six Posted October 8, 2003 Share Posted October 8, 2003 imam problemi s edni hora , koito mi pra6tat trojans i mi formatirat drivovete. tarsq dobr firewall za da se predpazvam. 10x with advance from six Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 8, 2003 Share Posted October 8, 2003 Opitai ZoneAlarm ima go tuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
six Posted October 8, 2003 Author Share Posted October 8, 2003 THANKS MAN..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted October 9, 2003 Share Posted October 9, 2003 da naistina ZoneAlarm e dosta dobur ... malko kato nedostatuk e 4e v na4aloto kogato sqka programa koqto iska da "vliza" v net-a ZoneAlarm te pita dali da razre6i ili ne .. no se svikva ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 9, 2003 Share Posted October 9, 2003 malko kato nedostatuk e 4e v na4aloto kogato sqka programa koqto iska da "vliza" v net-a ZoneAlarm te pita dali da razre6i ili ne Tova spored tebe nedostatyk li e???! Tova e edno ot naj-hubavite neshta, koito edin firewall moje da ima. Dori ima vazmojnost ry4no da vkarash programi tam. firewalla na XP-to go nqma i zatova go razkarah otdavna. ZoneAlarm naistina e naj-dobria, efektiven i malyk firewall! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted October 9, 2003 Share Posted October 9, 2003 eto oshte edin mnogo lek i dobar - Armor2net. Vidqh go v twocows.com, 4e e s nai-visok rating. (link-a e kum warez-a) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 Panda Antivirus Platinium ima mnogo dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted October 12, 2003 Share Posted October 12, 2003 da naistina ZoneAlarm e dosta dobur ... malko kato nedostatuk e 4e v na4aloto kogato sqka programa koqto iska da "vliza" v net-a ZoneAlarm te pita dali da razre6i ili ne .. no se svikva ... na Program COntrol na 1voto ima edno da go shtraknesh OFF i nqama da te pita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 12, 2003 Share Posted October 12, 2003 Black Ice ima q na saita nai dobrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 24, 2003 Share Posted October 24, 2003 Ama ako niakoi moje da mi kaje dali ima firewall na BG...... ama da mi kaje kude i kak se kazva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 24, 2003 Share Posted October 24, 2003 Ama ako niakoi moje da mi kaje dali ima firewall na BG...... ama da mi kaje kude i kak se kazva Ama ako iska6 da doida da ti ia instaliram... Ama ia imam samo na suahili... Ama... Ama... Ama az za kakvo govoreh?! Ti toia topic za kakvo si misli6, 4e e? Za mu6muli li? Aide pro4eti go i togava se izkazvai... A nai-dobre broi do 50 i togava postvai - moje da ti mine prez tova vreme... Az li4no taka pravia. ~peace~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 ov3rm4n Ako Iska6 Ela Da Mi Go Kaje6 V Liceto We!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tHiNkeR Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 Aide sbiite se sega........celia forum 6te omajete v karvi6ta Ia i 6e vi mine BTW, mislia 4e Pandata e na BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 1, 2003 Share Posted November 1, 2003 значи след като се опарих от ZoneAlarm - забива както си иска, не спира всичко Ami sloji si ZOneAlarm Pro 4 a ne Free versiata. Az sym imal 3 versii i ne sym imal problemi, raboti perfektno! TI kakvo iskash da spira, ima si nastroiki za vsi4ko, prosto otvori controlnia prozorec, ne e trudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 1, 2003 Share Posted November 1, 2003 bozica i az obi4am da si piivam. No ako ti si pretyrpial neuspehi s ZA ne zna4i 4e e loasha programata. Super iaka e i raboti! Drug e vaprosa ako na teb ti e zabivala, vse pak vseki komputar ima naj-razli4ni konfiguracii ot programi, draiveri, samia OS moje ne6to da e vinoven, pa4ove, updeiti i t.n. Na men primerno Kaspersky mi zabi komputara i edvam ia mahnah sled 3 restarta! A norton mi bachka perfektno! A de, Kaspersky nqkoi mnogo q hvalqt, i veroiatno pri tqh raboti. Taka che probvai i tva e istinata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
six Posted November 3, 2003 Author Share Posted November 3, 2003 Za "ZoneAlarm" 4estno da si priznaq sled 2 sedmici nikakvi problemi izvednaj zapo4na da zabavq zarejdaneto na celiq windows. mi6kata nasi4a6e dokato ne zarede6e ZoneAlarm, no e vqrno i 4e si rabote6e bezotkazno sega sam se spql na "Black ICE"...o6te ne znam dali e dostatu4no nadejdna .... vie kajete!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 kajete niakoi firewall deto ne te pita postoianno da dade li access na niakoia si programa kato zone alarm , ili neshto az ne sum nastroil pravilno??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 ti ne si nastroil kakto iskash. Znoealarm si ima opcia da ne pita za access, pri programite mu dai na Medium ili Low, ne se seshtam kade beshe. Tova da te pita za programite e hubavo neshto, zakvo ti e da go izklu4va6 Edno ot umnite ne6ta na firewallite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 kajete niakoi firewall deto ne te pita postoianno da dade li access na niakoia si programa kato zone alarm , ili neshto az ne sum nastroil pravilno??? A slu4aino da iska6 i da misli vmesto teb ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 na Program COntrol na 1voto ima edno da go shtraknesh OFF i nqama da te pita няколко риплейа по-нагоре е обяснено... мислиш ли, че не го е прочел? просто трябва да се поства -това е идеята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 Един от малкото ми (надявам се) безсмислени постове които пиша: наистина някои хора се появихиа във форума, които като на състезание трупат безсмислени постове по 10-20 на ден, просто за да се видят Майстор или Гуру или какви бяха... Такива хора не помагат особено на другите, поне да не пречат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.