stefan Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 Би трябвало да го има някъде в temp директорията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Да, аз още вчера го намерих в темп-а, но не мога да го пусна. Снощи се мъчих, но файла няма разширение. Просто е файл и Windows Media Player, Windows Media Player Classics, BS Player не искаха да го пуснат. То има някакво флашче с гугъл плеър-а, ама изобщо не мога да се оправя. Пробвах с firefox да го отворя, то ме пита дали искам да го свалям. Ренеймнах файла с разширение .avi и пак нищо не стана. Идеи? П.П. Тоя пост май не е за тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 На къде само отива България .... Не си прав, друже ... Не на къде отива, а къде отиде !!!! Просто не е за вярване какво вдебиляване настъпи само за десетина-петнадесет години. Ужас ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 АМи то не сме май само ние българите Вижте го тоя негър кво прави и той такаче Обаче тва е сигурно е някакъв конкурс уеб дебил Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 АМи то не сме май само ние българите Вижте го тоя негър кво прави и той такаче Обаче тва е сигурно е някакъв конкурс уеб дебил И на мен ми излгежда като конкурси за дебили Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Е тва за чалгата ми беше смешно, но това вече си е гавра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Е тва за чалгата ми беше смешно, но това вече си е гавра... е аз не видях къде е гаврата,но карай!видях само,че тоя милия не е у ред Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Хахахаха бахти идиота Много е смешен,особенно като в началото казва Peace!!!! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 ЕЕЕеее тва вече ме разглоби Пък и Димитър а стига бе само срами хубавото име Тва си е супер гавра Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Е тва за чалгата ми беше смешно, но това вече си е гавра... Ахахахахааа супер луд тип Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Тоя тип определено не е наред.Или е напушен,дрогиран,или е решил по много странен начин да показва своята "национална привързаност". Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 как да си пусна да гледам някое клипче че нещо не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Тя простотията нали знаете, че не ходи по гората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.