върви...нищо не може да стане докато той сам не се откаже и го предложи на нормална пазарна цена

а ти какво предлагаш? да си седим и да си мълчим, все едно всичко ни е наред? всички разсъждавате от гледна точка на това "ами то няма да стане нищо, значи няма смисъл да го правим".

Ами ако нещо няма да стане, има ли смисъл да се прави?

Edit: Видях какво си писал на подобна тема в botev1912 форума, имаш право. Връщам си думите назад.

Edited by veseo

Трябва и купувач да има :)

а ти какво предлагаш? да си седим и да си мълчим, все едно всичко ни е наред? всички разсъждавате от гледна точка на това "ами то няма да стане нищо, значи няма смисъл да го правим".

Трябва стабилен човек с голям финансов ресурс, за да може да издържа отбора. На този етап в България не се печели от футбол и е трудно да се намерят сериозни инвеститори. Не знам какво си писал в други форуми по темата, но за съжаление тези неща не зависят от феновете, а от инвеститори. Тъжно е, но всичко е въпрос на пари и при това на много пари, за да може отбора да е там където всички ние искаме - в първата тройка.