Jump to content
BulForum.com

Ботев Пловдив

nakatak_zick

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Както каза един журналист: "Предишните пъти, когато Ботев изпадаше играеха много хубаво, страхотен футбол, просто съдиите ги режеха, а сега просто толкова могат" :(

Винаги ще съм си от Ботев, ако ще и в зоните да играят, ама въпроса е, че ми е мъка да ги гледам как не могат да си подадат 2 пъти топката.

тогава се прави класиране между трите отбора, защото ще имат по 25 точки

Родопа - Пирин 2:1

Пирин - Родопа 2:2

Ботев - Родопа 1:0

Родопа - Ботев 0:0

Пирин - Ботев 0:0

Ботев - Пирин при загуба 0:1 отпадаме, защото

Родопа 1 победа 2 равни 1 загуба г.р. 4:4 5 точки

Пирин 1 победа 2 равни 1 загуба г.р. 4:4 5 точки

Ботев 1 победа 2 равни 1 загуба г.р. 1:1 5 точки

А какво ще стане ако в хипотетичната ситуация паднем с 3-4?

ами помаците си заминаваха ....

Кво ти фен ли си или кво?Ако наистина мислиш така по-добре не идвай ебати човека....отбора се подкрепя независимо от полужението му!Завинаги Ботев пък ако ще и във В група да сме!

Може би си прав.Аз винаги ще си бъда и ще милея за този отбор..друг е въпроса за ходенето на мачове

Ауее..да мине срядата е тогава :)

Edited by nakatak_zick

Извини ме, че се намесвам ама ти ли беше човека, който казваше да се протестира, когато отбора ви най-много се нуждаеше от подкрепа или се бъркам с някой :blink: :confused

Протеста се прави от любов към клуба...и самия протест не е срещу Ботев 1912 а е срещу управлението и безхаберието на футболистите...

awe protesta si be6e pulna prostotiq maina ai priznai si go az ne bqh na ma4a 6toto ne mojeh da ida ne zradi tupiq prostest kato e vs. rukovodstvoto da se pee cql ma4 sre6tu tqh da se napravqt 4ar6afi protiv tqh ama taka to4no si ostava6 otbora bez publika pulna prostotiq

протестите не са тъпи.щом ръководството не го е еня за отбора протести трябва да има.но може да се направят примерно деня преди или след мача а не по време на самия мач.тогава се подкрепят футболистите а не се плюе ръководството...както и да е.

утре всички на мача.не искам извинения

Протеста се прави от любов към клуба...и самия протест не е срещу Ботев 1912 а е срещу управлението и безхаберието на футболистите...

Като махнеш футболистите и ръководството, като погледнеш стадиона ни, който е толкова зле, че в близко време може да заприлича и на оня от Лаута, остава само емблимата. А отборът не е само една емблема.

Има отбори, които са с далеч по-славна история от Ботев и тънат в мизерия,а днес футбола е бизнес. Всичко е въпрос на пари в една или друга степен. Сега пари в Ботев няма.

За мен този протест беше пълна глупост, защото нямаше реален повод и беше в много важен за отбора момент. Разбирам да има спонсор и Христолов да прави спънки, да са затворили някой сектор за фенове, да са повишили цените на билетите. Единствено, за което можем да сме много недоволни е подаряването на играчи, които се обиграваха при нас 2-3 сезона. Наистина това е недопостимо - да обиграваме години някви мухльовци и тъкмо, когато могат да са полезни да ги подарим. Или пък да си освободим най-добрия голмайстор, защото в петте мача в който игра за цял сезон бил вкарал 1 гол.

Утре отборът се нуждае от подкрепа и трябва да я получи!

Като махнеш футболистите и ръководството, като погледнеш стадиона ни, който е толкова зле, че в близко време може да заприлича и на оня от Лаута, остава само емблимата. А отборът не е само една емблема.

Има отбори, които са с далеч по-славна история от Ботев и тънат в мизерия,а днес футбола е бизнес. Всичко е въпрос на пари в една или друга степен. Сега пари в Ботев няма.

За мен този протест беше пълна глупост, защото нямаше реален повод и беше в много важен за отбора момент. Разбирам да има спонсор и Христолов да прави спънки, да са затворили някой сектор за фенове, да са повишили цените на билетите. Единствено, за което можем да сме много недоволни е подаряването на играчи, които се обиграваха при нас 2-3 сезона. Наистина това е недопостимо - да обиграваме години някви мухльовци и тъкмо, когато могат да са полезни да ги подарим. Или пък да си освободим най-добрия голмайстор, защото в петте мача в който игра за цял сезон бил вкарал 1 гол.

Утре отборът се нуждае от подкрепа и трябва да я получи!

protestti0hz.png

.... и кои са тези "по-славни отбори" от бпфк, които "тънели в мизерия" :blink:

тук става въпрос за позиция.

... а и т'ва за парите не е точно така. въпроса е не да има много пари, а как се използват. само един пример ще ти дам - левски при чорни и левски при батков. ако си малко по-запознат с нещата около бг футбола, мисля, че ще разбереш какво имам в предвид ;)

Edited by samkijot

Протестът беше смислен, но неправилен. Да се протестира срещу ръководството - да, ама не все едно се правим на сърдити дечица и си стоим вкъщи с обърнат гръб към радиото и нацупена физиономия. Чаршафи, плакати, скандирания, мръсотии срещу Сельо (като например фалшиви билети, евентуално причиняване на данъчни проблеми, който има нужните връзки и подобни). Ама сърдито скатаване от мача - НЕ.

Утре ще победим. 1:0. И следва поредна година на посмешище ако някой не гръмне Сельо. Ако някой ден стане това, ще обявим деня за ежегоден празник на Ботев.

Чудя се каква му е изгодата на Сельо, дали има някакма дори минимална печалба,че да се задържи цели седем години начело на отбора...за реклама изобщо не може да става въпрос, нито пък за това, че е буфер и иска да ни съсипе :lol: Просто се чудя на този човек - всички са срещу него, а той вади "кинти" от джоба си-то бива,бива мазохизъм ама тва неговото вече е нетърпимо :)

Иначе за мача - ако излезнем за Х,ще загубим, въпреки че сме най-голевите майстори на равните тази година ;)

Протестът беше смислен, но неправилен. ...

я се уточни, че нещо не мога да го разбера това ...

ние бяхме на мачовете. тръгнахме си по средата на един и не бяхме на ти на друг (една част не влезнаха, а друга бяха се разположили по другите трибуни). това са фактите. никъде бпфк тази година не е оставал без човек в сектора за гости!

... а колкото до мен, аз не аплодирам след края на "успешните" ни срещи този сезон играчите в жълто-черно. нито в бургас, нито срещу вихрен.

изгодата на сельо се наричаше "президент на пфк ботев пд 1912" ... и всички поризтичащи от това "облекчения" и "връзки".

в момента ситуацията започва да се променя .... ще поживеем, ще видим.

Edited by samkijot

я се уточни, че нещо не мога да го разбера това ...

Има смисъл от протест, но не по този начин. Няма смисъл да обяснявам пак, в предишния си пост го обясних (мисля) доста добре.

Има смисъл от протест, но не по този начин. Няма смисъл да обяснявам пак, в предишния си пост го обясних (мисля) доста добре.

ами добре, аз ще те питам кое наричаш скатаване?

btw самата думичка беше част от школската и казармена диалектика :D

и сега ли е така?

Edited by samkijot

.... и кои са тези "по-славни отбори" от бпфк, които "тънели в мизерия" :blink:

E футбол не се играе само в България ;) Но щом толкова настояваш за примери - Нотингам Форест (между другото тяхните фенове са едни от най-лоялните в Англия).

Пък и в България има някой достойни отбори, тънещи в мизерия по-дълбока от нашата. Етър преди 14-15 бяха шампиони, а от вече няколко сезона се борят да не изпазнат от Б група.

... а и т'ва за парите не е точно така. въпроса е не да има много пари, а как се използват. само един пример ще ти дам - левски при чорни и левски при батков. ако си малко по-запознат с нещата около бг футбола, мисля, че ще разбереш какво имам в предвид ;)

В момента в Левски има много пари, просто се инвестират по добър начин. Но не можем да се сравняваме с тях, защото те ще дадат 500-600 хиляди лева за реконсрукции на Герена и помощни и грища + 50 000 евро за нов сайт (поне така казаха) + още поне 100 000 за селекция. А заплатата само на един от Боримиров, Гонзо или Бардон е близка до месечната издръжка на Ботев.

Чудя се каква му е изгодата на Сельо, дали има някакма дори минимална печалба,че да се задържи цели седем години начело на отбора...

Предполагам, че издръжката на отбора за месец излиза около 20 000лв.(без премиите), което въобще не е много. На месец има по минимум две домакинства, а на стадиона ходят в най-лошите случаи по 5000 човека. Същевременно сигурно има някои малки спонсори и нещо от телевизионни права, а за селекция пари на други отбори не сме давали в този век. Така, че за Христолов не се притеснявай... Още повече, че Домакинов и Божков има вероятност да се продадат това лято. Новият сезон обявиха, че ще правят селекция, но тя 100% ще е от ветерани и анонимници, за които няма да се плаща трансферни суми. btw днес четох, че някакъв от Пазарджик в момента е на проби в отбора.

С много зор...Ама все пак се радвам, че ше има дерби догодина.Дано да е първите кръгове да не се налага пак да ви дааме точици.