VeSo Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 тогава най-вероятно ще е в бургас, лятото, море... ще напълним доста, виж със спартак варна лятото кво беше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 още не сме минали полу финала, а тука вече се чудят хората къде ще си играем мачовете от уефа помислете малко по реално. нито един от отборите не може да стъпи на малкия пръст на литекс. това е истината за мен, шампионът е литекс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 още не сме минали полу финала, а тука вече се чудят хората къде ще си играем мачовете от уефа помислете малко по реално. нито един от отборите не може да стъпи на малкия пръст на литекс. това е истината за мен, шампионът е литекс в един мач всичко става ... а футболът затова е най-великата игра, 'щото не винаги по-добрият, по-осигуреният побеждава въпроса е да няма външна намеса в такива срещи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Снощи към 2.00 АМ посрещах полет от Лондон на Т1 в София.... Влизам да пикая в тоалетната а.к.а вмирисана селска клоака (тотален резил) и както си го клата като всеки пич поглеждам нагоре с кеф И: ХОП! И тва над 2.50 всочина - е харно ми стана Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Много съдийски тесли днеска + лежане и симулации на селското македонско отборче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalugera Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Много съдийски тесли днеска + лежане и симулации на селското македонско отборче... дано не ни накажат щот накрая за малко да се сбият Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Жалко ако ни накажат... не, те може би ще ни накажат, жалко, че не набиха съдията....!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 жалко, че не набиха съдията....!!! А трябваше. Просто като повечето Български сидии и тои е ПЕДАЛ. И дето се вика и боят им е малко на такива. Проваля играта, настроението на феновете и после как да не му се иска на човек да пребие такова говедо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Според мен малко му е *бането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 (edited) Заради инцидента Ботев ще отнесе сурово наказание. Клубът бе с последно предупреждение и вероятно ще получи два мача пред празни трибуни. Единият е дербито на Пловдив с вечния съперник Локомотив. Ботев май ще отиде да прави компания на съгражданите си от Локомотив (Пд) в групата на отборите, наказани да играят без публика. На 5 април е градското дерби, но двата отбора май ще се срещнат само пред президентите си Димитър Христолов и Галя Топалова. Edited March 17, 2008 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Това не е много сигурно.Метнати са няколко бутилки но без последствия.Много зависи какво точно е описал делегатът в доклада си... Утре е заседанието... А дерби на закрити врати ще е тотално безумие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 ще се разминем само с парична глоба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 дано, щото дерби без публика ще е най-голямата глупост в историята на българския футбол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 И понеже в България се случват чудеса, и този ужас може да се превърне във факт. Но дано да не съм прав, наистина ще е ужасно дерби без публика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Ще е глупост да се играе на закрити врати, не защото няма да има хора по трибуните на мач от ранга на този, най-интересното дерби в страната, а защото навън ще има масови безредици... никой истински фен не би седял в къщи, защото се играе на закрити врати. Ще има бой, изпочупени заведения, коли... глави... Единствено поради тази причина не трябва да има наказание за дербито. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Ботев Пловдив се отърва без санкция за двубой на закрити врати, след изцепките на феновете в мача с Пирин. При това положение за сега пловдивското дерби остава с публика, освен ако „канарчетата” не сътворят нещо в разрез с дисциплинарния правилник в следващите мачове. Дисциплинарната комисия приема, че хвърлените бутилки и запалки след срещата с Пирин са паднали в безопасна зона, поради което на клуба е наложена само парична санкция от 1000 лева. Освен това, няма как да бъде задействана предпазната клауза за последно предупреждение към Ботев, тъй като то е за друг вид провинение (нахлуване на фен). За разлика от своя клуб вратарят Лилчо Арсов бе „обран” сериозно от Дисципа. Култовият страж ще се бръкне за 5000 лева и ще пропусне утрешното гостуване на Локо София. Арсов е нанесъл обиди на съдията след края на мача, поради което е санкциониран. За подобно действие гори и помощник треньорът на Ботев Кирил Андонов, който обаче е наказан за 3 срещи и 1000 лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Ще е глупост да се играе на закрити врати, не защото няма да има хора по трибуните на мач от ранга на този, най-интересното дерби в страната, а защото навън ще има масови безредици... никой истински фен не би седял в къщи, защото се играе на закрити врати. Ще има бой, изпочупени заведения, коли... глави...Единствено поради тази причина не трябва да има наказание за дербито. И дори да не се играе при закрити врата. Пак ще има изпочупени коли и глави. Пак ще има масови безредици и т.н.. Но подобре е наистина да сме на стадиона, да направим атмосверата велика, да имамае незабравимо изживяване. Абе да ни е гот на това дерби понеже е наи великото в страната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Истинското дерби на България!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 (edited) 2:2 с Локо София като гости, след като ни изравниха в 89 минута. Така всеки, който каза че мача за купата бил наговорен може да замълчи. http://sport.plovdiv24.com/41093.html Edited March 19, 2008 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 2:2 с Локо София като гости, след като ни изравниха в 89 минута. Така всеки, който каза че мача за купата бил наговорен може да замълчи.http://sport.plovdiv24.com/41093.html Именно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 в невероятна форма сме ако сега не бием локото, няма кога Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalugera Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 в невероятна форма сме ако сега не бием локото, няма кога няма да ги бием почти сьм сигурен че мача ще е х макар че ше се радвам на 6 на 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 2:2 с Локо София като гости, след като ни изравниха в 89 минута. Така всеки, който каза че мача за купата бил наговорен може да замълчи.http://sport.plovdiv24.com/41093.html Изравняват ни след много спорен гол за засада...довечера е гледаме Диков Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 в невероятна форма сме ако сега не бием локото, няма кога Сега е точния момент да ги ударим,след като натрупахме 7 поредни мача без загуба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Най-после го оцениха подбаващо Дебютантът в националния отбор Георги Какалов не бе на себе си от радост, след като научи новината, че вече е част от "А" отбора. "Първо няколко приятели ми казаха, че са ме повикали, но аз категорично отрекох, просто не вярвах. След това обаче и Тенчо Тенев ми потвърди. Как да не съм радостен, това е сбъдната мечта за мен", бяха първите думи на Какалов. "Това е уникален шанс за мен и искам да се възползвам по най-добрия начин. Не ми трябва мотивация да играя за националния отбор, ще се раздам не на сто, а на хиляда процента. Гледах Бербатов снощи по телевизията, а сега ще тренирам заедно с него, невероятно е", допълни Какалов. Нападателят на Ботев бе част от младежкатга гарнитура, но до сега не е записвал мачове за мъжете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts