nakatak_zick Posted May 8, 2006 Author Share Posted May 8, 2006 как няма да се ходи уе..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Как може да се бойкотира такъв мач. Тея са се побъркали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Е не Не е истина каква глупост смята да прави агитката ни - да "бойкотира" мача и да сме с празен сектор. Нямам думи Сельо явно и там е проникнал Откъде имаш тази информация Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 (edited) Откъде имаш тази информация http://www.botev1912.com/forum/viewtopic.p...der=asc&start=0 В момента се дискутира де, но май ще се приеме. Пълни идиотщини, достатъчно ставаме за смях с играчите, айде сега и с вярната ни публика. Edited May 8, 2006 by veseo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 не ме интересува аз ще ходя каквото ще да става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 http://www.botev1912.com/forum/viewtopic.p...der=asc&start=0 В момента се дискутира де, но май ще се приеме. Пълни идиотщини, достатъчно ставаме за смях с играчите, айде сега и с вярната ни публика. Дано здравия разум надделее...точно това са мачовете, в които подкрепата е нужна повече отвсякога!Ще станем за смях пред цяла България-все пак мачът ще се предава по БНТ... Аз пак продължавам да питам:Защо преди години, когато ни биеха като тъпан където ни хванеха нямаше бойкоти, а точно сега в такъв важен момент...абе нямам думи просто Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 С такъв бойкот ще станем за смях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Боли ма кура, аз си отивам на мача, ако ще и сам да съм в клетката, пък и съм сигурен, че много хора ще отидат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 (edited) ФК 1912 ще ходи на мача и ще подкрепя името на отбора.Има предвидена скромна официална хореография в клетката,има неофициална хореография пак в клетката.Има предвидена и една изненада от въздуха на стадион Лайнута Май разумът надделя в крайна сметка Edited May 9, 2006 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 9, 2006 Author Share Posted May 9, 2006 AAAлелуя!!! КАнари напред! Само малко ме притеснява факта ,че няма да можем да се поберем всички..м ного хора няма да могат да влезнат защото местата са много малко(по-скорор билетите) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 AAAлелуя!!!КАнари напред! Само малко ме притеснява факта ,че няма да можем да се поберем всички..м ного хора няма да могат да влезнат защото местата са много малко(по-скорор билетите) не се притеснявай за тва ако няма места влизаш не в агитката а просто на стадиона... аз съм го правил преди години и за малко да ме разберат буферите че съм от ботев щото един познат ме видя ама се напраих на луд и се разминаха нещата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 9, 2006 Author Share Posted May 9, 2006 не се притеснявай за тва ако няма места влизаш не в агитката а просто на стадиона... аз съм го правил преди години и за малко да ме разберат буферите че съм от ботев щото един познат ме видя ама се напраих на луд и се разминаха нещата да ама тва е тъпо.... ако няма да викам да си стоя у нас да го гледам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Значи ся да питам! Кога почва продажбата на билетите? Къде ще се продават? Ще има ли шествие от стадион Ботев към Бедрок? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Значи ся да питам! Кога почва продажбата на билетите? Къде ще се продават? Ще има ли шествие от стадион Ботев към Бедрок? Още е доста рано.В България по принцип билетите се продават винаги в деня на мача-за повече инфо -botev1912.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Значи ся да питам! Кога почва продажбата на билетите? Къде ще се продават? Ще има ли шествие от стадион Ботев към Бедрок? Хаха.Мойта махала е "Бедрок"!Аз ша ва чакам пред двата параклиса ако са сещате.И мен ма притесняват малкото отпуснати билети ама все някак ще се опрвим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Хаха.Мойта махала е "Бедрок"!Аз ша ва чакам пред двата параклиса ако са сещате.И мен ма притесняват малкото отпуснати билети ама все някак ще се опрвим. Абе аз викам Бедрок на стадиона им Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Ръководството на Ботев се опитва да използва кмета на Пловдив д-р Иван Чомаков в битката си за оставане в „А" група. Градоначалникът е бил молен да упражни натиск върху Локомотив преди предстоящото дерби. Идеята е „черно-белите" да проявят известна благосклонност, за да може Ботев да вземе поне точка. Някой да ме застреля...ебати срама ай направо да отидат да се молят на Управата на Локото ебати...ей тва минава всички граници....да се надяваме че е просто тъпа изцепка на медийте! И футболистите на Локомотив, и тези на Ботев ще бъдат събрани на режим в пловдивски хотели преди мача помежду им във вторник. От щабовете на двата тима обявиха, че няма да организират контроли в близките дни. Играчите в черно-бяло останаха без почивен ден до сблъсъка, докато в лагера на канарчетата са преценили, че свободното време в неделя ще подейства позитивно на отбора. "Не е ясно какво ще бъде състоянието на Краси Димитров. Ще ни липсват юношеските национали Самокишев и Златковски, както и Христев, който е наказан", обясни наставникът на Локо Аян Садъков. В противниковия лагер под въпрос е участието на Лилчо Арсов, който продължава да се възстановява от контузия. "Атанас Въргов вече тренира пълноценно. Мауро Анегре ще играе, ако се чувства добре", коментира треньорът на Ботев Атанас Маринов. Междувременно в дневния ред на предстоящото заседание на Общинския съвет в града влезе точка за откриване на процедура по отдаването на концесия на стадион "Локомотив". Очаква се на 18 май местната власт да обяви процедурата за открита. В търга най-вероятно ще участва финансовият благодетел на черно-белите Александър Тасев, пише “Тема спорт”. Да се надяваме Лилчо да се оправи....аз също искам да гледам на терена Краси Кръстев или Мауро Анегре и двамата ми направиха добро впечатление.... Фенове на Ботев, които живеят в Англия и Германия, пристигат за градското дерби с Локомотив. Мачът е във вторник на Лаута. През есента двата тима завършиха 1:1. “Имаме близо 100 заявки за билети от чужбина”, похвалиха се от фенклуба на Ботев. Над 200 човека от София, Плевен, Стара Загора, Несебър и Варна ще викат за “жълто-черните” срещу кръвния враг. Тарторите на агитката обаче все още са в неведение с колко билета ще разполагат за дербито във вторник. Очаква се от Лаута да отпуснат между 800 и 1000 места за гостуващите привърженици. - Колкото ни дадат, толкова ще разпределим. Интересът е огромен - заяви Милко Манчев от фенклуба на Ботев (ПД). През есента над 1500 души викаха за Локомотив на стадион "Христо Ботев", припомня “7 дни спорт”. А а после ще кажите че не сме интернационални гледате ли кво става превържаници от всякаде....в момента се чувствам като фен на гранд чак от Англия и от Германия да идват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Само 500 билета за дербито поискаха вчера шефовете на Ботев от Локомотив. Това съобщиха от щаба на „черно-белите", пише “Меридиан мач”. Ценните хартийки ще бъдат предадени в понеделник на „жълто-черното" ръководство, като талоните ще се продават на стадион „Христо Ботев" от 12 часа в деня на мача. Директорът на спортен комплекс „Лаута" Стойчо Димитров съобщи, че могат да предоставят още 300 билета за дербито на Ботев, за да изпълнят нормата на БФС. „Има вариант и повече души да влязат в клетката, но това ще е отговорност на феновете на Ботев, които ще трябва да се нагъчкат в пространството. Все още не са определени буферните зони, това ще стане в понеделник", обясни Стойчо Димитров. Някакси не се връзва да има голям интерес и да идват хора от чужбина, а пък ръководството ни да взима само 500 билета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 14, 2006 Author Share Posted May 14, 2006 пфф...как само 500.Не ми го побира главата те 800 няма да стигнат пък камо ли 500.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 пфф...как само 500.Не ми го побира главата те 800 няма да стигнат пък камо ли 500.... Учудваш ли се? Пак се чудя как Сельо не поиска само 100-на билета, та да изглежда че супер малко хора идват... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Учудваш ли се? Пак се чудя как Сельо не поиска само 100-на билета, та да изглежда че супер малко хора идват... Интересно ми е защо Сельо иска билетити,а не фен-клуба... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Интересно ми е защо Сельо иска билетити,а не фен-клуба... Щото билети по принцип се дават на отбора гост, а той си ги разпределя какно си иска между феновете. Така е навсякъде, не само в България. Представи си колко хора ще иска билети за Барса-Арсенал и кво ще стане ако дадат билети само на по един от фен-клубовете на Барса и на един от Арсенал . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 (edited) Още от ся ви казвам че Банда Кичука е взела 40 Тракия Фронт може би към 30 а Бунтата поне 50 това означава че чисто ще се продават 300-400 билета така че наредете се от рано на опашката...Селски УМРИ!!! Ся ми казаха че билетите няма да са толкова малко споко.... Само 500 билета за дербито поискаха вчера шефовете на Ботев от Локомотив.14.05.2006 08:43 ч. Sport.Plovdiv24.com И една минута след това: Междувременно се разбра, че феновете на Ботев ще получат 1500 билета на цена от 3 лева за мача на стадион „Локомотив".14.05.2006 08:44 ч. Sport.Plovdiv24.com Хахахах дам медийте са просто върха!Нищо не вярвам вече кат дойде мача ще се разбере! Edited May 14, 2006 by NightKiller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 15, 2006 Author Share Posted May 15, 2006 да..хавата е че 500 са разпределени между фенклубовете а 100 май ще бъдат пуснати на касите... ее 3 как може да ми исакт 3 лв за тоя миризлив срутен стадион Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 да..хавата е че 500 са разпределени между фенклубовете а 100 май ще бъдат пуснати на касите...ее 3 как може да ми исакт 3 лв за тоя миризлив срутен стадион Сигурно искаш да кажеш 1000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts