Jump to content
BulForum.com

Ботев Пловдив

nakatak_zick

Recommended Posts

голеа мъка тея наще футболисти :angry: тея ако бяха останали с 5 човека дали щяхме да организираме няква смислена атака :angry1 не сме за "а" група догодина ще са пак същите мъки :wacko:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

С тези футболисти и с това ръководство бъдещето е много черно. :(

Не вярвам вече, че ще се промени нещо другия сезон.

И все пак се радвам, че останахме!

С много зор...Ама все пак се радвам, че ше има дерби догодина.Дано да е първите кръгове да не се налага пак да ви дааме точици.

То направо мачовете ви с нас, Литекс, Левски, Марек, Беласица и Вихрен да са първите кръгове, та да не се налага да им давате точки :lol: Евентуално дано не се налага и на Болтън да пускате, горките им е зле еврокоефицента, добре че попаднаха на щедър отбор като вас :lol:

То направо мачовете ви с нас, Литекс, Левски, Марек, Беласица и Вихрен да са първите кръгове, та да не се налага да им давате точки :lol: Евентуално дано не се налага и на Болтън да пускате, горките им е зле еврокоефицента, добре че попаднаха на щедър отбор като вас :lol:

em mnogo slabii bqha botef :)

a kolkoto do bolton kogato stignete na nashto nivo togava mi govori !!!!

Много сме зле,голяма мъка...какалов не направи нищо цял амч.

То да беше само Какалов, по лоша дзвойка централни защитници от Божков - Василев не бях виждал от много време. Тоя Василев е бахти футболиста и за А регионална не става.

Обаче, аржентинеца ме кефи с какъв хъс играе, дано да остане и за догодина! Още такива играчи ни трябват.

P.S. Оставамееееееее!

:rolleyes:

Мноо грозен за гледане мач. А и вие такава паника бяхте че... Вместо да ги разбийте тия селяни...

Както и да е. Целта оправдава средствата ;)

Маринов е потвърдил, че напуска.

"Целта ми бе Ботев да запази мястото си в групата и съм щастлив, че я постигнахме. Беше много тежко, но искам да благодаря на момчетата за себераздаването им - те заслужават похвала. Предвид напрежението и това, че доста дълго време играхме с човек по-малко, е нормално, че не атакувахме постоянно. Напоследък отборът намери себе си - създаваме положения, но ги пропускаме. Все пак не мисля, че сме направили нещо изключително, тъй като е нормално Ботев да играе в А група. Даже съм сигурен, че целите трябва да бъдат много по-високи. Това бе последният ми мач начело на Ботев, утре (б.р. - днес) си тръгвам за Малта."

в 7 дни спорт пише 10 000 зрители, макар че бяха и повече.

Цитат от 7 дни спорт

Най-популярният провинциален тим Ботев (Пд) отърва изпадане в Б група :woot

Edited by Discman

той маринов още като дойде каза, че само до края на сезона е в Ботев... Съсед ми е в тракия в 10-ти блок срещу нас живее като си е в България :) Вчера и двата отбора бяха за Б... Тоя селския няма ли да отпусне някви пари или викам спосори да намери. Много ми е мъка за Ботев. С тоя отбор съм роден с него съм израстнал, а никва надежда за развитие. Христолов, педал, заради тебе и дъртите семкаджии (дет са най-верните ботевисти, щот подкрепят отбора от 20-30 години) ще разлюбят Ботев

в 7 дни спорт пише 10 000 зрители, макар че бяха и повече.

Цитат от 7 дни спорт

Абе ти нормален ли си?!

Знаеш ли колко е 10 000, че даваш компетентни мнения?

10К на мач в българското първенство не знам колко пъти е имало този сезон. Максимум 2-3 пъти и вчерашния мач не беше от тях.!

Абе ти нормален ли си?!

10К на мач в българското първенство не знам колко пъти е имало този сезон. Максимум 2-3 пъти и вчерашния мач не беше от тях.!

Мда... помня миналия сезон, за купата срещу Кюстендил, бяха 10-12К човека... и разликата беше ОГРОМНА. То нямаше място в нито 1 сектор... хората бяха по 2-ма на седалка, поне там където седят, пък в агитката още повече. ;)

Че то ако се смята колко хора ходят на мачове от първенството Ботев си е най-популярния. Защото, ако Левски или ЦСКА бяха на нашия хал нямаше да събират повече от 1000 човека на мач (те и сега трудно ги събират ;) )

той маринов още като дойде каза, че само до края на сезона е в Ботев...

Жалко, защото изглеждаше свястен човек. Сега кой знае какъв ще повлекат за треньор. Но то след Курдов, Костадинов и Пачев като, че ли по-зле не може. Е всъщност не съм сигурен - Кирил Качаманов и жълтата книжка за без отбори в момента :wacko:

Ти пък къв си, че да даваш компетентно мнение :confused Да не би да си седял на входовете да броиш колко човека са влезли ?!?

От западната страна стадиона беше почти пълен, но това по телевизията не се вижда :P Нямаше хора само в сектора за гости и около светлинното табло имаше малко хора.

Нямаше хора само в сектора за гости и около светлинното табло имаше малко хора.

Ми то едно врабче имаше само в гостенския сектор беше дошло да гледа своите любимци, то тея Пирин никой в Блгаоевград не ги обича, хората пълнят стадиона на Пирин дето е във В група...

Ти пък къв си, че да даваш компетентно мнение :confused Да не би да си седял на входовете да броиш колко човека са влезли ?!?

Остави човека, не всички са свикнали да пълнят стадионите си срещу отбори като Пирин 1922 ;)

А мачът си беше грозен. Друго и не очаквах при напеченото положение и на двата отбора, както и факта, че играем с македонски гумна (подобни изпълнения бяха и срещу Вихрен и Беласица втория полусезон). Поне останахме... и още едно лято на надежда за нормален собственик.

Останахме :D . ама догодина пак ще е същото :cry . не почнат ли да се купуват играчи с бъдеще и характер и не се ли намерат спонсори догодина пак ще ходим да гледаме мач за оставане в А група.

Вчера пирин си играха като домакини ако не беше Лилчо да избие топката от гол линията щяхме да падаме яко след това ( от къде го изкара тоя рефлекс не разбрах, ЕВАЛА :punk ), другия незаменим е Видолов, еми хубаво ама то като подаваш на дърво от сорта на какалов няма да вкараме. за мен тва е най големия бездарник играл в Ботев през последните няколко сезона.

Треньора Маринов, наистина умен и възпитан човек ама страхлив ми се вижда, то и резултатите го показват с тея 0:0. не ни вкарват ама и ние не можем да вкараме, верно че не останаха нападатели имахме един ама си изгни в затвора момчето. абе крива хава ама да стискаме палци и тва е. дано нещата в клуба се оправят щото както всички знаем тва не е отбор който трябва да се бори за оставане в първенството.

Абе ти нормален ли си?!

Не сравнявай нашия стадион с полусрутения в Бедрок. Там може и трудно да се съберат 10 000, но вчера си ги имаше 100 %. Не случайно 7 дни спорт са ги написали толкова. Трибуна Изток си беше пълна, в другите сектори също имаше доста хора. Единствените сектори без хора бяха буферната зона и сектора за гости

Edited by Discman

По неговата специялна система ги е изчеслил...или може би е бил на самия мач :)