Jump to content
BulForum.com

copma mi se restartira sam

Recommended Posts

Кажи кога- да дойдем с пожарната да опънем едно платнище :)

Иначе потърси във форума- има доста теми по въпроса!

Аз и без пожарна ша го фана ваджията зян нема да иде, пък после нека да се рестартира. Той от фърлянето през терасата ша земе да се стрсне и до там с рестарта. Земи виж дали няма червей и си провери вентилатори някой да не е сдал багажа. Това е най-лесното. От там нататък ....може и в операционната система да се е загнездила някоя гадина а може и няколко :).

Напиши какво точно се случва, клокнал ли си, какво ти е захранването, какво ти е дъното, процесора рам памета, видо акртата, абе наиши всичко - защото така - като кажеш компютъра ми е рестартира и не си писал какъв е никой не може да ти даде идея от какво е ;) Апак и на никой не му пука за твоя компютър, така че трябва сам да си помогнеш за да ти помогнем и ние ;)

Земи си провери рам-а с memtest.

ако дава грешки, може да не е от рама, а от дъното. аз имах такъв проблем, още като взех дъното, даваше грешки в рам-а на единия канал на паметта.

Няколко месеца ми правеше проблеми с рестарти, закрепих го преди 4 месеца, докато преди седмица не ми изгоря единия channel на дъното (точно тоя дето даваше грешки). На другия си работи безгрешно компа. Добре че ми смениха дъното, което беше в гаранция, та се отървах от проблема веднъж завинаги.

ми добичето се рестартира съвсем неочаквано и го прави предимно след формат на диска и пълна инсталация на хр то ,след това спира ,което ме навежда намисълта че не му понася .А вчета пуснах на систем рестора и сканирах за буби и май спря .За сега .От къде се пуска тойя мемтест :blink:

а и забрайх да кажа за пе4ката

Pentium 3, 700 mhz

256 RAM +64 SDRAM

32 mb video card Hercules chipset ATI 4200

40 GB HDD seagate baracuda 7200

duno Abit BE6 intel chip 440 BX HPT 366

HPT 366 samo ne znam tova jadroto li ozna4ava :punk ako moze da me svetne njkoi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...