tracker Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 В краен случай ако не е нова може и втора употреба, но да е що годе запазена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Според мен във всяка фирма могат да ти дадат кутия без захранване,ама едва ли ще ти смъкнат много от цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Пробвай в долната тема "Buy/Sell" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Пробвай в долната тема "Buy/Sell" Най-вероятно ще ми закючат там темата,макар че там може би ще я видят повече. Аз иначе пусках тема че купува кутия без захранване - нито един отговор. Много малко фирми предлагат без захранване. Дори мост дето имат кутии по за 23 долара със захранане не искат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 По принцип във фирмите би трябвало да може да вземеш кутия и те да ти откупят захранването. Разбира се ще го откупят на безценица, но все пак ще е по-евтино. А за модел най-добре пообиколи магазините, потърси и в google. Доколкото разбирам ти си търсиш готина кутия и затов трябва сам да си я харесаш. Изборът на кутия е въпрос на вкус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Пробвай в Д&Е там до колкото си спомням даваха само ламарините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 По принцип във фирмите би трябвало да може да вземеш кутия и те да ти откупят захранването. Разбира се ще го откупят на безценица, но все пак ще е по-евтино. А за модел най-добре пообиколи магазините, потърси и в google. Доколкото разбирам ти си търсиш готина кутия и затов трябва сам да си я харесаш. Изборът на кутия е въпрос на вкус Прав си търся си нещо що годе добро. 200 лв. за кутия няма да дам но за 50-60 лв. без захранване мисля че има свястни (а ако е втора ръка може нещо още по-добро за изпадне, ако кутията е зазапена). Идеята ми е не толкова дизайна, предпочитам да е семпла, но стабилна т.е да не е от капачки на буркани и да е функционална, а не да е с нитове цялата и да се чудиш как да сложиш дъното, а фана после още по-криво. За Д&Е не се сетих за тях, ще питам колко им струват капачките за буркани . Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Според мен втора едва ли ще намериш нещо свястно. В Ресета гледах преди време гледах яки кутии, но бяха адски скъпи. Може пък да имат и нещо по-нормално (като цена). В Ерата преди време ми откупуваха захранванито, ако не ти трябваше. Но това беше за конфигурации. Все пак и там можеш да пробваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Пробвай в Smart Sistems! Веднъж си търсех захранване и се чудех дали да взимам направо нова кутия и те ми казаха,че продават отделно само кутии и може да си избера и някакво захранване по мой избор от по-качествените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Пробвай в Smart Sistems!Веднъж си търсех захранване и се чудех дали да взимам направо нова кутия и те ми казаха,че продават отделно само кутии и може да си избера и някакво захранване по мой избор от по-качествените. Те бяха първите, на които се обадих и съответно първите който ми казаха че може и без никакво захранване . Скоро ще ги посетя да им разгледам тенекийките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Преди седмица във Ера пазарувах и взех кутия без захранване, но си взимах още куп други работи включително и захранване... За кутиите в Ресет/Most.Има на CoolerMaster без захранвания.Проблемът е че струват 100лв+.Ако си решил да даваш малко повече пари ти препоръчвам ТОВА Аз моята я взех за 100лв от Ресет, но сега са поскъпнали.Изключително удобна, е тъй като няма болтчета за панелите (само 1 което се развърта на ръка) и се махат много лесно.Ако ти трябва често да бърникаш вътре е идеална и всичко се монтира много лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Преди седмица във Ера пазарувах и взех кутия без захранване, но си взимах още куп други работи включително и захранване... За кутиите в Ресет/Most.Има на CoolerMaster без захранвания.Проблемът е че струват 100лв+.Ако си решил да даваш малко повече пари ти препоръчвам ТОВА Аз моята я взех за 100лв от Ресет, но сега са поскъпнали.Изключително удобна, е тъй като няма болтчета за панелите (само 1 което се развърта на ръка) и се махат много лесно.Ако ти трябва често да бърникаш вътре е идеална и всичко се монтира много лесно. 100 лв.+ не са много, но поне за в момента ще се опитам малко по-скромно да мина. Във Вали мернах кутии на Spire 35 долара без захранвания (може и ДДС да ми опльокатна тая цена), дали ще са свястни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Аз преди време си взех това от Компютър + цената беше 82лв аз ги питах без захранване може ли и ми отговориха, че няма проблеми и си я взех за 65лв с 6месеца гаранция. Обичам я тая фирма Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP^sve4o^ Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Аз преди време си взех това от Компютър + цената беше 82лв аз ги питах без захранване може ли и ми отговориха, че няма проблеми и си я взех за 65лв с 6месеца гаранция. Обичам я тая фирма а защо не каза за предната която ония тенекиджия и наряза капака и тя беше без захранване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 а защо не каза за предната която ония тенекиджия и наряза капака и тя беше без захранване! А да голям смях беше тя оная кутия беше от смарт ама аз тая фирма толкова я намразих Иначе един съвет за всички никога не вярвайте на тенекиджия, че само с едни ножици ще ви изреже капака на кутията качествано.. става отврат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP^sve4o^ Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 става отврат! Пък и много шлака остава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 100 лв.+ не са много, но поне за в момента ще се опитам малко по-скромно да мина. Във Вали мернах кутии на Spire 35 долара без захранвания (може и ДДС да ми опльокатна тая цена), дали ще са свястни? инфо: http://www.spirecoolers.com/case.asp?ProdID=11 това е кутията от Вали - ДДС ще има задължително - ще ти легне около 69лв. Кутията е много добра - аз съм с такава!!!! ________________________________________________________________________________ ______ а ако искаш мога да ти дам още едно предложение: идва около 97 лв пак от Вали!!! упс забравих да ти дам линк : http://www.spirecoolers.com/case.asp?ProdID=14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 инфо: http://www.spirecoolers.com/case.asp?ProdID=11 това е кутията от Вали - ДДС ще има задължително - ще ти легне около 69лв. Кутията е много добра - аз съм с такава!!!! ________________________________________________________________________________ ______ а ако искаш мога да ти дам още едно предложение: идва около 97 лв пак от Вали!!! упс забравих да ти дам линк : http://www.spirecoolers.com/case.asp?ProdID=14 Взех си първата . Още не съм я разпечатал ама кашона й е 2 пъти по-голям от на обикновените хехе. Сега ако ме светне някой от къде в Пловдив (фирма или частно лице) и един свястен монитор втора употреба (15"-17" ) да си намеря и ще си направя чудесен коледен подарък . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.