Jump to content
BulForum.com

Ботев Пловдив

nakatak_zick

Recommended Posts

За отменения гол на Шивача - топката отскочи и се удари в ръката му като я поемаше, така че няма кво да се сърдим. Имахме греда, но и те удариха една през второто полувреме.

Анастас Петров наистина игра слабо днес, но всеки има кофти дни. А Замера се включи към края и нямаше време да прави кой зане какво. Според мен Караматев е по-зле от Замера. Дано Какалов да си възвърне бързо формата и да се получи някакъв синхрон между него и другите халфове. Днес на няколко пъти беше на добра позиция за контра атака, но никой не му даде добър извеждащ пас на време.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Не отричам, че имаше фал, аз не видях ама хората около мен май го видяха, пък и съдията свири още преди да падне гола. Имах предвид, че щеше да я овладее и без ръка, малшанс че се удари в нея. А Анастас тва му беше един от добрите мачове :D Първото поне не пречеше...

Няма значение Анастас игра слабо Какалов игра слабо защитата игра слабо....но НЯМА ЗНАЧЕНИЕ щом победихме,сега следва мач с чорбата ... надявам се на изненада те няма да могат да разчитат на Трика и Й.Тодоров , двама от основните им играчи и се надявам на едно 0-0

edit:И няма да могат да разчитат на най-добрия си играч, Велизар!

Edited by PaTRi0Ta

пффф....пак ли :blink:

иначе поредната безлична загуба :angry:

Не пак а ОТНОВО ....

На Каката трябва да му се отрежат 2те ръце и 1ния крак , че да може да направи 2-3 поредни мача !!!

Даже и тогава може да намери начин как да изкара червен картон или пак някое друго наказание !!!

:angry1 :angry1 :angry1

Поне атмосферата беше на ниво :) чорбарите гледаха като насрани как пяхме цял мач без да спрем :punk

Не пак а ОТНОВО ....

На Каката трябва да му се отрежат 2те ръце и 1ния крак , че да може да направи 2-3 поредни мача !!!

Даже и тогава може да намери начин как да изкара червен картон или пак някое друго наказание !!!

:angry1 :angry1 :angry1

По-скоро трябва да му се отрежат средните пръстове, щото ги е използвал срещу феновете на ЦСКА и ся пак ще го накажат... :bgrin:

Най-много глоба да отнесе като вратарите на Левски и ЦСКА. Всяко друго наказание би било, явна несправедливост.

Най-много глоба да отнесе като вратарите на Левски и ЦСКА. Всяко друго наказание би било, явна несправедливост.

Вратарите на Левси и ЦСКА също получиха наказания от 1 мач !!!

Сега погледнах съставите в кръговете след ЦСКА - Левски (за който, мач ги наказваха) и се оказа, че Ивайло Петров е играл във всички, а Петков ги е пропуснал, но доколкото четох някъде е заради контузия. Единствено за купата не са играли и двамата, но пък ми се струва глупаво да излежават наказанията си в друг турнир.

Сега погледнах съставите в кръговете след ЦСКА - Левски (за който, мач ги наказваха) и се оказа, че Ивайло Петров е играл във всички, а Петков ги е пропуснал, но доколкото четох някъде е заради контузия. Единствено за купата не са играли и двамата, но пък ми се струва глупаво да излежават наказанията си в друг турнир.

в България е точно така. Наказанията си важат дори следващия мач да е за купата

Edited by Botev1912

в България е точно така. Наказанията си важат дори следващия мач да е за купата

В цял свят е така,това наказание е за всчики турнири в страната.

Така е, спрямо наказанията турнирите се делят на два вида - международни и вътрешни. Мисля ако играч има наказание в ШЛ и отбора завърши 3 и отпадне в УЕФА също ще излежи наказанието си там (но не съм сигурен). Всеки случай купа и първенство са едно.

Но май за картоните (за вътрешните турнири) не е така. Т.е. картоните от купата и картоните от първенството се делят?

Но май за картоните (за вътрешните турнири) не е така. Т.е. картоните от купата и картоните от първенството се делят?

Точно за вътрешните турнири казах, че съм сигурен че не се делят ;)

Интертото,УЕФА и ШЛ се разглеждат като един турнир и картоните се натрупват,ако даден играч е наказан за следващия мач,но отбора му няма следващ мач в турнира,то играча е наказан за следващия сезон,но ако няма наказание за следващия сезон се изчистват картоните!

За вътрешните турнири,картоните се натрупват,наказание за следващия сезон не се натрупват,освен ако не е някое специално наказание(както беше на Лилчо след мача 2002 год. Ботев-Левски 1-2 ,когато в "Б" група беше наказан)Купа и първенство се разглеждат като едно.

Международни и вътрешни нямат нищо общо,освен при допинг наказание,или някое друго подобно изключение!

Абе хора утре със Славия верно ли имаме мач? 0_о

Или нещо се бъркам?? ЛОЛ!

Хахахах

Не се бъркаш

17.00 Хр.Ботев !!! :punk :punk :punk

Ще мажем мн :punk :punk :punk :punk :punk