Thief Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Kogato za posledno idqh snimka na kameliq, tva beshe predi 2-3 godini( harabiq! ) nqmashe ni6to obshto s tova. Transformation completed... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Знам ли кво я чакат колежките Айдеее чалгарките веднага в Плейбой.И без тва само за туй стават A dano de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Все едно гледам някой чужд брой на Плейбой. Премахнали са българското у тая жена (дали с фотошоп или чрез някъв хирург няма значение) Като са сетя преди 4 години колко беше красива и какви хубави гърди имаше.... Кво да ги показват останалите фолк певици ,няма да видим нищо ново ,само fake fake fake ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Пичове, етиката не ми позволява да публикувам снимки на модели преди обработка, ама вярвайте ми фотошопа е най-добрия гримьор и пластичен хирург Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Пичове, етиката не ми позволява да публикувам снимки на модели преди обработка, ама вярвайте ми фотошопа е най-добрия гримьор и пластичен хирург Ние в тая тема не държим много на етика .ПУБЛИКУВАЙ НЕ БОЙ СЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 moje mnogo lekari-plasti4ni xirurzi da sa q operirali- ama ima 6tra6no tqlo,i qki cicii Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 но комент тва фолк-певиците са супер измислици...само с силикони и кво ли не още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Не знам дали ти прави впечатление, но 80% от момичетата, които се показват по телевизията са минимум със силикон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.