Jump to content
BulForum.com

Ботев Пловдив

nakatak_zick

Recommended Posts

То няма да е кой знае каква изненада ако ги бием, ние едва не бихме цска там, пък локо сф... а някой знае ли да ли ще го дават по ТВ?

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

То няма да е кой знае каква изненада ако ги бием, ние едва не бихме цска там, пък локо сф... а някой знае ли да ли ще го дават по ТВ?

Там е работата, че няма кой да вкара гол ;) Пак го доказахме.

Днеска мерцедеса му бил пред офиса му, така че явно не е катастрофирал, съответно не е и умрял от тва. Айде стига латиноамерикански саги, като умре тогава вече ше се радваме и обсъждаме

Ти луд ли си. Само заради някъв смръдлив отбор който и да е той ще пожелаеш смъртта на ПРЕЗИДЕНТА МУ. Да поясня аз не съм ЛОКО ФЕН и не гледам футбол често за да не си помислите нещо

Ти луд ли си. Само заради някъв смръдлив отбор който и да е той ще пожелаеш смъртта на ПРЕЗИДЕНТА МУ. Да поясня аз не съм ЛОКО ФЕН и не гледам футбол често за да не си помислите нещо

Смръдливо е дупето ти.

[/size]

Ай кат не си фен на футбола да не даваш тъпи мнения а?Ако беше ботевист и беше преживял мъката която ние все още търпим тогава ще си говорим....ай да не коментирам "смръдлив отбор" че вися на уорн ниво...

П.П. А чайте да кажа за мача....значи връщам се преди няма и 30 мин значи мача беше под всяква критика се едно гледам мача с Черно Море на повторение....тъпите шопи ни скосиха нервичките и съвсем малко и оградата щеше да падне по БТВ даваха как се клати ако бяхме е напънали и влизахме в тъпия железнечарски сектор на тея кретени....Гостуването беше супер....мача беше отврат...незнам дали следите но това ни е 10 мач без победа....ужасна трагедия...просто мястото на отбор като Ботев не му е в Б група....ама с тея палячовци на терена това ни е съдбата

Edited by NightKiller

[/size]

А тогава каква работа имаш тук? Гледай си цирка F1 дето все пускат на Шумахер и се вживявай в него. Остави истинските спортове на нас.

http://sportni.bg/?tid=40&oid=868128

"Освободиха сенегалците от Ботев Пловдив"

Слава Богу няма да имаме чернилки в отбора.Дано само да успеем да видим поне какво могат двамата младоци от Аржентина.Както пише в статията единия е заминал за Италия за да взима неговата и на съотборника си жълти карти.Аз съм склонен да приемам залози дали ще се завърне въобще. :D

А аржентинците играли ли са срещу Локо Сф?

Не са играли...

Единият потеглил за Италия,за да вземе некви жълти книжки :lol:

Иначе сенегалците ги видях няколко пъти на главната :lol:

Без чужденци ще е по-добре!!!

Аз им нямам много доверие на тия аржентинци, щото кой нормален аржентинец ще дойде да играе в нашето първенство и по-точно при нашия президент :confused

Аз им нямам много доверие на тия аржентинци, щото кой нормален аржентинец ще дойде да играе в нашето първенство и по-точно при нашия президент :confused

така е. ако можеха да играят едва ли щяха да дойдат в изпадащ отбор и то от българия :lol:

така е. ако можеха да играят едва ли щяха да дойдат в изпадащ отбор и то от българия :lol:

Бе има изключения, макар и много рядко - Фуртадо (във Вихрен), Йофу ако го помните в Добруджа... рядкост са свестните чужденци в малки наши отбори, но намират се. Дано стават тия...

Бе има изключения, макар и много рядко - Фуртадо (във Вихрен), Йофу ако го помните в Добруджа... рядкост са свестните чужденци в малки наши отбори, но намират се. Дано стават тия...

ами дано да са изключение. много искам да останем в групата, но ако продължаваме с тая игра не виждам начин да се спасим :( в събота май ще е последния влак за спасението и ако пак се изложим става много лошо :bgrin:

Костадин Костадинов пред www.botev1912.com

-Уморих се да понасям негативите от лошите резултати на отбора.За доброто на клуба мисля да се оттегля и да си почина,защото напрежението в последнният месец ми дойде в повече.Още вчера съобщих на президента Христолов моето решение и му съобщих и доводите си.Днес сутринта разговарях и с играчите от клуба и запознах и тях с моето намерение.Желая клуба ни да върви в положителна насока и четирите години прекарани в него са били подчинени на тази цел!!!В началото не ми беше лесно,започнахме да работим с много неопитен състав и ми беше трудно.Въпреки моментното състояние на отбора аз съм сигурен,че всичките ни играчи имат много по-голям потенциал и мисля ,че ще го покажат.Никога не съм се месил в работата на треньорите ни и съм се стремял винаги да им помагам.Оставям играчите ни с дългосрочно подписани договори,апелирам към публиката да не престава да подкрепя отбора.Защото клуба ни в момента повече от всякога се нуждае от единство между играчи,ръководство и фенове!!!

Една легенда която стана подлога на селския...и завинаги изгуби уважението на феновете към него...жалко!Поне си тръгна с някакво достойство след поддаване на оставката си....просто се е пречупил то бяха заплахи по телефона то бяха убиди....добре че напусна...сега само можем да се надяваме да не дойде някво друго послушно кутре подчинено на Христола на мястото на Коцето....впрочем Пачев остава защото Коцето не е бил изгонен а е подал оставка

Стига Срам

Грешно съм написал преди това затова едитвам поста си...обърках се с играча Стефан Костадинов....

Edited by NightKiller

Психологическата атака на феновете подейства...за жалост не точно както беше предвидена....желанието ни беше да се раздават футболистите и да напусне ръководството....изглежда обаче нашите модели имат много много слаба психика и се поддадоха на атаките!!!Да си гледат работата такива играчи не ни трябват!Или играят или вън!!Стига безхаберие!

Стига Срам

Нали ти казах, че такива заплахи не водят до нищо добро, сега убеди ли се в това ;)

Нали ти казах, че такива заплахи не водят до нищо добро, сега убеди ли се в това ;)

Всеки Ботевист в момента се радва че тоя идиот напуска отбора....брат не си запознат не се меси...

Така е... легенда на клуба е, но определено си беше подлога на Сельо. Друг е въпроса, че сега ще дойде друга такава и нищо няма да се промени.

Фокус. Пловдив. Тежък удар понесе младият футболист на Ботев (Пд) Дормушали Саидходжа! Пловдивският окръжен съд постанови мярка "постоянно задържане под стража" за нападателя. Причината е, че вечерта след мача от "А" група Ботев (Пд) - Берое на 11 март Саидходжа и баща му са участвали в масов бой в асеновградска дискотека, при което е пострадал полицай. Младият футболист е бил задържан за четири дни и това е била причината той да не тренира с Ботев (Пд) миналата седмица. Дормушали Саидходжа е бил пуснат от ареста, но днес съдът взе решение да го върне зад решетките.

Edited by sincity