Jump to content
BulForum.com

Ботев Пловдив

nakatak_zick

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Реших ,че щом името на темата беше променено е редно да се промени и първия пост---е ето

Всъщност аз го реших ;)

awe stiga s goro andonov we tva e nai-golqmata dupka v otbora da mu eba maikata vie ma4 gledate li we deba

Не знам кой не гледа футбол.Обаче да кажеш че Жоро Андонов е най - голмята дупка!!!

Колко мача ни изкра на гърба си.А без него се вижда че по крилата никва идея нямаме. Верно тоя сезон и много положения изпусна но..създава 2-пъти повече това че нападателите не могат да вкарат като "големия голмайстор" Мушо.

awe vie ste ludi we maina ai stiga gluposti we deiba kajete mi koi ma4 e igral dobre toq sezon basi vie si jiveete s misulta za nekvi negovi min. sezoni i tva e taq godina toi i vurgov bqha nai-golemite ni dupki ama sega vaska vasilev su6to se o4ertava kato takava e i kakalov de :) su6to mu6i i mnogo stanaha :) awe ne 4esno joro andonov kato si pomislq 4e mislite 4e igrae i mi stava sme6no

Абе Жоро Андонов почти всеки мач е на ниво.

Ама ето ти някои кадето според мен игра много силно

Ботев (Пд) 1:0 Локомотив (Сф) единствения гол го вкара той

Родопа 0:0 Ботев (Пд) не знам дали си го гледал но 80% от положенията той ги създаде това че Мушо и Боби ги изтарваха...

Ботев (Пд) 0:0 Литекс от ляво едвам го спряха единствените сериозни положения кадето имахме бяха благодарение на него.

Това са му най силните мачове този сезон а ето ги слабите:

ЦСКА - Ботев (Пд) 1:0 и то заради онова положение.

но всеки си има мнение за мен дупките в отбора са

Мушо,Въргов,Василев,Какалов(много много под нивото му играе,поне той има качества)

awe andonov ne moje da spre edna topka we mom4eta edin pas ne moje da dade vs. beroe edin put uspq da mine 1 4ovek i sviriha fal za beroe kvo da govorim peo4e

Срещу Берое игра слабо, да. Дори не го забелязах докато не излезе. Ама я ми кажи кои са по-добрите играчи в отбора и с какво са по-добри от него? Ама не "само коцето и лилчо са добри, другите вън". Тая песен я знаем вече... Както ти и знаем омразата срещу Жоро Андонов.

po-dobrite igra4i li hm edin Karamatev ponqkoga pokazva dobri igri no trqbva da ponau4i o6te zanaqta , za6tita ni e sravnitelno dobra spored men bez vasko vasilev nedko igrae 15 puti po-dobre ot goro

nqmam umraza kum nego prosto e druvo we maina ne moje 1 topka da spre nqma kvo da govorim po-dobre da sprem 4e samo se nervq tuka kat 4eta

don_anton

Недко като постоянство го показва.Но не мисля ,че има бързината и техниката на Жоро Андонов.

Недко също има много слаби мачове (надявам се и него да не си плюл след някой от тези негови мачове).Също Недко колкото играе го прави до 60-70мин мах след това едвам диша, това момче няма никъв въздух.Пък и той е по деф. футболист.Караматев добре, допада ми.Добре си пасва с Коцето,ама порблем ще е догодина когато Коцето го няма и той трябва да вземе дирегентската роля в отбора,което за според мен е непосилно за него.Незнам от каде си останал с това впечетление ,че Андонов слаб играч.Но това си е твое мнение.Аз мисля че ако имаме няколко добри играчи то със сигурност Жоро е един от тях.Мисля ,че вече няма смисъл да спорим повече по този въпрос тъй като ти се предубеден за Картофа,и дори да направи няколко силни мача,пак ще ти е черен в очите(не че е той е бял де :tongue ).

Edited by BoFFo

po-dobrite igra4i li hm edin Karamatev ponqkoga pokazva dobri igri no trqbva da ponau4i o6te zanaqta , za6tita ni e sravnitelno dobra spored men bez vasko vasilev nedko igrae 15 puti po-dobre ot goro

nqmam umraza kum nego prosto e druvo we maina ne moje 1 topka da spre nqma kvo da govorim po-dobre da sprem 4e samo se nervq tuka kat 4eta

Срещу Берое Недко беше най-слабия :) На няколко пъти беше неориентиран, а при едно перфектно подаване на Коцето развали атаката, защото беше в пасивна засада и тръгна след топката.

ama nedko za men e po-dobur ot onq4erniq i toq sezon go pokaza nai-malkoto vs. ma4a s lokoto be6e nai-dobriq na terena i kvoto i da kajete toq put za men toi si be6e the best vs. lokoto i dr. ma4ove a i pasa mu e dosta dobur a za goro pvoe4e nqma da govorq

Отборът на Ботев (Пд) победи с 2:1 състава на Асеновец в контролна среща играна в Асеновград, информира “Гонг”. Първото попадение за жълто-черните отбеляза Гриша Иванов в 7-та минута, след като се възползва от грешка на защитниците на домакините след корнер и от упор разстреля вратаря на Асеновец. 2:0 направи защитникът Даниел Божков в 65-та минута, като само 8 минути по-късно бранителят на “канарчетата” Васко Василев си отбеляза ефектен автогол с глава след центриране от ляво. В този мач по 90 минути изиграха аржентинците Мауро Анегри и Симоне Акоста, които направиха неофициален дебют с фланелката на Ботев.

Източник:Агенция "Фокус"

Симоне Акоста го картотекирахме,ще го видим срещу Черно Море.Това беше онова нападателчето нали? :confused

Щото Христолов не търпи по-интелигентни от него хора :D

Много точно определение ;)

Мда, отборът като цяло е добър, надиграваме отборите от нашата черга, но просто ни трябва реализатор. Ако аржентинецът (който и от двамата да беше) е добър нападател, имаме реални шансове за спокоен край на сезона.

Да ви кажа..отбора ми е много симпатичен и искам да остане в А група, защото Пловдив заслужава да има най-малко 2 отбора в елита, обаче не виждам кво ще стане ако се махнат Видолов и Арсов. Айде Арсов има още малко време, ама Коцето май щял да се отказва в края на сезона. Сельо може да отвърже кесията и да купи някой свестен български перспективен нападател, който е показал какво може в България. А не да купува незнайни "таланти" от далечни царства-господарства, които като дойдат тук се оказват, че не могат да уцелят медицинска топка, камо ли футболна...

Edited by Leper_Messiah

Много точно определение ;)

Мда, отборът като цяло е добър, надиграваме отборите от нашата черга, но просто ни трябва реализатор. Ако аржентинецът (който и от двамата да беше) е добър нападател, имаме реални шансове за спокоен край на сезона.

DAmm taka si e naistina se suzdavat mn xubavi ataki no nqma koi da gi realizira1!!

Сельо може да отвърже кесията и да купи някой свестен български перспективен нападател, който е показал какво може в България. А не да купува незнайни "таланти" от далечни царства-господарства, които като дойдат тук се оказват, че не могат да уцелят медицинска топка, камо ли футболна...

Тц. Сельо не е купувал играчи. Едва ли ще го направи сега. А някои от тия таланти се оказват нелоши - Тиаго Силва (какъв бразилец би се забил в България, но ето че е добър), Фуртадо (той пък във малък отбор като Вихрен), ако помниш Серж Йофу... Въпросът е, че Сельо едва ли ще вземе играч ако той е качествен.