Jump to content
BulForum.com

Продавам GSM

Recommended Posts

Продавам си GSM-а който е Samsung D415 (не 410 а 415!).Моделът се произвежда за щатите и в България не го продават на много места. Аз ли4но не мога да направя разлика между 410 и 415 и за мен са едни и същи но може и да има някаква по-съществена разлика. Гаранция и кутия няма понеже ми го донесе калеко ми.Върви с дейта кабел както и оригиналното му зарядно.ТЕЛЕФОНЪТ НЕ Е КРАДЕН!!! В перфектно техническо състояние с много голям дисплей.Панела е леко очукан от експлоатацията но не е нищо сериозно!Записва видео със звук и прави чудесни снимки макар и да са 640х480...Дисплеят му е 262000 цвята.

Продавам го защото преди него имах нокиа и мисля пак да си купувам нокиа.Самсунзите не са за мен.

Пак казвам че е в ПЕРФЕКТНО техническо състояние!

Цена 240 лева

K_246@abv.bg

0885 30 20 37 - Коцето

пич, казваш че е от Щатите, а знаеш ли че в Щатите ГСМ работят на друга честота? която не се поддържа в БГ ? този работи ли тук? пробвал ли си го?

пич, казваш че е от Щатите, а знаеш ли че в Щатите ГСМ работят на друга честота? която не се поддържа в БГ ? този работи ли тук? пробвал ли си го?

Доколкото знам ,D415 е двубандов(900Mhz\1800Mhz) за разлика от D410 , но това не му пречи да работи в BG!

Да бе, ако Д415 е 900МХз/1800МХз не би трябвало да работи в САЩ ИЗОБЩО. Тука мрежите са 900 и 1800, говори се, че МТел дори рядко използват 1800. А пък САЩ са на 850МХз/1900МХз като всеки оператор си използва "любимата" честота. Реално се оказва, че Самсунга е Band 900/1900 -> http://cellphones.about.com/library/bl-pp-samsung_d415.htm , което ще рече че работи в Б-я на 900 и в сащ при 1900 мрежи.

Разликата между ниско- и високочестотните мрежи е, че високите са по мало-обхватни, но с по-добър сигнал и по-лесно преминават препятствия. Аз бих се замислил какъв дали да купя подобен телефон, тъй като не знам какви ги бъркат нашите оператори. Така с половин Европейски банд за къде?

za tezi koito si misliat 4e znaiat:v USA ima operatori koito rabotiat na 850mgh/1800 no pove4eto rabotiat na 900 i 1900mgh taka 4e ne vsi4ki tel. ne rabotiat v BG. A ako tragne6 po glavnata 6te raboti za6toto tam se izla4vat i 2-te 4estoti

Сори, ама ПЪЛНИ глупости. В САЩ НЯМА оператори, които да работят на такива честоти (900 или 1800). Бил ли си там, че знаеш? :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...