Jump to content
BulForum.com

Ботев Пловдив

nakatak_zick

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ботев най-накрая е победил професионален футболен отбор на европейскто турне. 1:0 - а отбора е Лугано, лошата новина е, че до първия кръг няма да има нови картотеки. А това е голям пробем, защото даже не виждам как ще съберем група за мача. Сигурно ще видим някой нови лица от юношите.

ЕDIT: toti_barabataq сега видях, че и ти си писал тази новина още вчера. Просто много се зарадвах и не видях твоя пост ;)

Edited by notor1ous

Първо още не са подпесани договори, освен това те всички са от Южна Америка, а сега нали намалиха квотата за чужденци. Май на 4, но не съм сигурен, а ние вече си имаме един - Алегре. Става дума за чужденци извън ЕС.

А дори някой от тея играчи да се излъже да подпише, трябва време за да се картотекира в БФС. В най-добрия случай единственият нов ще е Анастас Петров. А онова другото момче Гаров е собственост на Локото и Христлово трябва да плати. Тва разбира се не е възможно, затова до пролетта сигурно няма да играе, а след това ще дойде като свободен трансфер.

Собственост е на Спартак доколкото знам, а юноша на затворниците. Както и да е, Сельо може да шитне няколко торби анцузи както за Какалов и да се свърши работата :lol:

Сега се сетих, че и Алегре е записан като юноша на клуба, така че трябва да нямаме проблеми с негов паспорт?

Собственост е на Спартак доколкото знам, а юноша на затворниците.

Аз разбрах, че е собственост на Локо, а миналия сезон игра в Спартак. По правилниците на БФС имаше някакви особенности за играчи до 23години без професионални договори или нещо такова беше. Та сега го чакаме да стане на 23.

Хмм те май няколко от латиносите имат италиански паспорти ....дано картотекират че иначе ще стартираме с 0 точки ....

Дано, обаче не е сигурна работата щото с италиански паспорти могат да играят във всеки отбор от западна европа без проблеми. А те са наемници, играят в чужбина за пари. Ботев определено не е сред добрите места за игра с оглед заплащане... Абе схващате ми мисълта :D

Сега се сетих, че и Алегре е записан като юноша на клуба, така че трябва да нямаме проблеми с негов паспорт?

Е той пак си е чужденец. Може обаче да има друга врътка, например че е хуматирен бежанец или, че е политически имигрант :P Ододжи от Вихрен май и досега си играе с такъв статут.

А кво стана с другия, който дойде с Анегре (Алегре или както точно се казва)?

Май е Алегре, ама и Анегре съм го срещал. С Л повече ме кефи :P

А другия, Акоста ли къв беше - май никъв не се появи като отиде "да вземе паспортите от Италия" :D

anegre e :)

a ina4e za programata kato imam predvit 4e min sezon bqhme nai-slabiq otbor v grupata mojebi po-slab ot naftex na momenti nqma da se u4udq ako vzemem 1vi to4ki v 6tiq krug ... abe ai taq godina ako trqbva B no da se mahne selqnina i da doide edna nova svetla era ili 6/7/8 mqsto ne mi trqq da se spasqvame s muka ili da sme 10 boli ma k.ra dali sme 11 ili 10 se taq e ili sredata ili b

bobi dimitrov e raztrognal s rodopa ai bobi ela si pak :) mooooooooooooooooolim te bobi

Edited by don_anton

Сельо няма да се махне ако отпаднем ;) Единствените насилствени начини да се махне са или да бъде утрепан, или отбора да фалира и по този начин да му бъдат отнети правата... лошото е, че второто ще е доста болезнено, но пък е по-вероятно :cry

Собственост е на Спартак доколкото знам, а юноша на затворниците. Както и да е, Сельо може да шитне няколко торби анцузи както за Какалов и да се свърши работата :lol:

И юноша и собственост на "затворниците" е ;) Трябва да се киха, ако искате да го картотекирате преди зимата. Анцузите пред Наков не се харчат ;)

btw не е лош играч.

Жалко, значи започваме без него ;) Освен ако "приятелския" ни клуб Локомотив не ни го подари, както "подари" точка :D

Някой да знае дали ще играем някаква контрола през седмицата и ще има ли официално представяне на отбора,за да видим тези латиноамерикански звезди :)

Никви контроли май няма да има направо ще ходим да се урезилим в Смолян. Ама то първо вътре не е вътре както се казва на белот ;)

:excl:

IV кръг - 18.00 часа

26.08 /събота/ Ботев Пд - Локомотив Пд 18.00 ч. - БНТ

Никви контроли май няма да има направо ще ходим да се урезилим в Смолян. Ама то първо вътре не е вътре както се казва на белот ;)

IV кръг - 18.00 часа

26.08 /събота/ Ботев Пд - Локомотив Пд 18.00 ч. - БНТ

Ще се ходи,нема начин ;)

Сега прочетох две новини, една от които ме погнусява. Първо добрата:

Ветеранът Костадин Видолов, Анастас Петров и Илиян Гаров (той бе собственост на Доко Пд) подписаха договори с отбора от А група Ботев Пловдив.

Явно все пак Гаров подписа, което всъщност се изяснява донякъде от следващата новина:

Вагон (Пловдив) праща Марко Илич в Ботев

Вагон (Пловдив) изпраща сърбина Марко Илич в Ботев. Това съобщиха от ръководството на "черно-белия" клуб. Очаква се тази вечер спортно-техническият директор на локомотивци Атанас Узунов да убеди халфа на премине при вечния съперник.

Мотивът за решението на "черно-бялото" ръководство е големия брой чужденци от страни извън Европейския съюв в тима.

НИКАКВИ ЦИГАНИ ПРИ НАС! Никой новодошъл играч от Локо не трябва да е добре дошъл на Колежа, не трябва да им ставаме сателити. Колкото и да му се иска на бате Митко.

Последни новини:

Ботев освободи аржентинците заради мениджъра им

02.08.2006

Спорт НетИнфо

Футбол България

Аржентинците Лукас Лонгони, Хулиан Ди Козмо и Мауро Алегре са освободени от Ботев, съобщи президентът на клуба Димитър Христолов. Това стана само ден, след като първите двама бяха обявени вчера за новите попълнения в отбора.

Днес обаче мениджърът на аржентинците Ренато Коломбо поиска от ръководството на Ботев в отбора да бъдат привлечени другите двама аржентинци Диего Трота, Лукас Кабельо и панамецът Анел Каналес. Всички те пристигнаха с Ботев в България от Италия и се готвиха с тима.

"Не мога да ги взема всичките, след като според наредбата на БФС имаме право да картотекираме само трима футболисти от страни извън Европейския съюз. Освен това Ренато Коломбо се опита да ме принуди да плащам на неговите футболисти по 3000 евро месечни заплати. Такива пари в нашия клуб не се дават. След като ни поставя такива условя, аз му отговорих, да си вземе играчите и да си ходи", категоричен бе Димитър Христолов.

Той изрази съжаление единствено, че Ботев бе напуснат от младия талант Мауро Алегре, който игра в "жълто-черния" тим през пролетния полусезон. Пловдивският клуб обаче запазва трансферните си права върху него.

Така единственият чужденец в Ботев остава сърбинът Марко Илич, който днес се разбра окончателно за договора си с Ботев. Той ще се жени за българка и се очаква да получи българско поданство до един месец. Почти сигурно е, че в тима ще остане и дошлият на проби бивш защитник на Марица Стефан Крачунов.

...и слухове:

При това положение се очаква Доко да предложина Ботев Еламе и Езе

Още ли само на мен ми вони? Едва ли е от краката...

Супер сега вече имаме направо невероятна селекция! Няма нови, а от началото на миналия сезон до сега напуснаха: Боби, Пашев, Весо Минев, Думчев, Стефчо, Куртев, Добрев и Анегре. Е сега кво? Пак ли ще обиграваме 5 години разни куци коне и после да ги освободим щото са неперспективни :D

Цитатът на veseо е от topsprt, сега четох в botev1912 - там успокояват, че просто всичко си е в пълен хаос, както винаги. Подписали сме с Ананстас Петров със сигурност, вероятно и Гаров ще играе още есента. За аржентинците - вятър и мъгла :D

Цитатът на veseо е от topsprt, сега четох в botev1912 - там успокояват, че просто всичко си е в пълен хаос, както винаги. Подписали сме с Ананстас Петров със сигурност, вероятно и Гаров ще играе още есента. За аржентинците - вятър и мъгла :D

Кой цитат? Тоя дето пише че е от нетинфо ли? :P

Анастас Петров и Гаров са подписали, пикливия сърбин също е сигурен при нас. Ся чакаме негрите на Локо да ни бъдат предложени, та да бъде узаконено сателитството.