Jump to content
BulForum.com

Ботев Пловдив

nakatak_zick

Recommended Posts

Сериозно, я ми покажи смисъла от врякането, освен че ви става кеф и се чувствате "във война"? Да не би сельо, след тия 7 години, ще чуе че го наричат педал и ше си каже "махам се, няя се занимавам с тия идиоти"? Просто всички търсят популизъм и лесния начин, който ще се види по ТВ и ще се хвалят с него. Не да махнат сельо.

Малко прилича на табелите "I'm here" или "Look Mama, I'm on TV" в кеча...

Edited by veseo

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ми хуу. Аз пиша във форума против Селския и ми е кеф. И аз правя нещо :D

Edit: sasho_1989, ми така ще е. Мощно на стадиона за дербита с Беласица... поне и на тва сме доволни явно ;)

Edited by veseo

Директорът на ст. "Локомотив" Стойчо Димитров напусна досегашния си пост и започна работа в кръвния враг Ботев. Специалистът минаваше за доайен на "Лаута" с приблизително 15-годишен стаж.

Ръководството на "черно-белите" обаче през последните 5 г. не му е повишавало заплатата. На стадиона край Бирената фабрика от няколко месеца работи друг доказан в професията си от персонала на ст. "Локомотив" - Александър Гаров, който е баща на футболиста Илиян Гаров.

Май въпросът е кой на кого ще става сателит :D :P ;)

Директорът на ст. "Локомотив" Стойчо Димитров напусна досегашния си пост и започна работа в кръвния враг Ботев. Специалистът минаваше за доайен на "Лаута" с приблизително 15-годишен стаж.

Ръководството на "черно-белите" обаче през последните 5 г. не му е повишавало заплатата. На стадиона край Бирената фабрика от няколко месеца работи друг доказан в професията си от персонала на ст. "Локомотив" - Александър Гаров, който е баща на футболиста Илиян Гаров.

Май въпросът е кой на кого ще става сателит :D :P ;)

е как да му я повишат като стадиона се срути :rolleyes:

заложил съм малко парички за първо полувреме-Х,краен-за ботев щото ако не моем да бием тия самодейци от бела като домакини пак ше се мъчим до последния кръг

Има надежда!!! Момчетата играха добре днес! Страхотен мач на Видолов и Лилчо :punk и донякъде на какалов ако не броим пропуските, направи хубави пробиви и изработи дузпата(е верно че направи и за тях дузпа) ама като цяло играха добре всички!

Ейй разцепихме ги тея нещастници.НАйстина доста добър мач.ДОбри отигравания добри атаки.ТОЯ рязан ахмед провали още няколко гола.Лилчо и виделов бяха страхотни...

весо на стадиона не говорише така за какалов...

Добра игра,хубава победа!Харесаха ми през първото полувреме и и последните 15 минути на мача...иначе Коцето и Лилчо бяха над всички,просто не ми се мисли какво ще правим без тях...

Май за първи път от много време вкарваме три гола за едно полувреме :)

Edited by sasho_1989

Ейй разцепихме ги тея нещастници.НАйстина доста добър мач.ДОбри отигравания добри атаки.ТОЯ рязан ахмед провали още няколко гола.Лилчо и виделов бяха страхотни...

весо на стадиона не говорише така за какалов...

казах че е куц в ударите и че тряя си ги опрай ;) иначе за пробивите му казах, че са добри. ОПРАВИ СИ ПРАВОПИСА! хаха как може да напишеш наЙстина хахахах не не мога да се сдържа :lol:

казах че е куц в ударите и че тряя си ги опрай ;)

хаха как може да напишеш наЙстина хахахах не не мога да се сдържа :lol:

Ти пък как ще кажеш, че Какалов направи добър мач :confused Той по принцип е нападател, днес вярно, че игра като ляв халф, но не може от 5 метра да пропуснеш, 2 пъти сам срещу вратаря и да направиш дузпа от няква безобитна ситуация. Ако тва му е добрата игра, кво да очакваме като няма ден ;)

Дормуша днес най-накрая се отпуши, ако не се лъжа от първи кръг миналата година не беше вкарвал :P Дано да не го чакаме пак толкова за следващия. ;)

Edited by notor1ous

Ти пък как ще кажеш, че Какалов направи добър мач :confused Той по принцип е нападател, днес вярно, че игра като ляв халф, но не може от 5 метра да пропуснеш, 2 пъти сам срещу вратаря и да направиш дузпа от няква безобитна ситуация. Ако тва му е добрата игра, кво да очакваме като няма ден ;)

Дормуша днес най-накрая се отпуши, ако не се лъжа от първи кръг миналата година не беше вкарвал :P Дано да не го чакаме пак толкова за следващия. ;)

Като пробиви беше добър и то доста по-добър от миналия сезон