Jump to content
BulForum.com

tarsq dobar firewall

six

Recommended Posts

malko kato nedostatuk e 4e v na4aloto kogato sqka programa koqto iska da "vliza" v net-a ZoneAlarm te pita dali da razre6i ili ne

Tova spored tebe nedostatyk li e???!

Tova e edno ot naj-hubavite neshta, koito edin firewall moje da ima. Dori ima vazmojnost ry4no da vkarash programi tam.

firewalla na XP-to go nqma i zatova go razkarah otdavna.

ZoneAlarm naistina e naj-dobria, efektiven i malyk firewall!

da naistina ZoneAlarm e dosta dobur ... malko kato nedostatuk e 4e v na4aloto kogato sqka programa koqto iska da "vliza" v net-a ZoneAlarm te pita dali da razre6i ili ne .. no se svikva ...

na Program COntrol na 1voto ima edno da go shtraknesh OFF i nqama da te pita

• 2 weeks later...
Ama ako niakoi moje da mi kaje dali ima firewall na BG...... ama da mi kaje kude i kak se kazva  :D  :D  :D  :D

Ama ako iska6 da doida da ti ia instaliram... Ama ia imam samo na suahili... Ama... Ama... Ama az za kakvo govoreh?! :wacko:

Ti toia topic za kakvo si misli6, 4e e? Za mu6muli li? Aide pro4eti go i togava se izkazvai... A nai-dobre broi do 50 i togava postvai - moje da ti mine prez tova vreme... Az li4no taka pravia.

~peace~

значи след като се опарих от

ZoneAlarm - забива както си иска, не спира всичко

:) Ami sloji si ZOneAlarm Pro 4 a ne Free versiata.

Az sym imal 3 versii i ne sym imal problemi, raboti perfektno!

TI kakvo iskash da spira, ima si nastroiki za vsi4ko, prosto otvori controlnia prozorec, ne e trudno :punk

:) bozica i az obi4am da si piivam.

No ako ti si pretyrpial neuspehi s ZA ne zna4i 4e e loasha programata.

Super iaka e i raboti!

Drug e vaprosa ako na teb ti e zabivala, vse pak vseki komputar ima naj-razli4ni konfiguracii ot programi, draiveri, samia OS moje ne6to da e vinoven, pa4ove, updeiti i t.n.

Na men primerno Kaspersky mi zabi komputara i edvam ia mahnah sled 3 restarta! A norton mi bachka perfektno! A de, Kaspersky nqkoi mnogo q hvalqt, i veroiatno pri tqh raboti.

Taka che probvai i tva e istinata.

Za "ZoneAlarm" 4estno da si priznaq sled 2 sedmici nikakvi problemi izvednaj zapo4na da zabavq zarejdaneto na celiq windows.

mi6kata nasi4a6e dokato ne zarede6e ZoneAlarm, no e vqrno i 4e si rabote6e bezotkazno :D

sega sam se spql na "Black ICE"...o6te ne znam dali e dostatu4no nadejdna :confused.... vie kajete!!!!!!! :wir :P

• 4 weeks later...

ti ne si nastroil kakto iskash.

Znoealarm si ima opcia da ne pita za access, pri programite mu dai na Medium ili Low, ne se seshtam kade beshe. Tova da te pita za programite e hubavo neshto, zakvo ti e da go izklu4va6 :blink:

Edno ot umnite ne6ta na firewallite!

na Program COntrol na 1voto ima edno da go shtraknesh OFF i nqama da te pita

няколко риплейа по-нагоре е обяснено... мислиш ли, че не го е прочел? просто трябва да се поства -това е идеята...

Един от малкото ми (надявам се) безсмислени постове които пиша:

наистина някои хора се появихиа във форума, които като на състезание трупат безсмислени постове по 10-20 на ден, просто за да се видят Майстор или Гуру или какви бяха...

Такива хора не помагат особено на другите, поне да не пречат!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...