frodo Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 БОТЕВ (ПД) Треньор - Светослав ГЪРКОВ НОВИ: ЕМИЛ УРУМОВ (изтекъл срок под наем в Спартак Пд), Радван Хаджифейзула (Асеновец), Даниел Русев (Асеновец), Хулиан де Козмо, Луис Лиендо, Анелка Камалис, Анастас Петров (Марица Пд), Илия Гаров (Спартак Пд) НАПУСКАЩИ: ВЕСЕЛИН МИНЕВ (Левски), СТЕФАН КОСТАДИНОВ (Рилски спортист), ДИМИТЪР ДУМЧЕВ, БОРИС БЛАГОЕВ (Белите орли), ДОБРИ ДОБРЕВ (Несебър) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 emo urumova pak e v spartak kazah ve4e a i edniq argentinec mai liendo se e mahnal i 6tql da si tursi kusmeta v gurciq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Сега ми е много интересно кой ще играе от ляво на защитата? Като Минев и Думчев напускат, а тея чужденци всичките са халфове и нападатели. Тоя Кръстев миналия сезон игра къде ли не, но не бих казал че се справяше кой знае колко добре като защитник Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 qvno 6e trqbvad a zemem nqkoi ... tiago silva i bez tfa si tursi otbor vagner 6e e rezerva na minev moje da zemem nqkoi ot tqh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Кръстев си е баш защитник - просто миналия сезон го преквалифицираха на какви ли не постове Аз защитата я виждам така - в центъра Домакинов и Кръстев,отляво Йордан Минев и отдясноБожков(примерно) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Ще намерят някой от школата или някой за без пари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 ами има тука в махалата 2-3,освен да му ги препоръчам на христолов,не са лоши момчетата само дето малко попрекаляват с алкохола ама по едно полувреме ще тичат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 4ovek kak vijda6 krustev centur za6titnik po-sme6no ne bqh 4uval vseki 6te minava prez nego pulen hal 6te e toi mu trqq leko pobutvane i e na zemqta ... dundi i domakina sa dobre v centura samo za lipsva6t bek po-moje da e krustev za6toto moje da se vklu4va v atakite no kato za6titnik kato cqlo kufto i da e ne go vijdam moje dudni dqsno a centura nqkoi ot novite 6e vidim ima vreme no spored men si otivame kum b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Абе, според вас с кой ще се паднем първия кръг? Аз имам някакво предчувствие за домакинство на Берое или Марек... всеки случай не срещу някой от грандовете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Абе, според вас с кой ще се паднем първия кръг? Аз имам някакво предчувствие за домакинство на Берое или Марек... всеки случай не срещу някой от грандовете. Предчувствам пловдивско дерби на Колежа още в първия кръг -това ако стане...просто не знам don_antone,ами като няма други какво да правим.Божков е по-добър като халф според мен,но няма защитници Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 23, 2006 Author Share Posted July 23, 2006 БИли сме някакакъв италиянски трето даже четвърто девизионен отбор с 12.0...звучи добре,но явно те са били мноого зле А кога се тегли жребия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Абе, според вас с кой ще се паднем първия кръг? Аз имам някакво предчувствие за домакинство на Берое или Марек... всеки случай не срещу някой от грандовете.аз пък си мисля, че ще ни дойде някой софийски отбор примерно левски или Локо сф БИли сме някакакъв италиянски трето даже четвърто девизионен отбор с 12.0...звучи добре,но явно те са били мноого зле А кога се тегли жребия? утре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Мен нещо ме човърка от вътре че ще имаме гостуване в софия първия кръг ама незнам с кой отбор ама съм почти сигурен че първия мач сме гости....а за победата над Италянския отбор с 12:0 само хубаво може да излезе от това ако ще и махаленски дечица да са играли за Италянците си е победа може да няма стойност ама вдига самочувствието на играчите и срещу такива отбори се отпускат играчите и показват какво могат....макар че според мен няма да имаме нито едно чуждестранно попълнение все пак оставам с надеждите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Попълнения ще имаме... но най-много с класата на Алегре, която, да си признаем, не е по-висока отколкото за асансьор между А и Б Поне засега, той поне е млад. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Попълнения ще имаме... но най-много с класата на Алегре, която, да си признаем, не е по-висока отколкото за асансьор между А и Б Поне засега, той поне е млад. и то къде ще дойдат пари за тия попълнения?не виждам кой ще даде пари за добри футбулисти а не за някакви ритнитопковци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 и то къде ще дойдат пари за тия попълнения?не виждам кой ще даде пари за добри футбулисти а не за някакви ритнитопковци Това казвам, че ще имаме попълнения, но безплатни както винаги при селянина. Мислиш ли, че Алегре е струвал някви пари на Сельо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Аз защитата я виждам така - в центъра Домакинов и Кръстев,отляво Йордан Минев и отдясноБожков(примерно) Пич ти ме разби Ходил ли си на мач на Ботев, тея имена говорят ли ти нещо, или просто така ти звучи най-благозвучно защитата Йордан Минев от две години играе от дясно! Как така реши да го праснеш от ляво Кво ще прави там, като играе с десния крак. Тоя Кръстев в центъра може и да е играл 2-3 мача, но по принцип играе с левия крак и винаги го пускат някъде от ляво, я халф, я защитник. В момента освен Домакинов, другите които играя в центъра на защитата са Василев и Божков. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 В момента освен Домакинов, другите които играя в центъра на защитата са Василев и Божков. Играят е силно казано, понеже обикновенно единя прави съпер олигофренска грешка, а другия рита без топка противников играч и го гонят. По-хубаво да върнем Борето Хвойнев в защита. Колко му е, 190см, 50тина годишен нападател...пак ще е по-добре от тея 2мата Василев и Божков. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 (edited) Добре, гостуваме на Родопа първия мач, а после домакини на Беласица. С малко късмет даже със 6 точки можем да започнем Там е работата, че и миналата година така виках, а първите ни точки бяха към 3-4 кръг май Също и като гледам май е равностойна програмата на двата полусезона, поне на пръв поглед няма по-лесен и по-труден такъв за нас. Edited July 24, 2006 by veseo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Нямам търпение за 4 кръг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Нямам търпение за 4 кръг damm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 А на коя дата е този 4-ти кръг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 24, 2006 Author Share Posted July 24, 2006 Нямам търпение за 4 кръг ммм да.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 А на коя дата е този 4-ти кръг? Ми на 5 август е първия кръг, ако няма прекъсвания - 26 август. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Може ли някой да постне цялата ни програма по дати и часове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts