Shizle Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Zdraveite , Imam problem s nfs most wanted.A toi e che imam volan koito postoian pravi mizerii.Kogato ia igrai s nego kolata mi postioano zaviva sama na liavo,a poniakoga pedalita za gasta ili spirachkata otkazvat .A osven tva ako vklucha vibratsiata kato opcia ot igrata,nfs most wanted,tia zabiva. Predi cato igraeh na nfs underground 2 pak praveshe mizerii.Edin den otnovo otkazaha pedalite za gasta i spirachkata,az se iadosah i razglobih pedalite.Tam spoikite biaha leko pretsakani ,no nishto az gi opravih.Saotvetno volana pak ne rabotishe.Zglobih go ,izkluchih ot pc-to i sled tova resetnah pc-to.Po chudo se opravi i ot togava taka go opraviam ,no s nfs most wanted ne stana nomera.A oshte po interesno e che ako igrai random race mode volana ne darpa na liavo a ako pusna karierata volana pak se precakva. Molia kajete mi kakvo da napravia ili kakav softwear da za da se opravi. Iskam sashto taka da vi pitam ot kade moga da si svali Yuri's revenge.Probvah ot gamez.com.tw.Svalih go,instalnah go i windolsa mi kazva che ima proglem i triabva da go zatvori.Tarsih go v data.bg .Tam chakah 100 chasa i nakraia ne nameri nishto.Probvah i s dc++ ama tamne moga da se opravia.No sled rodilni maki go namerih.Ama toi pak ne shteshe da se se instalira.Taka che pleaseeeee ,molia kajete mi ot kade da ia svalia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Какъв е волана? На каква ОС си ? Сложи ли си новите драйвери? Пиши в хареуер раздела.. @МазатаБГ доста му помагаш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Q:Имам волан и искам да играя с него но когато го вклуча в USB-то и пусна играта като вляза в настроиките да си оправя контролите всичко започва да се мърда надолу. A:Очевидно проблема е в педалите.Натиснато е постоянно спирачката.Пробвай да извадиш и пак да сложиш волана.Да преинсталираш драйвърите му и погледни в Control Panel:arrow: Game Controllers Дали волана е калибриран нормално и дали там не е проблема.Дочух още че самото НФС правело проблеми ... на някои марки.При мене на Impact всичко върви нормално ... но е малко забавено , което дразни на места . Определено НФС не е игра , която се набляга на играта с волан.Лесна и интуитивно е управлението с клавиатура drugo ne mojax da namera po tvoq problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 "Съвети" от типа на "мани волана" се считат за спам и ще се трият завбъдеще, както и пусналия спама ще бъде предупреждаван. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.