The Black Dragon Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Значи предварително се извинявам че пускам темата тук - ако не е на правилното място моля да я преместите, но да не я триете, че ми е спешно. Значи гръмнаха ми 3 (незнам как точно се казват) бушончета от компа ми. Незнам за какво са и моля някой да каже какво представляват и дали е сериозно. Ето снимка на тях, но не е много хубава. Дано някой се сети и да помогне, че се притесних. Какви са тези неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Така като гледам - кондензатори. Работи ли дъното ти в момента? Ще се изненадам ако да. Може да пробваш някъде да ти ги сменят, но не препоръчвам - това значи разпояване по дъното и запояване - ако някой трепетликов се хване да го прави нищо няма да направи. Мисли за ново дъно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 Ами не разбирам много, ама компа бачка сега А от какво гърмят така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Да ти е клоквана машинката? При неизправно захранване може също да се получи тоя сакатлък. Но действително мисли за ново дънце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 ОК мерси много за разяснението. А колко горе-долу струва едно ново дъно и ако си купя от оная машинка дето е за тока (забравих как се казва) ще върши ли работа занапред да не се случва същото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Ами зависи!Каква ти е конфигурацията?Процесор,RAM,видео? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Ami ako problema my e prezakano zahranvane oste po dobre shte e da pomisli i za novo takova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Не ми стана ясно къде гърмят? Откъде ги свали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Тази снимка въобще не е на фокус, но наистина най-много приличат на някакв кондензатори. Машинката за тока предполагам, че е захранването И наистина кажи все пак откъде доидоха тези части? Колкото до цената на дънто, никой не може да ти каже колко ще струва ново, освен ако не си кажеш конфигурацията или модела на старото ти дъно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.