Jump to content
BulForum.com

Ботев Пловдив

nakatak_zick

Recommended Posts

ляляляля кор за цска :) не е проблем да се иде 30мин по-рано даже и да е от 4, аз така или иначе винаги ходя 40-50 мин по-рано

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Да, грешка, в неделя е мача от 15:30 ;)

Неделя е мача, обърках се от бързане, еми Еврокома щяли да го дават и затова не е от 16:00 ами от 15:30 :wacko:

А дали е сигурно не знам, но така пише в pfl.bg и sport1.bg ;)

И в топспорт таак пише...така ,че май е вярно.

Иначе трябва да сме повече ора на мача за да подкрепим наще и ако имаме късмет да земат нещо от чорбата. :devil

Е,ще се ходи бе,ест,все пак трябва да повторим успеха 3 - 1...Представяте ли си?! :)

Ами малко трудно предвид положението ни в защита, но ЦСКА вчера играха много тежки 120 минути и се раздадоха напълно, а нашите почиват 8 дни и освен това са много добре физически подготвени. Аз очаквам със себераздаване и малко шанс да вземем нещо от мача, ако не и целия мач :P

Иначе на стадиона при хубаво време очаквам около 10 000, по - малко ще бъде срам за Ботев и футболистите, които поне като домакини този сезон ни зарадваха с 3 победи от 3 мача ;)

Edited by ultra_botev

И то не само с 3 победи ми и голова разлика 11-4 (3 от головете на гостите от дузпи) играта у дома е на супер висота,но сега ще видим до каде сме стигнали всъщност

Като каза за головете на гостите от дузпи,всъщност излиза,че до момента на всеки наш домакински мач е свирена дузпа срещу нас! :angry: А като се замисля общо колко станаха дузпите свирени срещу нас този сезон?По мои сметки са 5,а може и да съм пропуснал някоя.

Като каза за головете на гостите от дузпи,всъщност излиза,че до момента на всеки наш домакински мач е свирена дузпа срещу нас! :angry: А като се замисля общо колко станаха дузпите свирени срещу нас този сезон?По мои сметки са 5,а може и да съм пропуснал някоя.

хмм

на мача с родопа голът от дузпа ли беше?

Бранителят на ЦСКА Кирил Котев отпадна от състава на "армейците" за гостуването на Ботев (Пд) от осмия кръг на родната "А" футболна група. Двубоят е от 15.30 часа в неделя на стадион "Христо Ботев" в града под тепетата.

Защитникът получи контузия в адукторите при ремито на "червените" срещу Бешикташ в реванша от първия редовен кръг за Купата на УЕФА. С общ резултат от двата мача 2:4 възпитаниците на Пламен Марков напуснаха европейските клубни турнири.

Под въпрос за мача в Пловдив остава халфът Велизар Димитров. Крилото изнесе много силен мач срещу турския гранд, но заради контузия в глезена също напусна принудително терена на "Българска армия".

В петък сутринта футболистите на ЦСКА проведоха възстановяване, а в събота от 12.30 часа старши треньорът на тима ще даде брифинг на клубната база в Панчарево.

ако и велизарчо не играе ще е добре

sasho, недей се излагай - къв половин Пловдив, кви пет лева?! ;)

Не играха лошо нашите, ама чорбата мноо зян. По-слаби не съм ги виждал от доста години. Трябва да почнем да вземем точки и навън, иначе при тая форма на Видолов в Пловдив ще изгум много малко точки.

И другата половина също се радва :)

Другата половина доколкото знам падна вчера ;) Благодарим все пак за "радването", дано не се радвате във ваш си стил ;)

@sasho_1989 - айде, айде, с 242 души :) Съдията си свири 51:49 за тях, просто на Каката пак не му издържаха нервите и останахме 10:11. Ама не и 10:3424 ;)