Goonie Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Някой има ли инфо за този филм кога ще дойде в БГ? Гледах му рекламатa още лятото, а все още нищо не се чува за него. Ако някой знае ориентировъчна дата, ще се радвам да сподели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 gledah reklamata izglegda6e mi interesen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 The chronicals of Narnia 9 декември премиера... в България ... може би до месец след това .. незнам в wareza .. няколко дни след премиерата,но с кофти качество Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 reklamata najstina vpe4atlqma..da se nadqvame 4e i filmyt 6te go biva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 За какво горе-долу става въпрос. Ако е нещо кат Властелина съм първи там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 За какво горе-долу става въпрос. Ако е нещо кат Властелина съм първи там. Гледай треилърчето от официалният сайт!На мен лично ми допадна доста от това което видях!А и доколкото си спомням мисля че имаше и друг такъв филм или сериалче по Канал 1 преди няколко години! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 надявам се около коледа да го пуснат тва филмче, мисля че ще е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Aми като гледах трейлъра ми се видя по-скоро като приказка, отколкото като Властелина на пръстените. П.П. За любителите на властелина на пръстените - Това. Екранизация, на още един роман на Толкин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Може би вече сте видяли че го има или дори сте го гледали но...етого в японеца Даже и качеството му е сравнително добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Може би вече сте видяли че го има или дори сте го гледали но...етого в японеца Даже и качеството му е сравнително добро. ако си го гледал гледал сподели хубав ли е, струва ли си да се гледа на кино Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Aми като гледах трейлъра ми се видя по-скоро като приказка, отколкото като Властелина на пръстените. П.П. За любителите на властелина на пръстените - Това. Екранизация, на още един роман на Толкин. То си е приказка. Доста напомня на Снежната Кралица от Ханс Кристиян Андерсен, но е с повече герои и по-заплетен сюжет. Даже преди време е излъчвана екранизация (в две части) по някоя от националните телевизии. Не беше лошо , но и не беше нещо изключително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Като помня телевизионния сериал - детска бозица. Сега просто ще е с повече ефекти и по изпипан на вид (поне Аслан няма да прилича на възглавница). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Хмм не ми е останоло време да го гледам,но вчера по VH1 или по MTV май-беше даваха как правят филма и ме заинтрегува.Не знам колко ша е детски ама ша е хубав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Като се има предвид колко хора се зарибиха по Хари надали ще авторите ще са на загуба, а че е приказка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Като малък бях прочел първите 6 книги от поредицата. Сега ще си припомня за какво ставаше дума и ще прочета и последната, нищо че съм на 18 (тогава не можах да я намеря да си я купя). Ако филмът е наистина толкова добър, колкото е оценен, то тогава реално си заслужава. Аз ще го гледам на кино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Ka4estvoto na filma ne e lo6o.Ako ne ste mnogo pretenciozni 6te vi haresa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 А кога ще започнат да го дават и по нашите кина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 гледах го-не е лош но хари потър повече ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Филмчето става ли за гледане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.