iCE-dOGG Posted October 8, 2003 Share Posted October 8, 2003 ot skoro sum si kupil nov GSM i si kupih flashcard reader/writer za telephone'a no izliza 4e niakoi neshta ne trugvat 4rez prosto kopirane ot PC na MMC'to a triabva da ispolzvam PC Suite na Nokia ... koeto iziskva IrDA/Serial/Bluetooth vruzka sus PC'to... ta zabeliazah na dunoto ima IrDA izhod i vuv BIOS'a go vklu4ih, i zega vuv Windows'a ve4e zasi4a 4e imam InfraRed Device. Shtoto ne mi se davat oshte pari za dopulnitelen USB/infrared ustroistvo.. ne moje li da se ispolzva onova deto e vgradeno vuv dunoto, i ako da: otkade moga da mu zema kabel, prodava li se takova neshto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted October 8, 2003 Share Posted October 8, 2003 предчувствам warn. http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=3286 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted October 8, 2003 Author Share Posted October 8, 2003 as puk warn ne pred4ustvam nai mnogo da zatvorat temata ili napulna da ia istriat... kakto i da e merci za linka koito dade ... na men sha mi triabva: инфрачервен приемник за MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.