Jump to content
BulForum.com

Ботев Пловдив

nakatak_zick

Recommended Posts

тоя път съм съгласен с теб, наказаха локо, а честно да си кажа щом ботев са с последно предупреждение нищо чудно да ги накажат за мача с левски (ако сме домакини)

няма да има мач с Левски. Тройна радост в Пловдив след днешните мачове :punk

http://sportal.bg/video.php?video_id=5027

http://sportal.bg/video.php?video_id=5026

http://sportal.bg/video.php?video_id=5025

:love

Edited by Botev1912

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Аз до колкото знам финала за купата дава участие в УЕФА и не вярвам БФС да ви пусне да отидете в купата на УЕФА. Тъйче мисля че ще отпаднете на 1/2 финал. Иначе честита победа.

е кой да пуснат? Черно море или Калиакра ли?

АЙ КАНАРИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Просто чудесно. :) Браво на момчетата, най-накрая период на сърцата игра и себераздаване по терена. Дано все ни карат така да се радваме и гордеем, че сме прижърженици на Ботев. :punk

Просто чудесно. :) Браво на момчетата, най-накрая период на сърцата игра и себераздаване по терена. Дано все ни карат така да се радваме и гордеем, че сме прижърженици на Ботев. :punk

Наистина дано. Защото все пак се чувстваме горди с тази ми игра.

А иначе за мен и в регионалните групи да играят да са максимално слаби, аз ще си остана жълт в червата.

Понеже аз съм отгледан, с мисълта че отбора е религия.

Преди повече от 15год. за пръв път попаднах на стадион Христо Ботев.

Тогава бащами ми каза:

-Гледаи твоят отбор, тои трябва да е религия за теб. Ти трябва винаги да го подкрепяш.

имат и договор за спонсорство сьс строителна фирма андонов :D абе толко много плащачи пак не е на хубаво-ако вземат сега ,че по случайност вдигнат някоя купа сигурно ше искат милиони :lol:

имат и договор за спонсорство сьс строителна фирма андонов :D абе толко много плащачи пак не е на хубаво-ако вземат сега ,че по случайност вдигнат някоя купа сигурно ше искат милиони :lol:

Няма нужда да показваш,че неможеш да четеш,строителната фирма е "Арнаудов" ,по-добре от Зеки Байрям ми звучи.

Честито на всички канари , полуфинал тук с Литекс и титлата е наша!

Edited by PaTRi0Ta

Мисля че няма да спечелите титлата... Просто Българския футбол е една мафия. Купата на България е наредена за Литекс. Просто те държат 2-та пловдивски отбора на равно. Неможе един да спечели купата на България а другия нищо. И затова мисля че Ботев ще отпадне от Литекс

ами ако се паднем с Калиакра,а Черно море стане домакин на Литекс има шанс да ги бият щот Ловеч са слаби гости и правят издьнки в такива мачове ;)

Мисля че няма да спечелите титлата... Просто Българския футбол е една мафия. Купата на България е наредена за Литекс. Просто те държат 2-та пловдивски отбора на равно. Неможе един да спечели купата на България а другия нищо. И затова мисля че Ботев ще отпадне от Литекс

интересното е, че преди мачове като този с локо сф за купата всички лафят "нямате шансове", "ще ви бият с много", "тоя мач го отпишете", а след като тези думи биват опровергани, веднага се започва - "то беша наредено", "купата я гласят за ловеч", "беше тото" и т.нат .... значи преди мачовете едно, а след тях - друго.

според мен много сашо диков гледате в последно време ... при него просто няма "празно" :lol:

ами ако се паднем с Калиакра,а Черно море стане домакин на Литекс има шанс да ги бият щот Ловеч са слаби гости и правят издьнки в такива мачове ;)

Ако се паднем с Калиакра,ще трябва да сме гости,а това не е много хубаво,видяхме ги кво правят. ;)

интересното е, че преди мачове като този с локо сф за купата всички лафят "нямате шансове", "ще ви бият с много", "тоя мач го отпишете", а след като тези думи биват опровергани, веднага се започва - "то беша наредено", "купата я гласят за ловеч", "беше тото" и т.нат .... значи преди мачовете едно, а след тях - друго.

според мен много сашо диков гледате в последно време ... при него просто няма "празно" :lol:

Ми разбира се... Как ще биете Локо СФ и то в надежда ти вярваш ли си ? Единствено наговорен мач може да ги биете. А тази година ми е ясно какво става. Вместо Литекс, Славия се калсира в първите 4, а Литекс получава право на Уефа от Купата на България. Черно нямат право да играят в евротурнирите защото са наказани. Тъйче това ще е финала Литекс - Черно море. И защо Славия и Локо СФ точно за купата на България играят слабо. Диков не го гледам. Просто погледни очевидното...

Като те гледам какви конспирации мислиш то не ти и трябва да го гледаш Диков. Определено го слагаш в малкия си джоб. Не смятам, че даже нашето първенство е толкова наредено :bgrin:

Ми разбира се... Как ще биете Локо СФ и то в надежда ти вярваш ли си ? Единствено наговорен мач може да ги биете. А тази година ми е ясно какво става. Вместо Литекс, Славия се калсира в първите 4, а Литекс получава право на Уефа от Купата на България. Черно нямат право да играят в евротурнирите защото са наказани. Тъйче това ще е финала Литекс - Черно море. И защо Славия и Локо СФ точно за купата на България играят слабо. Диков не го гледам. Просто погледни очевидното...

interesnoto e 4e i na man utd i na 4elsi ne im se igrae, no qvno i tova e toto, vsi4ko e naredeno... glupak

Каквото и да се случи според мен Ботев най-много заслужава купата.

Друг е въпроса какви говнца са забъркани в схемата...

Каквото и да се случи според мен Ботев най-много заслужава купата.

Друг е въпроса какви говнца са забъркани в схемата...

Видене.

За мен лично купата е ЖЪЛТА Ооооо.

Или поне страшно много ми се иска. И вярвам в това.

сменяй хапчета или дилъра или там от където си ги взимаш и каквито зимаш ...не ти влияят добре ...баси и схемите ...

КУПАТА Е ЖЪЛТА!!

Видене.

За мен лично купата е ЖЪЛТА Ооооо.

Или поне страшно много ми се иска. И вярвам в това.

чакайте малко.да мислим реално-има 2 отбора на полуфинала с по-класна селекция от наща.и дори и да я вземем ще бьде нереално и комично ние да играем в Европа с 2ма играчи на европейско ниво-Лилчо и Христов не мислите ли?

за мен най-добрия вариант на полуфиналите ще бъде мач Ботев - Литекс в Пловдив. И после на финала с който и да играем ще сме фаворити

чакайте малко.да мислим реално-има 2 отбора на полуфинала с по-класна селекция от наща.и дори и да я вземем ще бьде нереално и комично ние да играем в Европа с 2ма играчи на европейско ниво-Лилчо и Христов не мислите ли?

ами данчо минев, гаров не е лощ също, божков и той по-добре ние отколкото славия или илиянци дето не могат един сектор да напълнят...

Edited by VeSo

ами данчо минев, гаров не е лощ също, божков и той по-добре ние отколкото славия или илиянци дето не могат един сектор да напълнят...

да тези играчи са добри за средняшки отбор,като слабия-проблемьт е ,че средняшки бг отбор не може да мине дори и пьрвия крьг :( .в този смисьл за българския футбол най-добре ще е пак гриша ганчев да отиде в уефата просто щото ние хубо ще напьлним стадиона,но с тези футболисти ще си останем само сьс скандиранията :)

Че ние мислим реално. И затова съм казал че ми се иска купата да е ЖЪЛТА.

И като всеки фен вярвам в това.

А дали наистина ще е наше е друг въпрос.

да тези играчи са добри за средняшки отбор,като слабия-проблемьт е ,че средняшки бг отбор не може да мине дори и пьрвия крьг sad.gif .в този смисьл за българския футбол най-добре ще е пак гриша ганчев да отиде в уефата просто щото ние хубо ще напьлним стадиона,но с тези футболисти ще си останем само сьс скандиранията xmas.gif

И все пак ние сме хората които трябва да си подкрепяме отбора.

Па макар си останем само със скандиранията.

Просто BOTEV PLOVDIV FOREVER

Edited by artilerist

по-добре ние отколкото славия или илиянци дето не могат един сектор да напълнят...

Лошото е, че и нашият стадион е окаено положение. За международни мачове на него и дума не може да става. Същото е положението и с другите стадиони в града.