Jump to content
BulForum.com

Ботев Пловдив

nakatak_zick

Recommended Posts

Вече си изхабих нервите по тая статия кат я прочетох преди време....не искам да се сещам за простотията на тея журналисти!

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

абе докато не се махне ДХ-С нищо хубаво не ни чака. даже и да има 2-3ма талантливи футболисти в ботев ще ги продаде веднага да им прибере парите :angry1 а тая статия ако е от тъп спорт изобщо не им обръщайте внимание на тея некадърници :bgrin:

Я вижте какво са написали във вестник Марица :angry1 :angry1 :angry1

booooooo7op.jpg

eee Аи секана ве то бива бива ама тва е варха на си4ко. :angry1

да..не трябва да ни пука.

А този петко бил няква надежда от юношите дано да бележи...че с тва нападение не ни виждам.

Този Петко е '90 набор и наистина е добър... не знам как ще се представи на терена, но от началото определено ще види много зор.

Още 2-ма от юношите на Ботев ще са в мъжкия отбор до края на сезона. Единия ми е приятел от 10 години, а другия от около 1-2. ;) Наистина са много добри и 2-мата и имат големи възможности за добра изява не само в Ботев, ами изобщо...

Любомир Минчев. Защо вдигнахте толкова много шум покрай тази статия и този журналист :confused Той пише по няколко подобни статии на седмица. От край време, колкото и пъти да ми е попадала "Марица" в ръцете винаги той се занимава с Ботев. Стилът му е заядлив, прави се, че разбира, но си личи че не я разбира тази игра :) Преди редовно се заяждаше с Христолов и методите му за управление, сега на мушка са му футболистите и напоследък явно феновете. Това е един обикновен "жълт" (в смисъл от жълтата преса, някой да не ме разбере погрешно :bgrin: ) журналист, търсеш евтини сензации.

abe 6ibana rabota vseki se prai 4e znae i kritikuva i az sum qdosan za statiqta

no kfo da vi kaja super tupotiq be6e boikota spored men ne bqh na ma4a za6toto nqmah vuzmojnost no ako mojeh da ida 6tqh da sum na tribuna iztok nezavisimo koi boikotira prosto ideqta za men be6e tupa i vse o6te e

Този Петко е '90 набор и наистина е добър... не знам как ще се представи на терена, но от началото определено ще види много зор.

90 набор!?!? :blink:

уоуу ...доста е малък..колкот мен.

изобщо не е малък, ако има талант и самочувствие момчето може да направи нещо. примери за това са лео меси и франсес фабрегас, 2рия започна да играе за арсенал на 16 или 17 не си спомням точно :)

Edited by Stenli

Малък като години... на ръст е 2 пъти колкото теб. Прилича на '87 поне... ;)

Излъгали са те ;) Селския да купи мач :lol: :laughing:

Ами 2004-та ви уреди тамън 2 мача - с Локо Сф и с Черноморец. Друг е въпроса че не ви стигнаха тогава :)

Славистите в момента за нищо не играят, а бате Митко не е за подценяване. Няма да се учуда ако мача стане 2-ка ;)

Ами 2004-та ви уреди тамън 2 мача - с Локо Сф и с Черноморец.

Чакам доказателствата, че са уредени и ако са така - че са от сельо ;) Шансовете той да урежда мачове са точно колкото Жоро Илиев - Мъртвия да е пратил пари от оня свят за тоя мач :D

Ако стане 2ка бъди 1000% сигурен, че няма да е заради Селския

Може и така да е ;) Само че имай в предвид че Славия и Беласица започват да играят за пари и то за този който им даде повече. И 2-та отбора са силни в момента и могат да бият почти всеки. Доказателство за това, че който ги "подцени" и на си плати - пада, са им последните мачове: Вихрен - Славия 0:2 и Локо Сф - Бела 0:1. Както и да е. Нищо не се знае, още повече вие може и да не вкарвате много, ама и трудно допускате голове, така че едно 0:0 например няма да ме учуди ;)

Чакам доказателствата, че са уредени и ако са така - че са от сельо ;)

Ами чакай си :laughing1: Ясно е че доказателства не могат да се намерят ;)

Ами чакай си :laughing1: Ясно е че доказателства не могат да се намерят ;)

Знам :) Лесно е да си правиш вятър, нали ;) Гледам и мачът върви към твърда двойка :)

Поредната загуба - 2-1 от Славия :(

И все пак аз виждам има нещо като напредък-кога друг път сме губили минимално в София:

ЦСКА-Ботев 1-0

Локо СФ - Ботев 1-0

Славия - Ботев 2-1

Защо когато отнасяхме по 4-5 гола нямаше бойкоти и такива глупости.На отбора му е нужно единствено и само спокойствие в този толкова тежък момент :excl:

ЦСКА бяха трагедия когато играхме с тях, а Локо СФ и Славия са на настроения. Жалко, но напредъкът (ако има такъв) е абсолютно минимален и ни запътва към Б група.