nix128 Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Zna4i dunoto mi e malko stari4ko Abit BE6 ,intel 440bx chipset ,HPT366 Ultra DMA/66 IDE, prozesora mi e 4ist pentuim na 700 Mhz,256 RAM+64 SDRAM ,32mb Hercules Kyro 2 s 4ip na ATI ,ne znam tova ima li zna4enie ,ama si niamam i ideja do kolko moze da se vdigne upgrade ne vsi4ko ,t.e do kolko bi poddarzalo dunoto ako go flashna .Gledah v site na Abit ama tam sa si standartnite ne6ta ,,prozesor up to 700 mhz i 768 ram, Ima li smisal vuob6te da go flashvam i ako nikoi znae kade ima po podrobna informacia za tozi tip duna.Neoficialna ako moze ,drugata sam ja prerovil . merci ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Предполагам ъпдейта си го дръпнал от сайта на пройзводителя. Там би трябвало да пише за съответните версии какво се поддържа. Примерно за моето дъно след последния ъпдейт пише, че държи до Сепром 2800+ Друг е въпроса дали това дъно може директно сам да си го флашнеш или трябва да го носиш на програматор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix128 Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 ami pi6e samo tova 1.Adds support for Celeron II CPU 633 MHz and up to 700MHz. 2.Fixes the keyboard LED still on issue after shutting down the system under Windows operating system. a ne e flashvano predi ,a update ta mi dava samo instrukcii kak da go updatene ,ne i info do kolko moze da se vdigne pri tazi versia na flash .Triabva li da go updatevam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Nadiavam se che tova shte ti doide dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix128 Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 interesno , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 a moje bi tova e po dobre . Mai tova triabvashe da pocaja parvia pat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix128 Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 i dwete ne6te sa dobri Albetr,kato za newezi kato men .Ahm ne znae6 li slu4aino niakakubv link za bordove Abit ,oswen oficialniq site,kydeto da widq do kolko moze da se vdigne przesora i vid kartata kato go flashna ,ili ima6 lii ideja do kolko bi moglo da stane pripomnjam: 700 Mhz intel pentium 3 320 ram 32 mb vid karta , 40 mb seagate baracuda HDD, main board ABIT BE6 intel@400BX chip AWARD ,BIOS kak misli6 ,taka na oko do kolko bi stanalo pri flash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Az sashto imam bx440 chipset na ABIT (moje daje da e sashtia model) no izgoria mai kato gbeshe overcklocknat ili mai beshe druga prichinata(na pomnia) i sega vnimavai sas flashvaneto na bios-a zashtoto probvah da go updeit-na bez da napravia rezervno kopie na BIOS-a i poznai kakvo stana Lichno az ne znam do colko moje da se vdigne neshto ot tazi configuratzia ni ne znam niakakvi saitove. NO Vlez vav google i potarse naprimer" Overclock pentium 3 bx440" ili neshto takova ILI nai - dobre e da vidish za niakakav sait (vsashtnost ti pitash za takav , na google varshi dobra rabota stiga da napishesh pravilnite dumishki) primerno sait spetzialno sazdaden sa potrebiteli na ABIT. Mislia che pi pomognah pone malko(nadiavam se) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.