LautaHoolsYouth Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 хахахкасуал...виж са ти с какви аргументи спориш и тогаа нареждай... Ти си гледай вашия черешов мангал...пък нащо време рано или късно ще дойде(ще се махне селския) и тогава сме ви иб**и май**та а бе мангал е не тои ам няма да казвам кои че не ща ларн аи на 16 май 1 час преди мача се видим 10 на 10 и да фидим кои на кои ще ебе маиката ок ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 а бе мангал е не тои ам няма да казвам кои че не ща ларн аи на 16 май 1 час преди мача се видим 10 на 10 и да фидим кои на кои ще ебе маиката ок ? Не прецаквайте темата бе...бегай си в твойта и стига глупости 10 на 10 винаги отивате 20 и после се фукате че сте били един честен бой не сте направили то така лесно ама винаги кат сме наравно ядете пъветата!Айде стига глупости!Една тема да тръгне кат хората и веднага някоя я прецаква ще видим на дербито кво ще стане ще видим и след него до тогава просто си задръж изцепките за себе си! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Не прецаквайте темата бе...бегай си в твойта и стига глупости 10 на 10 винаги отивате 20 и после се фукате че сте били един честен бой не сте направили то така лесно ама винаги кат сме наравно ядете пъветата!Айде стига глупости!Една тема да тръгне кат хората и веднага някоя я прецаква ще видим на дербито кво ще стане ще видим и след него до тогава просто си задръж изцепките за себе си! ohohohooh zatfa li bqgahte a we ???? zatfa li onq fen qde trabata do kazana a zatfa li qdehte fakli i bombi i paveta... kogato napraite kato nas v sofia sreshtu gofedata togafa mi gofori... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Ми да де точен пример със софия....колко на колко бяхте?Много на малко пак ай стига глупости разправяй че ще затворят темата и пак аз ще ям уорн...изчакай дербито....тогава ще се види за какво става дума... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 kogato napraite kato nas v sofia sreshtu gofedata togafa mi gofori... Преди три години на Арианата е било 100 пъти по-интересно, а чорбарите отогава са ни наведени насред София Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Футбола е една игра, а вие го изкарвате война Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Футбола е една игра, а вие го изкарвате война em specialno loko botev e voina!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Футбола е една игра, а вие го изкарвате война Разни хора - разни идеали Аз лично не съм от войнствените. Отдавна ми мина времето за простотии по стадионите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Разни хора - разни идеали Аз лично не съм от войнствените. Отдавна ми мина времето за простотии по стадионите важното е че е имало такоа време дето си бил войствен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Да бе, то заради идиоти като теб хората не смеят да си заведат децата на стадиона ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Да бе, то заради идиоти като теб хората не смеят да си заведат децата на стадиона ... За едни идиотска за други адреналин...а за малките си има и ложи и "спокойни" трибуни никой не ги кара да отидат в агитката....там е коренно различно кат се почне от манталитета на хората и се свърши с обстановката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Maй месец, 2003-та година когато отложиха мача да не би да беше само на трибуните ? Ебаати и адреналина, общо взето футболното хулиганство не виждам защо го наричат футболно, тва че 20 идиота решават да си направят 10 на 10 битка, не виждам кво толкова може да има с футбола.Да не говорим, на какви неща съм ставал свидетел и какви неща са ми разказвали - достатъчно за да ме отврати от агитки и т.н. Като някой иска толкова много адреналин - да иде да тренира бокс или нещо друго, не виждам ква гордост може да изпитва някой от това, че е хулиган ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 ай да спрем темата за хулиганството по стадионите няма смисъл има си прости хора да се бият да се трепат нищо лично против "хулиганите" във форума тва ми е мнението глобално та да прдължим за Ботев да говорим не за "битки" и кой колко се бил и подобни простии п.с. футболното хулиганство и такъв вид агресивност е долнопробна простотия...ся ако почнете да ме оборвате 1во ми дайде пример за някои интелигентни богати "хулигани" и ще продължим. ай вече за Ботев само! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 И аз това казвам. Който иска да се трепе, да се бие, да умира като иска. Аз с такива простотии не се занимавам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 ай да спрем темата за хулиганството по стадионите няма смисълима си прости хора да се бият да се трепат нищо лично против "хулиганите" във форума тва ми е мнението глобално та да прдължим за Ботев да говорим не за "битки" и кой колко се бил и подобни простии п.с. футболното хулиганство и такъв вид агресивност е долнопробна простотия...ся ако почнете да ме оборвате 1во ми дайде пример за някои интелигентни богати "хулигани" и ще продължим. ай вече за Ботев само! Гледай BBC втора част за футболното хулиганство....там са намесени бизнесмени футболисти и дори собственици на отбори....ама наистина нека спрем с офтопика и нека говорим за БОТЕВ.... Какво ще кажите за тъпата изцепка на Селския че ще дава пари на тея дето бият или захвършат равни с Нафтата и Пирин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Какво ще кажите за тъпата изцепка на Селския че ще дава пари на тея дето бият или захвършат равни с Нафтата и Пирин? Де да даваще тия пари за качествени играчи... то пък и като го знаем ква скръндза е колко ли пари ще им даде Сигурно по 50лв на човек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Де да даваще тия пари за качествени играчи... то пък и като го знаем ква скръндза е колко ли пари ще им даде Сигурно по 50лв на човек Абе че си е скръндза си е такъв....въпроса е че ни излага пред цяла България с тая глупост "последен отчаян ход на един още по-отчаян отбор"....нещо такова бях срещнал във вестниците....ужас просто проваля все повече и повече името Ботев майната им на играчите те идват и си отиват но тея изцепки петнат името на Ботев! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PQI Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 mom4eto /casual/ nqa vi drazni pove4e spoko qvno ne moe sa spre da se zaqzda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 4, 2006 Author Share Posted May 4, 2006 Тва за мен е поредната изцепка на селския(с цел реклама)... според мен никви пари янам да даде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Тва за мен е поредната изцепка на селския(с цел реклама)...според мен никви пари янам да даде... То никой не е очаквал да даде пари просто тая публикация страшно много се гаври с името Ботев а такива неща не трябва да се позволяват! Lamer радвам се че си взел мерки така поне няма да се развалят темите тръгнали за сефте по правия път(кат говорим за футбол) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Според мен ще се спасим, ама с клизма. И като се спасим догодина сигурно и толкова няма да направим. Кой ще спасява положението като го няма Коцето направо не знам, просто трябва някой по-класен дето да носи отбора на гърба като Видолов и както беше Марчо Дафчев. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 (edited) Моля всеки защитник на Селския да си завре средния пръст там където слънце не огрява и да се хвърли от марица!Такъв човек като Христолов и тези дето го подкрепят просто не искам да познавам и презирам с цялото си сърце! Edited May 5, 2006 by NightKiller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 5, 2006 Author Share Posted May 5, 2006 (edited) КОга ще се махне тоя... Няма ли вече да му свършат парите след като няма нищо общо с диадора... Edited May 5, 2006 by nakatak_zick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 КОга ще се махне тоя... Няма ли вече да му свършат парите след като няма нищо общо с диадора... Стигам до извода от статията че той няма и една стинка особенно след като прекасна връзката с Диадора и плаща с борчове взети от окръжението си....не ги връща и обещава акций които няма да даде все същата история различно време просто....той така и излъга покойния шеф на Локото той наливаше пари и му бяха обещали акций ама Селския го прецака и той бил казал че ще му го върне тъпкано и затова взе Локо...тъй че с тоя шеф нищо хубаво няма да видим просто проблема не е във футболистите(поне не целия) а в ръководството! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 (edited) Ай дано бием днес да можем да вземем глътка въздух да се надяваме после да вземем мачовете с Пирин и Нафтата за Левски няма да коментирам а за Локото ще се види....всички на ТИ и нека бъдем 12 човека....впрочем 10 000 лева са обещани от Пирин и Родопа за победа над нас затова днес те излизат за победа! Edited May 6, 2006 by NightKiller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts