Jump to content
BulForum.com

The Chronicles of Narnia

Goonie

Recommended Posts

Някой има ли инфо за този филм кога ще дойде в БГ? Гледах му рекламатa още лятото, а все още нищо не се чува за него.

Ако някой знае ориентировъчна дата, ще се радвам да сподели.

За какво горе-долу става въпрос. Ако е нещо кат Властелина съм първи там. :)

За какво горе-долу става въпрос. Ако е нещо кат Властелина съм първи там. :)

Гледай треилърчето от официалният сайт!На мен лично ми допадна доста от това което видях!А и доколкото си спомням мисля че имаше и друг такъв филм или сериалче по Канал 1 преди няколко години!

• 3 weeks later...

Aми като гледах трейлъра ми се видя по-скоро като приказка, отколкото като Властелина на пръстените.

П.П. За любителите на властелина на пръстените - Това. Екранизация, на още един роман на Толкин.

Може би вече сте видяли че го има или дори сте го гледали но...етого в японеца Даже и качеството му е сравнително добро.

ако си го гледал гледал сподели хубав ли е, струва ли си да се гледа на кино :)

Aми като гледах трейлъра ми се видя по-скоро като приказка, отколкото като Властелина на пръстените.

П.П. За любителите на властелина на пръстените - Това. Екранизация, на още един роман на Толкин.

То си е приказка. Доста напомня на Снежната Кралица от Ханс Кристиян Андерсен, но е с повече герои и по-заплетен сюжет.

Даже преди време е излъчвана екранизация (в две части) по някоя от националните телевизии. Не беше лошо , но и не беше нещо изключително.

Като помня телевизионния сериал - детска бозица. Сега просто ще е с повече ефекти и по изпипан на вид (поне Аслан няма да прилича на възглавница).

Хмм не ми е останоло време да го гледам,но вчера по VH1 или по MTV май-беше даваха как правят филма и ме заинтрегува.Не знам колко ша е детски ама ша е хубав. ;)

Като се има предвид колко хора се зарибиха по Хари надали ще авторите ще са на загуба, а че е приказка :rolleyes:

Като малък бях прочел първите 6 книги от поредицата. Сега ще си припомня за какво ставаше дума и ще прочета и последната, нищо че съм на 18 (тогава не можах да я намеря да си я купя).

Ако филмът е наистина толкова добър, колкото е оценен, то тогава реално си заслужава. Аз ще го гледам на кино.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...