VeSo Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 И тея пробиви донесоха ли нещо? Положения пред вратата, пък и все пак дузпа направи, макар че я обърка тогава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Добро първо полувреме,обаче второто до към ~80' мноо слабо-Лилчо отличен мач,Видолов и той.Само ми е чудно,защо ги оставяхме да си разиграват така спокойно?Ок,на контраатаки,ама не може така да се допускат леко до наказателното поле.Май в тичането му е майката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Като пробиви беше добър и то доста по-добър от миналия сезон Положения пред вратата, пък и все пак дузпа направи, макар че я обърка тогава Вярно, че беше активен, но това не значи че игра добре. Много топки збърка, страхотни положения изпусна. А що никой не се възмущава от това, което се случва с Домакинов Мен много ме е яд, защото тоя ноивя Гаров изглежда стабилен и със Домакинов щяха да са отличен тандем. То още има шанс все пак Много яко си решихме проблемите с левияу защитник - пуснахме клониниг на продадения в Левски Или пък Христолов е пуснал при левскарите Йордан вместо Весо и затова спря да реве за парите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Вярно, че беше активен, но това не значи че игра добре. Много топки збърка, страхотни положения изпусна. А що никой не се възмущава от това, което се случва с Домакинов Мен много ме е яд, защото тоя ноивя Гаров изглежда стабилен и със Домакинов щяха да са отличен тандем. То още има шанс все пак Много яко си решихме проблемите с левияу защитник - пуснахме клониниг на продадения в Левски Или пък Христолов е пуснал при левскарите Йордан вместо Весо и затова спря да реве за парите Да, верно е, че много изпусна, но изработи и доста положения, според мен не трябва да му се дава да влиза в наказателното само да измамва там няколко и да я подава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Мисля си да не би контузията на Домакинов да е "президентска" и до края на полусезона май няма да стъпи на терена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 ei nai-dobirq ma4 na botev za poslednata godina spored men si4ki igraha dobre e vse pak se vidq razlikata m/u moje6tite kato koceto i drugite kato kakalov no za kakalov specilano stiga ste go pliuli tfa e nai-dobriq mu ma4 do sega v botev s izklu4eniq na onq s naftex kato vkara 2 ama i toi nz kak gi vkara pone se bore6e za topkata i ne simulira6e kolkoto predi ai taka da produljavame i v top 8 da sme nakraq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 (edited) Срещу Вихрен пак е играл добре. Той миналата година вкара 4 гола - 2 срещу Нафтекс през есента и 2 срещу Вихрен пролетта А миналия мач е вкарал на Родопа. Edited August 13, 2006 by notor1ous Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 4 точки за 2 мача - летящ старт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Ти пък как ще кажеш, че Какалов направи добър мач Той по принцип е нападател, днес вярно, че игра като ляв халф, но не може от 5 метра да пропуснеш, 2 пъти сам срещу вратаря и да направиш дузпа от няква безобитна ситуация. Ако тва му е добрата игра, кво да очакваме като няма ден Дормуша днес най-накрая се отпуши, ако не се лъжа от първи кръг миналата година не беше вкарвал Дано да не го чакаме пак толкова за следващия. Какалов е по принцип крило. Както виждаш греши предимно, ако не само, в завършващата фаза, затова и беше толкова слаб миналата година като го караха да играе таран. Чисто и просто трябва да си играе крило, от вчерашната му игра съм предоволен. Просто няма завършващ удар, иначе разиграва добре, а и прави добри пробиви. Само по-често да центрираше точно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 nikvo krilo ne e a e 4ist napdatel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Нещо няма физика за чист нападател .За крило мисля,че става идеално Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Не е чист нападател, точно за крило е идеален, бърз е и прави хубави пробиви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 (edited) Момчета, в зона УЕФА сме макар и за един ден. Иначе пичовете добре почват. Явно подготовката им се е отразила добре. Сега като почнат банкетите след мачовете, папараци ала-бала и пак ще си е по старо му, ама...к'во да правиш. Пак си имаме дупки, Василев е най-типичният пример. Тоя е баси ужаса...Божков ме изненада с не лоша игра. В смисъл...не се издъни грандиозно, което като за него е СУПЕРРРР. По въпроса Какалов - малко лигльо си пада, не играел щото публиката не го харесвала, били го псували. Баси, тоя да не е Роналдо (нали рони каза, че иска да се маха от Реал, щото публиката не го обичала). Та...тоя мач въпреки фрапантните пропуски все пак е по-добре от Стефчо Костадинов при всички положения. Едит: А кои ще са другите 2 изпадащи. Конелиано Черноможец бургас ад софия или както там се казва т'ва отборче са едните. Търся другите 2 отбора и сред тях да не е Ботев. Edited August 13, 2006 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Момчета, в зона УЕФА сме макар и за един ден. Иначе пичовете добре почват. Явно подготовката им се е отразила добре. Сега като почнат банкетите след мачовете, папараци ала-бала и пак ще си е по старо му, ама...к'во да правиш. Пак си имаме дупки, Василев е най-типичният пример. Тоя е баси ужаса...Божков ме изненада с не лоша игра. В смисъл...не се издъни грандиозно, което като за него е СУПЕРРРР. По въпроса Какалов - малко лигльо си пада, не играел щото публиката не го харесвала, били го псували. Баси, тоя да не е Роналдо (нали рони каза, че иска да се маха от Реал, щото публиката не го обичала). Та...тоя мач въпреки фрапантните пропуски все пак е по-добре от Стефчо Костадинов при всички положения. Васко Василев повече гледаше как да счупи краката на негъра а иначе бяхме и 1 по едно време жълто-черни шампиони Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 spartak rodopa konelqno vihren eto nqkolko izpada6ti a kakalov sq 4e go vijdate po-dobre kato krilo e edno a kuv mu e posta e drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 spartak rodopa konelqno vihren eto nqkolko izpada6tia kakalov sq 4e go vijdate po-dobre kato krilo e edno a kuv mu e posta e drugo Ми виждаме, че игра като нападател, когато единствените ни "нападатели" бяха той, жоро андонов и стефчо Сега имаме Анастас и Муши и отговора е налице - Какалов като халф-крило. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Ми виждаме, че игра като нападател, когато единствените ни "нападатели" бяха той, жоро андонов и стефчо Сега имаме Анастас и Муши и отговора е налице - Какалов като халф-крило. Имаме и шивача Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 az li4no o4akvam mnoooogo ot emo prosto si me kefi dano pokaje 4e moje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 4 krag sha bade super interesen ma4 daje mislq che tozi pat macha e 1 X 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Ми виждаме, че игра като нападател, когато единствените ни "нападатели" бяха той, жоро андонов и стефчо Сега имаме Анастас и Муши и отговора е налице - Какалов като халф-крило. Миленов е контузен, затова Какалов играе като ляв халф. А Анастас Петров по принцип е атакуващ халф, на годинки е, така че не очаквам много голове от него. Интересно ми е да видя кво ще направят Гриша Иванов и Шивача, много надежди и се възлагат, но досега в А група нищо не са направили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 ГРишата една ли ще направи нещо(не очаквам)...по-скоро шивача ще се отпуши... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Миленов е контузен, затова Какалов играе като ляв халф. А Анастас Петров по принцип е атакуващ халф, на годинки е, така че не очаквам много голове от него. Интересно ми е да видя кво ще направят Гриша Иванов и Шивача, много надежди и се възлагат, но досега в А група нищо не са направили. Ами миналата година Краси Кръстев се налагаше на мястото на Недко, при това смятам че доста успешно. Дано най-накрая се сетят да налагат Кака-та като халф или крило деа, като таран само дразни с нулевия си голов нюх. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 ГРишата една ли ще направи нещо(не очаквам)... И на мен не ми вдъхва доверие Ами миналата година Краси Кръстев се налагаше на мястото на Недко, при това смятам че доста успешно. Дано най-накрая се сетят да налагат Кака-та като халф или крило деа, като таран само дразни с нулевия си голов нюх. Какалов за халф по-нестава, отколкото нападател. Кръстев го пробваха къде ли не. За ляв халф от Тимонов може да излезе нещо. Има страшна тупалка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Aми каквото и да се прави,май ша се пада край морето ,но ако успеем едно,,Х..-че ще е супер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 И на мен не ми вдъхва доверие Какалов за халф по-нестава, отколкото нападател. Кръстев го пробваха къде ли не. За ляв халф от Тимонов може да излезе нещо. Има страшна тупалка. Защо пък по-не става за халф? Доколкото съм го гледал аз пък единственото, което може е да прави пробиви и евентуално да подава. Напълно достатъчно за крило или пък поне за нападател от втора линия. То е просто очевадно, че за таран не става, щото завършващия му удар е по-зле и от моя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts