Jump to content
BulForum.com

Ботев Пловдив

nakatak_zick

Recommended Posts

в кое даскало си :bgrin:

заповядай в английската, 11 "к" клас!

INTERNET HOOLIGANS!

и аз ще го взема шалчето.

Edited by Tedo1912

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Тва число 12 случайно да ви говори нещо?

Тва 12 не беше ли защото се смята, че публиката е 12 играч?

Да е,стига сте се човкали :}

LautaHools, та както казах ако има някакви проблеми може да ме потърсиш в ПГЕЕ, 10"Е", Зайо :)

Тази година 5ти, догодина УЕФА. :D

не зная това дали може да се смята за поличба някаква,но имам над 10 сезона на FM2007 с милан,реал и ботев и току що спечелих първия си трофей-купата на България във втория си сезон с ботев :love и естествено съм в уефата :punk

Both clubs have fans among all social classes (especially since the political changes in Eastern Europe) but the majority of the Lokomotiv supporters used to be from the lower classes.

Е да си бяха казали направо мангали :lol:

не зная това дали може да се смята за поличба някаква,но имам над 10 сезона на FM2007 с милан,реал и ботев и току що спечелих първия си трофей-купата на България във втория си сезон с ботев :love и естествено съм в уефата :punk

Ми значи си много зян. С отбор от А група ако до 3-ти сезон, ако не си спечелил Шампионската лига , значи играеш малко на FM :D Трябва да тренираш повече, но все пак тва е само няква игра...

e 4ovek kaza 4e 2riq sezon e kupata vzel i uefa igrae. ima vreme a i s botev e malko po-trudno 2tiq sezon da si vzel CL bez restarti trudno bih povqrval na nqkoi ;)

За рестарти нищо не съм казал ;) И не 2-рия, а ми 3-тия. Поне аз като играех с Ботев тогава я спечелих, но бях почнал от Б група (тва беше по-стара версия на манагера, почваше от сезон 04/05).