CTAH4O Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Легендата на Манчестер Юнайтед Джордж Бест почина. На 59 годишна възраст бившият футболист издъхна в болницата Кромуел в западен Лондон, където дълго време лекарите се бориха за живота му. Бест имаше проблеми с алкохола през по-голямата част от живота си и постъпи в клиниката в началото на октомври. Миналата седмица той разви и белодробна инфекция и беше поставен на командно дишане. Бест така и не успя да се възстанови от инфекцията. Лека му пръст! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Лека му пръст! Не съм го виждал как играе, но съм чувал, че е бил уникален играч, но е имал проблеми с алкохола и жените. Нека почива в мир Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Това ми е любимият играч от време, което не съм гледал. Знам, че беше боклук и сам си го казваше. Съсипа се... Откакто аз се интересувам от тия неща винаги казваше: "Ей, момчета, не правете като мен". Ех, само ако можеха да правят като него... Великолепен играч, невероятен, изключителен! Всички, които го познават, казват, че бил чудесен човек и приятел, но такива хора свършват бързо. Алкохолът или изобщо всичко такова без мярка не прощава. Но в крайна сметка никой не може да го съди освен като футболист. А той беше един от най-големите в тази игра. Това е тежък ден за всеки фен на Юнайтед и на футбола изобщо. Нека почива в мир. Ако имате интерес, имам документалния филм за Бест (наистина беше the best) и мога да измисля нещо, да го проводя по p2p... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Нека почива в мир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 R.I.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Поклон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Аз не съм гледал как играе,но съм чел че е бил един от най-великите играчи на мачестър а и в целия свят... Поклон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 R.I.P. Алкохола не прощава никому Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_botev Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Един от най-великите футболисти на Северна ирландия (Великобритания) и в целия свят си отиде Аз също не съм имал възможността да го наблюдавам, но от това което съм гледал като репортажи и от това, което съм чел оставам впечатлен! Лошо нещо е алкохола и когато прекалиш виждаме какво става! ЛЕКА МУ ПРЪСТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 R.I.P. Ето тук може да си свалите едно изключително изпълнение на Бест Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Въпреки че съм фен на Ман. Юнайтед от както се помня съм малък и само съм чувал за изявите му като футболист, но това ми стига да знам че е бил велик играч. Така че лека му пръст на човека и нека го помнят само с хубавото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 R.I.P. Ето тук може да си свалите едно изключително изпълнение на Бест Е, това все пак е в Америка... Сега има футбол и там, но тогава не особено. И все пак...това си е запазената марка на Джорджи Бест - да ги минава на слалом 100 човека... Току-що видях нещо уникално. На Fratten Park в минутата мълчание за Best хората не мълчаха, а изразиха почитта си като изпяха "Джордж Бест е само един" (популярна песен за скандиране на Юнайтед). Освен това хората по трибуните плачеха. Това е футболът в Англия...в дома на Помпи плачат за Бест, защото наистина беше голям, а не защото е бил техен играч. Поклон пред него и пред тия хора. Тази атмосфера ражда такива футболисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 лека му пръст... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.