Jump to content
BulForum.com

This is a classic Bulgaria Chalga Song!!!

stefan

Recommended Posts

Тц тц тц тц !!!!!! :blink: :blink: :blink:

Тоя пич е изперкал тотално :laughing: :laughing: :laughing:

Много се смях :laughing: :laughing: :laughing:

Както каза Neovampirism - преглед,жълта книжка, психиатрия .... :lol: :lol: :lol:

Мен (още съм шашнат, тия 3 букви ги писах 5 пъти) пък ме е срам за надписа вдясно... И България е с болд даже... Срам. :sick

Хахахаа,ебати лудия тип,умрях от смях.Как само размахваше доларите,очаквах като не му се залепи на челото да тегли една плюнка,ама не го направи..а щеше да е ефектно

Този верно е болен. В смисъл психически не е наред. Аз го познавам. Той е от Пловдив. Който е бил в МГто го знае. Сега явно е в Америка и съвсем е откачил. Преди щеше да се самоубива щото една там не му върза...абе :wacko: Не трябва да му се присмива човек, кой знае какво му се случва в главата.

Много искам да го имам това филмче, всички от випуска ще се разбият от смях. Мноооого ми трябва, щото и тая, заради която щеше да се самоубива ми е супер близка приятелка.

Кажете как да го сваля?

:lol: Леле тоя ме разби направо. Ама банкнотите са само по 1 долар. К'во ги пери пред камерата като че ли са стотачки. Да беше сложил поне едно петно на сумата, за да не се вижда, че да не става и по-смешен. :D

Тоя е напушен! ;-)

Аре бе, ба си националистите дето се събрахте- супер тънкообидни, вечно засрамени. Песента е гръцка по принцип, ако я беше изкарал некой напушен грък, щяхте да се кефите и немаше да ми приказвате щуротии каква реклама е това за Гърция.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...