notor1ous Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Морето не са по-слаби от миналата година. Взеха Кривия, а за А група той е супер играч! Май Тенчо Тенев вече е треньор, поне нещо такова сега чух по гонг по дарик радио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Морето са закотвени на последно място Кривият верно е доста добър,подобие на Коцето,но след 60-тата минута свършва въздуха и само за пряк-свободни се появява Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 просто на мача трябва да сме там да подкрепяме ОБТОРА и да бучим с/у селския - 90 мин !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Ми добре veseo, дай сега да теглим една майна на всичко и да не стъпим на стадиона, докато не бием буферите с повече от 4 гола разлика ? Айде стига сте приказвали глупости...Нали затова сме голяма публика- защото не се отричаме от отбора, когато полужението е осрано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Леле майко,Тенчо Тенев ни поема...съвсем я втасахме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 (edited) Леле майко,Тенчо Тенев ни поема...съвсем я втасахме Поне няма да е даскал по физическо... Абе направо не мога да те разбера теб. Хем си недоволен от стила, който налага Гърков, хем не искаш промяна. Еми съжелявам, ама гърков е абсолютно тактически неграмотен треньор. Може да е добър във физическата подготовка, но като тактик...Да не забравяме, че при Тенев нямаме загуба. Edited October 3, 2007 by Raging Fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 (edited) Ти си най-кухото парче фен на Ботев,направо ме е срам от такива разбирачи При Тенев сме нямали загуба WTF?Къде бяхме с Тенев,помниш ли?Какъвто треньор е Гърков,такъв е и Тенев...с едната разлика,че единият разбира от физическа подготовка,а другият - от тактика горе-долу! Тенчо ще си остане идеален тренер...за Марица,Спартак и други втородивизионни тимчета,но не и за А група и за отбор като БОТЕВ Това,което искам,е да бъдем нормален клуб с нормална организация-президент,ръководство,треньор Така че,момко,не ми дръж сметка,защото на колкото мача на Ботев съм бил,ти толкова не си и гледал по ТВ...аз милея за този отбор и много добре знам какво означава това!Така че си мери приказките за вбъдеше.Просто доста неща не са ти ясни Edited October 3, 2007 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plovdivboy Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 http://www.vbox7.com/play:4914ae43 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 (edited) Ти си най-кухото парче фен на Ботев,направо ме е срам от такива разбирачи При Тенев сме нямали загуба WTF?Къде бяхме с Тенев,помниш ли?Какъвто треньор е Гърков,такъв е и Тенев...с едната разлика,че единият разбира от физическа подготовка,а другият - от тактика горе-долу! Тенчо ще си остане идеален тренер...за Марица,Спартак и други втородивизионни тимчета,но не и за А група и за отбор като БОТЕВ Това,което искам,е да бъдем нормален клуб с нормална организация-президент,ръководство,треньор Така че,момко,не ми дръж сметка,защото на колкото мача на Ботев съм бил,ти толкова не си и гледал по ТВ...аз милея за този отбор и много добре знам какво означава това!Така че си мери приказките за вбъдеше.Просто доста неща не са ти ясни Да, бяхме в Б група и той ни искара от там с голова разлика 15:2 за 12 мача. А ти помниш ли миналия мач с Локомотив ? А по-миналия с Берое ? А мача с Пирин ? Не казвам, че Тенев е вторият Капело, просто казвам, че трябва да му се даде шанс, за да видим какво ще направи. За момента това да бъдем нормален клуб не е опция... Иначе не знам кой е кухото парче. Знам само, че не аз започнах с обидите и с 'непремерените' приказки. Edited October 3, 2007 by Raging Fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 За незнаещите- това са снимки от освежителните дейности по Колежа. http://forum.botev1912.com/viewtopic.php?t=2861 Тук можете да проверите как се развиват нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Така че,момко,не ми дръж сметка,защото на колкото мача на Ботев съм бил,ти толкова не си и гледал по ТВ...аз милея за този отбор и много добре знам какво означава това!Така че си мери приказките за вбъдеше.Просто доста неща не са ти ясни E то по колко мача на Ботев дават по телевизията А Тенев е малко странен ход, но пък той май залага на млади и играчи, а наще са такива. Има голям опит и знае, че това му е последния шанс за нещо повече, понеже вече доста години води отбори без амбиции в Б и В групите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 бахти грозните графити, то верно ,че нямате никви пари и затова се завивате с найлони на всеки мач,дето сигурно от доматите в някое село сте ги смъкнали,ама поне 100-200 лв да бяхте заделили да дадете на някой ,който малко от малко може да рисува да ви направи тия цапаници. добре,че само един път годишно идвам в жълтата к****а и няма да ми се налага да ги гледам. Успехи с новия тренер, чувам ,че бил голяма работа.на нас ни оставете Яшар или както там го наричате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 бахти грозните графити, то верно ,че нямате никви пари и затова се завивате с найлони на всеки мач,дето сигурно от доматите в някое село сте ги смъкнали,ама поне 100-200 лв да бяхте заделили да дадете на някой ,който малко от малко може да рисува да ви направи тия цапаници.добре,че само един път годишно идвам в жълтата к****а и няма да ми се налага да ги гледам. Успехи с новия тренер, чувам ,че бил голяма работа.на нас ни оставете Яшар или както там го наричате завистта е голямо нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 бахти грозните графити, то верно ,че нямате никви пари и затова се завивате с найлони на всеки мач,дето сигурно от доматите в някое село сте ги смъкнали,ама поне 100-200 лв да бяхте заделили да дадете на някой ,който малко от малко може да рисува да ви направи тия цапаници.добре,че само един път годишно идвам в жълтата к****а и няма да ми се налага да ги гледам. Успехи с новия тренер, чувам ,че бил голяма работа.на нас ни оставете Яшар или както там го наричате А ти плати ли си тока, че пишеш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 бахти грозните графити, то верно ,че нямате никви пари и затова се завивате с найлони на всеки мач,дето сигурно от доматите в някое село сте ги смъкнали,ама поне 100-200 лв да бяхте заделили да дадете на някой ,който малко от малко може да рисува да ви направи тия цапаници.добре,че само един път годишно идвам в жълтата к****а и няма да ми се налага да ги гледам. Успехи с новия тренер, чувам ,че бил голяма работа.на нас ни оставете Яшар или както там го наричате Дай да видим твойте великолепни графити Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 И не разбрах кво общо има шибаната свастика с футбола и Ботев...тцтц Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Абе мен ли ме лъже паметта или вашият стадион се срути Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Долу пречупения кръст! Всичко е хубаво, освен гадният кръст.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meg4o Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 На мен мен много не ми харесват графитите, но все пак си е нашият стадион .. А ако не бием Морето ми се струва, че ще изпаднем в доста кофти дупка. Я разкажете нещо за 'протеста', че така и не мога да разбера какво се иска от нас Ти пък кого търсиш в тая тема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Я разкажете нещо за 'протеста', че така и не мога да разбера какво се иска от нас При лудата банда ли ще се ходи или в аитката ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 (edited) Всички извън стадиона! Няма смисъл да се влиза централния сектор - първо селския взима повече пари, второ, боли го оная работа, че няколко "олигофрени" (както той се изрази преди няколко години) викат против него. Всички около стадиона и след мача яко освиркване на сельо!!! @Zaio: дай ми причина поради, която си против свастиката. Edited October 4, 2007 by WriteR4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 veseo,тва последното не го разбрах Как ще е свършил сезонът,с тази игра сме за никъде,угрозата от изпадане май пак ще надвисне,миналата година си взехме въздух,сега обаче нищо не е ясно... Че след такъв мач на много хора им е все едно какво ще се случи до следващия мач с Локо. Жалко е, но в момента единствените мачове със смисъл за нас, са с тях. И да отпаднем, срама няма да е по-голям от тоя мач. Ся сигурно като бием морето 2:0 и ще им лижем задниците на тия пикльовци, нищо че ни докараха най-срамния момент в историята евър. Ми добре veseo, дай сега да теглим една майна на всичко и да не стъпим на стадиона, докато не бием буферите с повече от 4 гола разлика ? Айде стига сте приказвали глупости...Нали затова сме голяма публика- защото не се отричаме от отбора, когато полужението е осрано. Не се отричаме от отбора, но тия играчи освиркване от 1 до 90 минута срещу морето. Освен Лилчо, човека направи квото можа. @Zaio: дай ми причина поради, която си против свастиката. Може би не е фйешън нацист. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Може би не е фйешън нацист. Ти Zaio ли си? Или си мислиш, че аз съм "фйешън нацист"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Единственото хубаво нещо на Лайнута е, че няма какво да се счупи, за да се хвърли xD. Всичко е едно голямо парче бетон :\. Пише се фЬЕшън ( ако искате меко "е" ). И ако трябва да съм честен, това са ебати тъпите и грозни графити, честно! Много по-яки неща могат да се направят на тоя стадион :\. Най-малкото яки седалки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts