Jump to content
BulForum.com

NTFS -> FAT32

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Zna4i Xin XP si go ka4ih, za da moga da otvorq edin hard,koito e NTFS. Da, ama tova mi dokara pove4e problemi.Naprimer driverite na modema ne iskat da se instalirat, ama toi vse pak raboti! Sy6toto e i s Gforca - nqma driveri, a toi ba4ka. Mislq da si vyrna win 98,no pyk nqma da moga da polzvam noviq hard. Kajete moje li harda da se napravi FAT32 , bez da zagubq informaciqta na nego?

ne.. moje da go obarne6 ot FAT32 na NTFS bez zaguba, no obratnoto e nevazmojno... 6to ne pita6, be 4ovek - po-to4no 6to ne gleda6? 3-4 topika po-nadolu niakde ima6e tema - izbroi se tam (i se ka4i) kup software deto s nego da ima6 dostap ot FAT32 HDD na NTFS HDD... ne be6e nujno da si slaga6 XP... sega ne znam.. svali si driverite deto ne ti rabotiat za XP. ne se se6tam za drugo. Ili si ostava6 na XP ili gori6 ot kam infoto...

dobre de, kakvo mi pre4i da si ka4a pak 98, da si vzema software za 4etene na ntfs i vsi4ko da byde ok?

prechi ti towa che cheteneto i nai-weche pisaneto po NTFS-a shte se prawi ot driver, pisan ot treta strana ne rezpolagashta s pulnata informacia ot suzdatelite na tazi failowa sistema, a sdobila se s nujnata informacia po putia na reverce engeneering-a i suotwetno samite te w readme-to si pishat che towa e malko riskowano i pri pisane po NTFS-a moje da se skape neshto.

razbira se moje da sa go napisali towa narochno, kato 'otkazwane ot otgowornost' samo, kakto na mnogo programi pishe "tazi programa moje da wi skape komputura, izpolzwaite ia na swoi risk".

OK, posleden variant - namiram nqkoi s 20 gb svobodno mqsto, prehvyrlqm mu infoto ot ntfs harda, formatirame , za da stane fat32 i sled tova si vry6tam infoto. Taka 6te stane li? Please, kaji "da", za6toto mi pisna ot problemi s pc-to i pri sledva6tiq 6te se grymna :)

da

samo che purwo razgledai Partition Magic kwo predlaga

no warianta s priatelia e s nai-maluk risk

az misleh che obsujdame reshawaneto na problema w nai-loshia sluchai, kogato ne mojesh da polzwash jocker "obajdane na priatel" ;)

hah :) kicko!!

Ami da, i az sum chuval che nqkoi go e pravil ot ntfs kym fat32 no ne moga da sym siguren dokato az ne go naprawq. Vij Partition magic naistina, moje da pomogne

Ne razbrah, ako pod XP ti rabotqt modema, gforca, za6to ti sa draiveri? Da uvelichish proizvoditelnostta li? Ako ti rabotqt normalno prosto si ostavai s XP.

OK, posleden variant - namiram nqkoi s 20 gb svobodno mqsto, prehvyrlqm mu infoto ot ntfs harda, formatirame , za da stane fat32 i sled tova si vry6tam infoto. Taka 6te stane li? Please, kaji "da", za6toto mi pisna ot problemi s pc-to i pri sledva6tiq 6te se grymna :)

Tova ti e nai dobria i siguren variant.Prosto vazmojnosta da se precaka ne6to e namalena do minimum.Az sam probval samo edin pat da konvertram ot NTFS kam FAT s Partition Magic (ne si spomniam koia versia ama be6e otdavna) i ne se polu4i ni6to , no pak mojeje6 da probva6 s po novite versii.

Az sashto mislia che partition magic ot NTFS ne pravi FAT32 kakto veche kaza i ov3rm4n. Samo obratnoto - ot FAT32 na NTFS.

Az oabche nemoga da razbera edno, kak taka da ne mozesh da si slozish driveri za Video-to i modema pod XP? Nali ne si mislish che samo ti si sas XP i modem? Ili ne slagash nuznite druiveri (sirech polzvash tezi, koito sa za 98) ili prosto neshto durkash. :confused

GEForce varvi pod XP bez driveri, zashtoto samoto XP si slaga driveri, no te niamat dosta neshta. Niama da mozesh da podkarash mnogo neshta sas tezi standartnite driveri, koito slaga XP-to.

Men ako pitash zabravi za 98 i si raboti sas XP-to. Ako imash vaprosi - pitai, vse ste se nameri niakoi, koito da ti pomogne.

Ostana samo da se nameri nqkoi liubezen 4ove4ec, koito ima okolo 20 gb svobodno prostranstvo na harda si i gore dolu tolkova gb jelanie da pomogne na edna ne6tastna du6a :) Any volunteers?

A ina4e nqmam ni6to protiv XP, ama toq blaster virus prodyljava da se poqvqva, nezavisimo kakvo pravq. Sledvah vsi4ki ukazaniq , koito mi bqha dadeni v predi6niq topic i tamyn si pomislih, 4e vsi4ko e ok, kogato izko4i poznatiq liubezen nadpis, 4e nqma da go byde...

Samo edno shte kaga. Znachi moia hard, koito e raztsepen beshe NTFS, no s partition magik promenih ednata chast na harda na FAT32, za da moga da go vigdam pod DOS, no se nalogi da mi se ormatira i C:(koeto promenih) i D:.

instalvash si partitional magic 8 davash convert na ntfs to fat i tva e

Specialno za da sym siguren che nebyrkam....i az probvah NTFS->FAT32

Rezultatite sa nalice :tongue

sys Partitition 7.0 se omazaha totalno neshtata no sys 8.0 ....SUPER vsichko e O.K. :punk

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...