MyOwnSummer Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Продавам DVD-RW ASUS DRW-0402P/D info Дата на производство : Ноември 2003 Купил съм го април 2004 от Reset (Retail). Гаранция няма. Цена 55 лв. Забележки: Като DVD-RW устройство: има проблем с четенето на подложки PRINCO, HYUNDAY - може да има и други марки от евтините дискове, но аз по принцип избягвам да си купувам DVD'та от 50-60 ст.. Всичките ми записи са биле на DVD подложки Verbatim, Traxdata, Ricoh - никакви проблеми със запис и четене до сега. Като CD-RW утройство никакви забележки - чете и записва всякакви дискове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Продавам DVD-RW ASUS DRW-0402P/D info Дата на производство : Ноември 2003 Купил съм го април 2004 от Reset (Retail). Гаранция няма. Цена 55 лв. Забележки: Като DVD-RW устройство: има проблем с четенето на подложки PRINCO, HYUNDAY - може да има и други марки от евтините дискове, но аз по принцип избягвам да си купувам DVD'та от 50-60 ст.. Всичките ми записи са биле на DVD подложки Verbatim, Traxdata, Ricoh - никакви проблеми със запис и четене до сега. Като CD-RW утройство никакви забележки - чете и записва всякакви дискове. интересува ме защо го продаваш. предлагам ти 50лв. ако те устроиват, пиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 Причината за продажбата е upgrade. Една писачка Double Layer ще ми върши по-добра работа от тази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.