veseo Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 догодина и локото ще изпаднат и ще станат бая пловдивски дербита Да ама локото си намериха благодетел Па нашето говедо няма да ни остави лесно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 (edited) И Марица почти сигурно ще влезне. И колкото и да ме е срам да го кажа Ботев е най-слабия пловивски отбор в момента . И Марица и Спартак ще ни бият без проблеми Edited May 2, 2006 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 (edited) И Марица почти сигурно ще влезне. И колкото и да ме е срам да го кажа Ботев е най-слабия пловивски отбор в момента . И Марица и Спартак ще ни бият без проблеми Е ,айде сега.Че сме зле,зле сме,вярно е и че Спартак ни биха два пъти в контроли, но все пак Edited May 2, 2006 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Да ама локото си намериха благодетел Па нашето говедо няма да ни остави лесно... Е то на локото благодетеля е само за през пролетта, когато има череши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 2, 2006 Author Share Posted May 2, 2006 Е то на локото благодетеля е само за през пролетта, когато има череши и някой ми каза ,че бил мангал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 и някой ми каза ,че бил мангал... То тва е по default Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 и някой ми каза ,че бил мангал... Ама не е... Botev1912, недей надценява толкова Марица и Спартак. Не са лоши отбори, ама нивото на Б група е страшно ниско. Щом Спартак(Варна) дето миналата година изпаднаха още на полусезона и на всичкото отгоре нямат пукнат лев, мачкат като за световно, направи си сметката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Ама не е... Виждал ли си го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Виждал ли си го А ти? Ние хубаво си гледаме в на чуждия канчето, ама от нашето канче мирише, не от чуждото... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 А ти? Ние хубаво си гледаме в на чуждия канчето, ама от нашето канче мирише, не от чуждото... Една свястна приказна най-после. Иначе така като гледам класирането и ми се струва, че ще се спасите от изпадане. А иначе Спартак и Марица и да влязат в "А" група няма да просъществуват дълго, защото за да се играе в "А" група се искат пари, а парите са в София, не в Пловдив колкото и лошо да звучи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 А ти? Ние хубаво си гледаме в на чуждия канчето, ама от нашето канче мирише, не от чуждото... Не съм, но не аз първи казах, че е мангал, а като гледам сондата е сигурен в това и затова питам дали го е виждал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 (edited) Ето го на тази снимка. Прилича ли ви на мангал? Edited May 3, 2006 by 4efo_88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 3, 2006 Author Share Posted May 3, 2006 Ето го на тази снимка. Прилича ли ви на мангал? От тази снимка не може да се прецени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Ето го на тази снимка. Прилича ли ви на мангал? Малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 тва е майна жълтите пак завиждат.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 тва е майна жълтите пак завиждат.... Завиждат щото един ваш фен ни мъчи вече 7 години Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Завиждат щото един ваш фен ни мъчи вече 7 години И ще продължава да ви мъчи.. и може ли да ми кажеш кои ша земе ботев в тва положение.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Някой сливов бос Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Някой сливов бос em i posle kfo na nas za pobeda Chereshi na vas za pobedi SLIVI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 em i posle kfo na nas za pobeda Chereshi na vas za pobedi SLIVI Сам си отговори кое е по-добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Сам си отговори кое е по-добре em chereshite sa po dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 em chereshite sa po dobre щом казваш е така, ти си голям разбирач Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 щом казваш е така, ти си голям разбирач e ti pa kfo razbirash ot slivi :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 3, 2006 Author Share Posted May 3, 2006 тва е майна жълтите пак завиждат.... хахах касуал...виж са ти с какви аргументи спориш и тогаа нареждай... Ти си гледай вашия черешов мангал...пък нащо време рано или късно ще дойде(ще се махне селския) и тогава сме ви иб**и май**та Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 На 16 май ще си покаже кой е по-добрия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts