Jump to content
BulForum.com

Ботев Пловдив

nakatak_zick

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

НЕска кво ще направим според вас :)

аз силно се надявам да бием и да затвърдим хубавата игра и резултат от миналия кръг,но мача ще е мноооого труден и не се знае.

НЕска СПоред МЕн Ще БИем

Срещу Рилецо имаме добра традиция - и в А,и в Б група,така че не виждам защо да не ги праснем,като прибавим и моментната форма на двата отбора ;)

3,50 в ЕФУ :love

е то е ясно че съдията ще е тяхен чоек....ще има много балтий и съдията просто ще си ги подминава :angry:

neznam ama lilski sportis vinagi sa si bili korav otbor..

neznam za sadiqta ama i s levski da igraqt i s cska da igraqt i s loko i s botev da igraqt tva si e nai baltiiskiqt otbor koito poznavam... tva lilski sportis sa palni selqni maina..

Самоков. Феновете на Ботев (Пд) счупиха оградата на стадион "Искър" в Самоков и влязоха на трибуните, предаде репортер на Агенция "Фокус". Около 250 запалянковци на "жълто-черните" изразиха недоволство от поисканите 10 лева за билет. Малко преди началото на мача в 17,00 часа феновете атакуваха оградата и влязоха в сектора за гости на стадиона. Полицаите не се намесиха, за да се предотвратят по-големи ексцесии. Подобен скандал с привърженици на Ботев (Пд) се получи и през 2002 година. Тогава на мач в "Б" група се стигна до масов побой на трибуните, а някои от феновете дори нахлуха на терена.
focus-sport.net

Пак показахме кои са най-големите :D

Kaк може като гости да сме толкова трагични :cry

Очевидно може :| Ама и сме играли с 10 човека от 30 минута (дори да е бил реален червения картон) плюс и дузпата в началото на второто полувреме са ни резнали. Ама си е факт, че сме зле навън :(

Ами има много отбори на които не им е мястото в А група:Рилски,Спартак Варна,Родопа..но не са виновни те,а онова отборче от шампионската лига..иначе евала на ЦСКА,разбиха продажниците от Славия

ДА,това вече почна да става комплекс

Дано ударим чорбата

Че това ни е комплекс от 10 години :blink:

ДА,това вече почна да става комплекс :(

А комплекс, по-скоро липса на повечко качествени играчи :)

Ами има много отбори на които не им е мястото в А група:Рилски,Спартак Варна,Родопа..но не са виновни те,а онова отборче от шампионската лига..иначе евала на ЦСКА,разбиха продажниците от Славия

Мен пък ме кефи супер много, че имаме 16 отбора в А група. Левски все пищят, че са много отборите и, че били много слаби другите. Ми тогава що карат Родопа да изкара 6 от титулярите си за мача с Левски ?!? Що ги е страх от тея слабите отбори, дето са под 12-то място даже?

Защото преди 3 години изгубиха титлата в Смолян, а последните два сезона мача свърши, когато Левски вкара :D За Левски и ЦСКА е най-добре групата да е от 2 отбора. ;)

Абе какво стана с форума на Ботев :angry:

http://botev1912.com/forum ми зарежда някакви глупости :(

Нещо важно: БОТЕВ 1912 - ЦСКА неделя от 15:30 часа, а не в 16:00, кажете на който можете, за да няма неразбрали ;)

Edited by ultra_botev

Абе какво стана с форума на Ботев :angry:

http://botev1912.com/forum ми зарежда някакви глупости :(

Нещо важно: БОТЕВ 1912 - ЦСКА събота от 15:30 часа, а не в 16:00, кажете на който можете, за да няма неразбрали ;)

форума на мен от ня колко седмици не ми зареждаше...вчера по-едно време се беше оправил...а днес пак му има нещо :huh:

а и мача май е в неделя

Edited by nakatak_zick

Нещо важно: БОТЕВ 1912 - ЦСКА събота от 15:30 часа, а не в 16:00, кажете на който можете, за да няма неразбрали ;)

Тва сигурно ли е?

А за форума - може да е инвижън и да правят някви ъпдайти. Тея дни бая форуми на инвижън май не са в час заради разни ъпдайти :)

Да, грешка, в неделя е мача от 15:30 ;)

форума на мен от ня колко седмици не ми зареждаше...вчера по-едно време се беше оправил...а днес пак му има нещо :huh:

а и мача май е в неделя

Неделя е мача, обърках се от бързане, еми Еврокома щяли да го дават и затова не е от 16:00 ами от 15:30 :wacko:

А дали е сигурно не знам, но така пише в pfl.bg и sport1.bg ;)

Edited by ultra_botev